FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mislim da do hladnog tusa nece doci. Prvenstveno zbog toga sto je u pitanju klub koji se zove Bayern. Ne govorimo ovdje o nekom neozbiljnom timu vec jednom od najvecih klubova svih vremena. Pored toga taj tim vode ljudi koji nece dozvoliti bilo kakvo opustanje dok se ne ispune zadani ciljevi. Druga je stvar sto smo mi navijaci Bayerna postali pomalo razmazeni predstavama ovog kluba tokom citave sezone, ali imamo pravo na to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- schweinsteiger
- Kontakt:
supermario je napisao/la:smijesno pricati kako lagano zabijamo golove![]()
Iako trenutna nasa igra uopste ne pruza mnogo sansi, ovo sto smo dali bilo je iz prekida, i ona jedna izradjena akcija kod prvog gola. Mora se stvarati malo vise prilika kad ovako protivnik ceka na svojoj polovici... Po meni jako fali Kroos, Shaqiri se ne snalazi na njegovoj poziciji
kako da stvaramo vise prilika kad je svih 11 igraca Werdera u radijusu od 40m od svog gola.Arnautovic igravise desnog beka.
Kroos se odmarao za srijedu
Kako je covjek podbacio kad uopste nije ni imao poslaOmerbavarac je napisao/la: Po meni je najvise Boateng podbacio, bas se vidi da je izgubio onu rutinu koju je imao na pocetku sezone a kako i ne bi kad je Buyto kao preporodjen.![]()
Contento je pokazao da je talenat ali samo talenat.
Za mene je podbacio Dante,jer on je i krivac za onaj gol sto primismo.Mada,vjerujem da u tom trenutku nismo vodili 4:0,vec nekih 1:0 izbacio bi ono on odmah.
Da je Martinez ostao u igri sigurno bi bio igrac utakmice.Momak je strasan
Je li moze neko nac' njegovu kretnju za ovih 50 minuta sto je odigrao?
Pokriva veliki dio terena,vecinom na desnoj strani.Salje sjajne lopte,jos i zabi
Ribery dosta slab u prvom poluvremenu,a u drugom kao preporodjen.
Sve u svemu,sjajno
S nestrpljenjem se iscekuje utakmica u srijedu
MIA SAN MIA
#miasanmia
- brzitesanj
- Kontakt:
Koja demonstracija sile.
Kakav poklon za Juppa za njegov jubilej, poklon sa stilom (samo mala mrlja na današnji meč ovaj primnjeni gol,svega osmi u sezoni).

Prva faca danasnjeg rock and rolla
Demantvao je nas, nas koji smo mislili da ga se treba odreći(prodati za siću), pokazao je da još ima vatre u njemi i da nije za staro gvožđe

Kakav poklon za Juppa za njegov jubilej, poklon sa stilom (samo mala mrlja na današnji meč ovaj primnjeni gol,svega osmi u sezoni).

Prva faca danasnjeg rock and rolla
Demantvao je nas, nas koji smo mislili da ga se treba odreći(prodati za siću), pokazao je da još ima vatre u njemi i da nije za staro gvožđe
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
pa Amere, mislim da vise i kladionice povlace par ko ce bit prvak ove sezone
ili je kvota usla u minus, sa ovakvom ekipom Bayern tesko da ce ispustiti titulu, makar svako trecu pobjedjivali do kraja (šatro) ko da Dortmund moze parirati Bayernu, uostalom brzo ce derbi, dobicemo odgovor.
danas je dan svakako pun rekorda, Jupov jubilarni 1000-ti nastup, nasi golovi, petoba Bundeslige ce biti obiljezena Bayernovom dominacijom 
Metropole
- schweinsteiger
- Kontakt:
Srce je presudiloBundesliga je napisao/la:Mislim da do hladnog tusa nece doci. Prvenstveno zbog toga sto je u pitanju klub koji se zove Bayern. Ne govorimo ovdje o nekom neozbiljnom timu vec jednom od najvecih klubova svih vremena. Pored toga taj tim vode ljudi koji nece dozvoliti bilo kakvo opustanje dok se ne ispune zadani ciljevi. Druga je stvar sto smo mi navijaci Bayerna postali pomalo razmazeni predstavama ovog kluba tokom citave sezone, ali imamo pravo na to.
#miasanmia
joj pratim neke komentare s koliko ozbiljnosti o igrama pojedinaca, pa drugo poluvrijeme je vise rutina bila da se privede kraju tekma, pa koliko su se samo Robben i Ribery glupirali, hoce opalit, nece... kako god, jedva cekam be fau be 
Metropole
Jos jedna odlicna tema danas, Werder nije imao sanse.Imam osjecaj da ce ove sezone Triple( prvenstvo, kup i klempo) stici u Minhen, jednostavno ova ekipa ima sve a ove sezone u odnosu na proslu tu je i dugacka klupa pa protivnici neznjau sta ima je gore igrati protiv prvih 11 ili oni sto sjede na klupi. Jedva cekam srijedu i duel sa Zutalijama vec sam na ratnoj nozi sa komsijom( koji inace navija za BVB).
Nisam zaspao
znači da je bio dobar meč.
Šaćiri k'o šilo,
Riki vrijedi 30 mil.
,
Gusta dobro ruč'o
,
Lahm počev od minulog EP igra i najbolju godinu u karijeri, dosad je bilo odlično, sad je već izvrsno, fantastično, fenomenalno...
Danteu se napokon vratila smirenost u obliku krivice za gol.
Contento, zna se od ranije, ne može se u nj pouzdati čak i kada nam igrača fali.
Gomo 2+1(3 scorer punkte), iznudio crveni, te još jednom nije sviran penal nakon što ga očigledno onaj crnac spotaknuo.
Robbery je bio prisutan...
Timke
, nakon tekme opet u svađu sa Ribijem, imao mu je štošta kazati, unatoč onakvom rezultatu
,
a,
a,
a,
a, Bujto nije igrao, ali znamo da je najbolji.
Ne mogu prikriti da mi mudo popušta kad treba s njima u klinč.
Da su bolji
jesu, da su favorit
jesu,
samo eto možemo se uzdati u faktor sreće, i da slučajno nekako iznenadimo,
daj bilo koga osim njih,
igramo protiv najbolje ekipe na dunjaluku.
Dosta mi stresa za ove dvije godine, pucanja petardi, čvoka, klempi,
ne znam mogu li izdržati poniženje, ne znam kako izdržati taj ćat kad nam ga u srijedu puknu.
Šaćiri k'o šilo,
Riki vrijedi 30 mil.
Gusta dobro ruč'o
Lahm počev od minulog EP igra i najbolju godinu u karijeri, dosad je bilo odlično, sad je već izvrsno, fantastično, fenomenalno...
Danteu se napokon vratila smirenost u obliku krivice za gol.
Contento, zna se od ranije, ne može se u nj pouzdati čak i kada nam igrača fali.
Gomo 2+1(3 scorer punkte), iznudio crveni, te još jednom nije sviran penal nakon što ga očigledno onaj crnac spotaknuo.
Robbery je bio prisutan...
Timke
a,
a,
a,
a, Bujto nije igrao, ali znamo da je najbolji.
Ja naprotiv, ako bi ikako mogli odgoditi ovaj meč.efedroni je napisao/la:jedva cekam be fau be
Ne mogu prikriti da mi mudo popušta kad treba s njima u klinč.
Da su bolji
samo eto možemo se uzdati u faktor sreće, i da slučajno nekako iznenadimo,
daj bilo koga osim njih,
igramo protiv najbolje ekipe na dunjaluku.
Dosta mi stresa za ove dvije godine, pucanja petardi, čvoka, klempi,
ne znam mogu li izdržati poniženje, ne znam kako izdržati taj ćat kad nam ga u srijedu puknu.
- farinelli123
- Kontakt:
Sta mislite, da li ce da se ponovi statistika iz prethodnih 12 godina novog milenijuma koja kaze da osvajamo ili dve ili nijednu titulu ili ce se desiti ono sto svi prizeljkujemo?
Mada, kako je krenulo, au.
Mada, kako je krenulo, au.
•
secer je napisao/la:bojim se
Ko iskreno iskiše, pola mu se briše.
PS: Nu, nu sto se pila naopako. Neka. Jakako. Dakako, izgubicete svakako.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- brzitesanj
- Kontakt:
FB:
Bayern-Werder 6:1 kraj prvogseta Werder odustao na početku drugog seta.
Bayern-Werder 6:1 kraj prvogseta Werder odustao na početku drugog seta.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
ako bayern, nakon dva izgubljena finala, ove godine ne osvoji ligu prvaka, neka se svi kolektivno bace sa krova AA-e.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Osvojice ne brini 
Nisam gledao utakmicu protiv Werdera pa me zanima da li ce ista biti u nekom snimku veceras na Eurosportu .. treba gledat hehe
Neka golova i pobjeda, strasni smo
Nisam gledao utakmicu protiv Werdera pa me zanima da li ce ista biti u nekom snimku veceras na Eurosportu .. treba gledat hehe
Neka golova i pobjeda, strasni smo
FC Bayern !!!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
Na ES2 sutra u 13.30 skraćena snimka od 60-ak minutaBavaracZenica je napisao/la:Osvojice ne brini
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- BavaracZenica
- Kontakt:
brate treba gledat i jedno i drugo hehebrzitesanj je napisao/la:Na ES2 sutra u 13.30 skraćena snimka od 60-ak minutaBavaracZenica je napisao/la:Osvojice ne brini
Nisam gledao utakmicu protiv Werdera pa me zanima da li ce ista biti u nekom snimku veceras na Eurosportu .. treba gledat hehea ćijela snimka utakmice je u 5.30
FC Bayern !!!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
- gerdmuller
- Kontakt:
Uli Hoeneß: "Ich erlaube Pyro, wenn es gesetzliche Grundlagen gibt!"
Pro Pyro 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Sad je na redu Domuz, biće to strašna utakmica biće 3:0 za nas.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da vam zagolicam mastu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ako misle dovoditi napadača, onda bolje svjetska klasa suarez, nego lewandowski od kojeg imaju dva bolja napadača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.