Bayern-Werder 6:1 kraj prvogseta Werder odustao na početku drugog seta.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
FB:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
ako bayern, nakon dva izgubljena finala, ove godine ne osvoji ligu prvaka, neka se svi kolektivno bace sa krova AA-e.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Osvojice ne brini 
Nisam gledao utakmicu protiv Werdera pa me zanima da li ce ista biti u nekom snimku veceras na Eurosportu .. treba gledat hehe
Neka golova i pobjeda, strasni smo
Nisam gledao utakmicu protiv Werdera pa me zanima da li ce ista biti u nekom snimku veceras na Eurosportu .. treba gledat hehe
Neka golova i pobjeda, strasni smo
FC Bayern !!!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
Na ES2 sutra u 13.30 skraćena snimka od 60-ak minutaBavaracZenica je napisao/la:Osvojice ne brini
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- BavaracZenica
- Kontakt:
brate treba gledat i jedno i drugo hehebrzitesanj je napisao/la:Na ES2 sutra u 13.30 skraćena snimka od 60-ak minutaBavaracZenica je napisao/la:Osvojice ne brini
Nisam gledao utakmicu protiv Werdera pa me zanima da li ce ista biti u nekom snimku veceras na Eurosportu .. treba gledat hehea ćijela snimka utakmice je u 5.30
FC Bayern !!!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
- gerdmuller
- Kontakt:
Uli Hoeneß: "Ich erlaube Pyro, wenn es gesetzliche Grundlagen gibt!"
Pro Pyro 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Sad je na redu Domuz, biće to strašna utakmica biće 3:0 za nas.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da vam zagolicam mastu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ako misle dovoditi napadača, onda bolje svjetska klasa suarez, nego lewandowski od kojeg imaju dva bolja napadača.
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Jes jes Suarez
Samo eto neko bi ga trebao dobro "odgojiti" kad bi dosao u Bayern, ovo je ipak institucija.. Prije godinu dana bila su okjupljanja navijaca Bayerna po Bosni, i tako i u Tuzli, bio sam na takvom okupljanju i zajednickom gledanju utakmica, pa me zanima ako neko zna ima li vise toga? Mislim prvenstveno na Tuzlu.
MIA SAN MIA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo zatisje sto se tice okupljanja u Tuzli, ali kako sam cuo tekma protiv Arsenala se gledala u Titanicu i bila je poprilicna masa ljudi.ZukaSuarez je napisao/la:J Prije godinu dana bila su okjupljanja navijaca Bayerna po Bosni, i tako i u Tuzli, bio sam na takvom okupljanju i zajednickom gledanju utakmica, pa me zanima ako neko zna ima li vise toga? Mislim prvenstveno na Tuzlu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Danas ponovo demonstracija sile i stradao je slabašni Werder. Ovo je bilo dobro zagrijavanje pred utakmicu sa Dortmundom u Kupu i nadam se da ćemo i tu izaći kao pobjednici. O igri ne treba trošiti previše riječi, jer sve je bilo savršeno. Svaki igrač igra sa velikom željom i motivom, a posebno se to odnosi na Robbena koji je trcao kao lud cijelu utakmicu. Šteta što smo primili gol, ali i on je nastao nakon greške naše odbrane, a ne nakon neke akcije gostiju.
MNOGO SMO JAKI!!
MNOGO SMO JAKI!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
I za Omu i za Zukija info:Omerbavarac je napisao/la:Malo zatisje sto se tice okupljanja u Tuzli, ali kako sam cuo tekma protiv Arsenala se gledala u Titanicu i bila je poprilicna masa ljudi.ZukaSuarez je napisao/la:J Prije godinu dana bila su okjupljanja navijaca Bayerna po Bosni, i tako i u Tuzli, bio sam na takvom okupljanju i zajednickom gledanju utakmica, pa me zanima ako neko zna ima li vise toga? Mislim prvenstveno na Tuzlu.
biće u Tuzli okupljanje sad u srijedu za utakmicu protiv BvB-a i ponovo protiv Arsenala 2 hefte kasnije u kafiću La Boom. Provjerena informacija od organizatorice
Sent from my Philips Smart TV.
- anelbavarac
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:secer je napisao/la:bojim se![]()
Ko iskreno iskiše, pola mu se briše.Kaznenog marša naravno.
Ono vam Bilal Jusuf Mohammed ne igra?
Umal da te zamjenim s ovim drugim tigrom.
![]()
PS: Nu, nu sto se pila naopako. Neka. Jakako. Dakako, izgubicete svakako.
Ma ovaj Bayern se ne boji nikoga na dunjaluku cuj bojim se
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Hvala na infodr.adnan je napisao/la:I za Omu i za Zukija info:Omerbavarac je napisao/la:Malo zatisje sto se tice okupljanja u Tuzli, ali kako sam cuo tekma protiv Arsenala se gledala u Titanicu i bila je poprilicna masa ljudi.ZukaSuarez je napisao/la:J Prije godinu dana bila su okjupljanja navijaca Bayerna po Bosni, i tako i u Tuzli, bio sam na takvom okupljanju i zajednickom gledanju utakmica, pa me zanima ako neko zna ima li vise toga? Mislim prvenstveno na Tuzlu.
biće u Tuzli okupljanje sad u srijedu za utakmicu protiv BvB-a i ponovo protiv Arsenala 2 hefte kasnije u kafiću La Boom. Provjerena informacija od organizatorice
MIA SAN MIA
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Ne znam za vas ali meni je Bilal izgubio onu brzinu sa loptom koju je nekad imao, sad se sve svelo na finte izbacivanja tehnikom nego pretrcavanja koje je on znao raditi...
Mislim da kako stari sve ce se vise prebacivati u sredinu dok ne postane AMF, sa lucidnim driblinzima i dugim loptama.
Mislim da kako stari sve ce se vise prebacivati u sredinu dok ne postane AMF, sa lucidnim driblinzima i dugim loptama.
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Pa dobro, iako on ima godina, to i nisu neke godine, naprotiv najbolje, ali ne trkacke sigurno... I mislim da je to vise sto je on jedan od najboljih pojedinaca bivao, pa s toga mislim da svaki trener suparnicke ekipe da zadatak 2-3 igraca da ga paze.. To smo dosta puta mogli vidjeti. Ali ima i toga sto kazes.
MIA SAN MIA
Mene je ostavio zapanjenim onaj alley-oop Lahma kod petog gola. 
Jeste, Lejla je šeficaZukaSuarez je napisao/la:Hvala na infoOrganizatorica je Lejla jel tako?
Obrisao sam fb. profil prosle godine, tako da nisam u toku s tim... Ima li kakva dr. stranica, sajt osim fb. da se sazna ili objavljuju te informacije.
Zvanična stranica zvaničnog fan kluba je http://www.bayern-bih.com/, ali trenutno ne radi radi nadogradnje. Imaju i na FB svoj profil http://www.facebook.com/BayernBiHOficialniFanKlub pa kod nekog jarana se ulajkaj po potrebi
P.S. Znam da se neko ranije raspitivao za Bayinu trenerku i evo jedna bavarka prodaje treneku oriŽinal pa bujrum kome odgovara
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... nt_count=1
U svojoj REKORDI analizi sam jedan moguci rekord propustio. Naime, ako u narednom kolu pobjedimo Hoffu, izjednacicemo se sa rekordom od 7 pobjeda na startu drugog dijela sezone koji je prosle godine postavio BVB oborivsi pri tome Bayernov rekord iz sezone 1998/99. od 6 pobjeda na startu. Ako nam Hoffa prodje uspjesno, docekujemo na AA u narednom kolu Fortunu Düsseldorf i prilika za postavljanje novog
Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.