FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ZukaSuarez
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ZukaSuarez » 23 feb 2013, 23:02

Jes jes Suarez :mrgreen: Samo eto neko bi ga trebao dobro "odgojiti" kad bi dosao u Bayern, ovo je ipak institucija.. Prije godinu dana bila su okjupljanja navijaca Bayerna po Bosni, i tako i u Tuzli, bio sam na takvom okupljanju i zajednickom gledanju utakmica, pa me zanima ako neko zna ima li vise toga? Mislim prvenstveno na Tuzlu.
MIA SAN MIA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 feb 2013, 23:32

ZukaSuarez je napisao/la:J Prije godinu dana bila su okjupljanja navijaca Bayerna po Bosni, i tako i u Tuzli, bio sam na takvom okupljanju i zajednickom gledanju utakmica, pa me zanima ako neko zna ima li vise toga? Mislim prvenstveno na Tuzlu.
Malo zatisje sto se tice okupljanja u Tuzli, ali kako sam cuo tekma protiv Arsenala se gledala u Titanicu i bila je poprilicna masa ljudi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 feb 2013, 23:42

Danas ponovo demonstracija sile i stradao je slabašni Werder. Ovo je bilo dobro zagrijavanje pred utakmicu sa Dortmundom u Kupu i nadam se da ćemo i tu izaći kao pobjednici. O igri ne treba trošiti previše riječi, jer sve je bilo savršeno. Svaki igrač igra sa velikom željom i motivom, a posebno se to odnosi na Robbena koji je trcao kao lud cijelu utakmicu. Šteta što smo primili gol, ali i on je nastao nakon greške naše odbrane, a ne nakon neke akcije gostiju.

MNOGO SMO JAKI!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 feb 2013, 01:03

Omerbavarac je napisao/la:
ZukaSuarez je napisao/la:J Prije godinu dana bila su okjupljanja navijaca Bayerna po Bosni, i tako i u Tuzli, bio sam na takvom okupljanju i zajednickom gledanju utakmica, pa me zanima ako neko zna ima li vise toga? Mislim prvenstveno na Tuzlu.
Malo zatisje sto se tice okupljanja u Tuzli, ali kako sam cuo tekma protiv Arsenala se gledala u Titanicu i bila je poprilicna masa ljudi.
I za Omu i za Zukija info:
biće u Tuzli okupljanje sad u srijedu za utakmicu protiv BvB-a i ponovo protiv Arsenala 2 hefte kasnije u kafiću La Boom. Provjerena informacija od organizatorice :D
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 feb 2013, 02:05

Hare_BvB je napisao/la:
secer je napisao/la:bojim se
:lol:

Ko iskreno iskiše, pola mu se briše. :lol: Kaznenog marša naravno. 8-) Ono vam Bilal Jusuf Mohammed ne igra? :? Umal da te zamjenim s ovim drugim tigrom. :mrgreen:

PS: Nu, nu sto se pila naopako. Neka. Jakako. Dakako, izgubicete svakako. :twisted:
:lol: :lol: :lol:

Ma ovaj Bayern se ne boji nikoga na dunjaluku cuj bojim se :lol: :lol: :lol:

ZukaSuarez
Kontakt:

Post Postao/la ZukaSuarez » 24 feb 2013, 09:28

dr.adnan je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
I za Omu i za Zukija info:
biće u Tuzli okupljanje sad u srijedu za utakmicu protiv BvB-a i ponovo protiv Arsenala 2 hefte kasnije u kafiću La Boom. Provjerena informacija od organizatorice :D
Hvala na info :D Organizatorica je Lejla jel tako? :D Obrisao sam fb. profil prosle godine, tako da nisam u toku s tim... Ima li kakva dr. stranica, sajt osim fb. da se sazna ili objavljuju te informacije.
MIA SAN MIA

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 24 feb 2013, 09:52

Ne znam za vas ali meni je Bilal izgubio onu brzinu sa loptom koju je nekad imao, sad se sve svelo na finte izbacivanja tehnikom nego pretrcavanja koje je on znao raditi...
Mislim da kako stari sve ce se vise prebacivati u sredinu dok ne postane AMF, sa lucidnim driblinzima i dugim loptama.
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

ZukaSuarez
Kontakt:

Post Postao/la ZukaSuarez » 24 feb 2013, 10:08

Pa dobro, iako on ima godina, to i nisu neke godine, naprotiv najbolje, ali ne trkacke sigurno... I mislim da je to vise sto je on jedan od najboljih pojedinaca bivao, pa s toga mislim da svaki trener suparnicke ekipe da zadatak 2-3 igraca da ga paze.. To smo dosta puta mogli vidjeti. Ali ima i toga sto kazes.
MIA SAN MIA

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 feb 2013, 11:01

Mene je ostavio zapanjenim onaj alley-oop Lahma kod petog gola. :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 feb 2013, 13:03

ZukaSuarez je napisao/la:Hvala na info :D Organizatorica je Lejla jel tako? :D Obrisao sam fb. profil prosle godine, tako da nisam u toku s tim... Ima li kakva dr. stranica, sajt osim fb. da se sazna ili objavljuju te informacije.
Jeste, Lejla je šefica :D
Zvanična stranica zvaničnog fan kluba je http://www.bayern-bih.com/, ali trenutno ne radi radi nadogradnje. Imaju i na FB svoj profil http://www.facebook.com/BayernBiHOficialniFanKlub pa kod nekog jarana se ulajkaj po potrebi

P.S. Znam da se neko ranije raspitivao za Bayinu trenerku i evo jedna bavarka prodaje treneku oriŽinal pa bujrum kome odgovara
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... nt_count=1

U svojoj REKORDI analizi sam jedan moguci rekord propustio. Naime, ako u narednom kolu pobjedimo Hoffu, izjednacicemo se sa rekordom od 7 pobjeda na startu drugog dijela sezone koji je prosle godine postavio BVB oborivsi pri tome Bayernov rekord iz sezone 1998/99. od 6 pobjeda na startu. Ako nam Hoffa prodje uspjesno, docekujemo na AA u narednom kolu Fortunu Düsseldorf i prilika za postavljanje novog :-)
Sent from my Philips Smart TV.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 feb 2013, 17:45

Dakle bezimo dortmundu 17 poena, kao sto se moglo i predpostaviti jos da kiksaju apotekari ha dje bi nam kraj bio.Dakle titula bi se trebala ovjeriti 6 aprila ,najkasnije nedaj boze kakog kiksa 13 aprila.
Momci u srijedu morate demostrirati silu na dortmundu i spustiti ih na zemlju ,jer su u zadnje dve sezone doista uzeli za pravo da se mogu nositi sa bayernom i uspjevali su u tome u tom periodu kada smo u nekom letargicnom stanju bili , treba pokazti ko je gazda i kralj BL bia i osta.Ne moze se saka doskora anonimni igraci BVB porediti sa zvezdama bayerna.

Emma
Kontakt:

Post Postao/la Emma » 24 feb 2013, 17:49

Mislim da ću početi da navijam za Bayern, pa mislim ko to može da ne navija za njih ljudi igraju najljepši nogomet na svijetu!!! Njihove utakmice nikad nisu dosadne! :o

Još kad bi osvojili LP bila bi to tačka na i prije dolaska Guardiole :D
The selfish, they're all standing in line..Faithing and hoping to buy themselves time..

Me, I figure as each breath goes by, I only own my mind !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 feb 2013, 17:51

Emma je napisao/la:Mislim da ću početi da navijam za Bayern, pa mislim ko to može da ne navija za njih ljudi igraju najljepši nogomet na svijetu!!! Njihove utakmice nikad nisu dosadne! :o

Bujrum sto nes navijati za najveci najbolji klub na dunjaluku :D 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 feb 2013, 17:55

Emma je napisao/la:Mislim da ću početi da navijam za Bayern, pa mislim ko to može da ne navija za njih ljudi igraju najljepši nogomet na svijetu!!! Njihove utakmice nikad nisu dosadne! :o

Aj,barem slušaš dobru muziku kad već ne znaš klub izabrat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 feb 2013, 17:58

Ima li jos neko hrabrosti da kaze da ARJEN ROBBEN ne valja? Da ga treba prodati, da je izgubio ono NESTO??? Ako ima,samo sacekajte utakmicu protiv BvB-a!!!

A.R. 10
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 feb 2013, 18:02

Lav!

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 feb 2013, 18:07

proFCB je napisao/la:Ima li jos neko hrabrosti da kaze da ARJEN ROBBEN ne valja? Da ga treba prodati, da je izgubio ono NESTO??? Ako ima,samo sacekajte utakmicu protiv BvB-a!!!

A.R. 10
Niko i nije rekao da Robben ne valja.Probem je što Arjen odigra 10 utakmica godišnje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 feb 2013, 18:13

Omerbavarac je napisao/la:Lav!

slika
umr´t ima, predat lopte nejma 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 feb 2013, 18:25

dr.adnan je napisao/la:
REKORDI KOJE SMO VEĆ OBORILI
1. 8 pobjeda u nizu na početku sezone - nikome u 50 godina BL-a to nije pošlo za rukom
2. 5 gostujućih utakmica bez primljenog gola - opet niko nikad nije uspio
3. Najbrže osigurana "jesenja titula" - poslije 14. kola je osigurana. Prethodni rekord smo mi držali koji je postavljen u sezoni 2005/2006
4. Rekord poslije 10 gostujućih utakmica - 9 pobjeda i remi
5. Najbolja odbrana poslije 20 utakmica - ovaj rekord je ponovo podignut u istoj sezoni i nakon 22. kola; ne moram ni spominjati koliko smo primili ;)
6. Najbolji rekord BL-a poslije 20. kola - opet je i ovaj rekord podignut u 22. kolu - sa 51. boda i gol razlike 44, podigli smo na 57. bodova i gol razliku 50
7. Najviše utakmica sa neprimljenim golom na strani - rekord oboren sa 9 od 10 odigranih bez primljenog gola, a ponovo podignut za još jednu stepenicu u prošlom kolu protiv Vukova i sada je 10/11

REKORDI KOJI NAM SE SMIJEŠE
1. Najviše pobjeda u jednoj sezoni - rekord su postavili Bayern (1972/73) i BvB (2011/12) i iznosi 25 pobjeda. Mi smo trenutno na 18, a pred nama je još 12 utakmica
2. Najviše bodova na kraju sezone - rekord je postavio BvB prošle sezone i iznosi 81. Trenutno imamo 57 i pred nama je mogućih još 36.
3. Najmanje primljenih golova u sezoni - ovaj rekord mi držimo i postavili smo ga u sezoni 2007/08 i tada smo primili 21 gol (oproštajna sezona Hitzfelda i Kahna)
4. Najbolja gol razlika na kraju sezone - i ovo mi držimo i postavljen je u sezoni 1972/73 i GR iznosi 64. Zanimljiv je podatak da smo te sezone postigli 94 gola :D
5. Broj izgubljenih utakmica na strani - u sezoni 1986/87 smo imali samo jedan poraz i to kod kuće od Bayera. Ove sezone smo odigrali 11 gostujućih i imamo još 6 da odigramo, a domaćini će nam biti Hoffenheim, Eintracht, Leverkusen, Hannover, Dortmund i Gladbach. Znači, možemo ga samo ponoviti 8-)
6. Najviše postignutih golova na strani u jednoj sezoni - ovaj rekord drži naš današnji protivnik Werder i postavili su ga u sezoni 2006/07 i iznosi 43. Mi trenutno na kontu imamo 27.
7. Najbolja odbrana na gostovanjima u jednoj sezoni - i ovaj rekord drži Werder i postavio ga je u sezoni 1987/88 i iznosi 10. Mi trenutno imamo samo 1 primljeni gol na strani :twisted:
8. Najviše pobjeda na strani u jednoj sezoni - rekord je 11 pobjeda i drže ga BvB (2010/11, 2011/12), Werder Bremen (2003/04), Bayer Leverkusen (2010/11) i HSV (2005/06). Trenutno imamo 10 pobjeda :D
Šteta da se ovaj post tako lako zagubi.
dr.adnan je napisao/la: Gero, je li dovoljno za danas?
Jakako, doki. :P
Samo ti filuj te rekorde (kao heute uostalom). 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

efedroni
Kontakt:

Post Postao/la efedroni » 24 feb 2013, 19:11

Najvise pobjeda u sezoni, to je rekord koji nam se smjesi i po meni jedan od najrealnijih za postici, jer trenutno neznam, a bas neznam ko bi mogo izvuc bod protiv Bayerna :lol:

slika

:mrgreen:

šteta što neigra protiv BvB...
Metropole

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.