Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

IronmanFCB
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la IronmanFCB » 25 feb 2013, 23:04

Harrison je napisao/la:
IronmanFCB je napisao/la:Vama treba jedan normalan trener,koji trenira pristojan i solidan klub,i da postize rezultate sa njim (Laudrup,Moyes,Pellegrini,neki talijanski trener)
:lol: :lol: Umjesto tog nekog talijanskog trenera trebao si napisati Mancini pa da predstava bude upotpunjena, ali i ovako zasluzujes veliki aplauz klap klap klap klap
Ma sto se mene tice,neka Mou na klupi Reala ostane dozivotno,ili ako je nekakav besmrnik,neka ostane zauvijek.
A sa Barcine strane,to je razlog za slavlje,jer ce u sljedecih nekoliko godina glavni konkurent za doci na manje od -15 bodova u prvenstvu svake sezone odsada biti Atletico Madrid.
A i tu imam sumnje,jer tesko da ce Falcao ostati jos dugo u Atleticu.
Forza Mourinho,ostani ti nama jos dugo,dugo na klupi Reala.
A u međuvremenu: slika
@Citizen

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 feb 2013, 23:05

Kao prvo, de mi nadji bgt podatak da je na njegov zahtjev doveden Kaka. Pero je izabran za predsjednika jer je obecao Kaku i Ronalda. Pero je vise vjerovao Valdanu i dao njemu vise slobode u dovodjenju igraca nego Pelleu, dok je na prvi mig Mourinha otpustio klupsku legendu poput Valdana. Mourinho dovodi citav strucni stab dok je Pelle radio sa ljudima koje je zatekao tu i koji su mu dodjeljeni.

Granero je kod Pellea bio prvotimac dok je kod Mourinha bio 25. igrac.
Ne osporavam Mourinha, nek hebe mater samo nek je sto dalje od Madrida. Pelle mozda nije bolji takticar ali je bolji covjek za klupu Reala.

Mou je jednostavno kurava za jednu noc, moze ti valjat samo na pocetku.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 feb 2013, 23:05

Ancelotti vjerovatno preuzima Real na kraju sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 feb 2013, 23:23

L_blancos je napisao/la: Mou je jednostavno kurava za jednu noc, moze ti valjat samo na pocetku.
:aplauz: :naklondopoda:

U jednoj rečenici sve objašnjeno.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 25 feb 2013, 23:35

IronmanFCB je napisao/la:Forza Mourinho,ostani ti nama jos dugo,dugo na klupi Reala.
Amin!
L_blancos je napisao/la:Pelle mozda nije bolji takticar ali je bolji covjek za klupu Reala.
To se kaze "podobniji" covjek za klupu Reala.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 25 feb 2013, 23:53

L_blancos je napisao/la:Kao prvo, de mi nadji bgt podatak da je na njegov zahtjev doveden Kaka. Pero je izabran za predsjednika jer je obecao Kaku i Ronalda. Pero je vise vjerovao Valdanu i dao njemu vise slobode u dovodjenju igraca nego Pelleu, dok je na prvi mig Mourinha otpustio klupsku legendu poput Valdana. Mourinho dovodi citav strucni stab dok je Pelle radio sa ljudima koje je zatekao tu i koji su mu dodjeljeni.

Granero je kod Pellea bio prvotimac dok je kod Mourinha bio 25. igrac.
Ne osporavam Mourinha, nek hebe mater samo nek je sto dalje od Madrida. Pelle mozda nije bolji takticar ali je bolji covjek za klupu Reala.

Mou je jednostavno kurava za jednu noc, moze ti valjat samo na pocetku.
A kakav ti je to podatak vjerodostojan, s obzirom da u Madridu rijetko kad izađu u javnost sa informacijama o tome na čiji je zahtjev igrač došao (pogotovo ako je došao na zahtjev predsjednika).

Pero je izabran jer su dva kandidata ranije odustala, a jedini s kojim se sučio nije imao dovoljno dobar plan da iznađe 60 miliona eura za klub. Odnosno Pero je odmah imao te pare, i zbog toga je izabran.

Mourinho ima svoj tim s kojim radi i koji je doveden u Madrid.

Tvoje dezinformacije sežu toliko daleko da je to za nepovjerovati, jer je iz Villarreala u Madrid zajedno sa Pellegrinijem stigao i ostatak njegove ekipe, dakle nije mu niko nametnuo nikog nego je za sobom povukao ljude iz Podmornice.

Objasni mi zbog čega bi jedan Granero bio u prvoj postavi kod Mourinha? On je ranije odigrao 30-ak utakmica u Primeri pod vodstvom Pellegrinija iz razloga što na toj poziciji za konkurenta ima jednog Lassanu Diarru i nikoga više (a svi znamo da Kaka i VDV ne igraju tu poziciju). Ne zaboravi da je sezonu kasnije u Madrid stigao još jedan klasični trkač, destruktivac, po imenu Sami Khedira, a ako je tebi imati dva igrača tipa Xabi u veznom redu na tim pozicijama u redu, onda nemam više šta da ti kažem.

Po čemu je to Pellegrini bolji za klupu Real Madrida, daj nam makar 2-3 razloga...
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 feb 2013, 23:57

Trol nas sad uvjerava da Jozo nije jedini trener u historiji kluba koji je imao ovlasti da radi što hoće.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 feb 2013, 00:02

LBJ MVP je napisao/la:Trol nas sad uvjerava da Jozo nije jedini trener u historiji kluba koji je imao ovlasti da radi što hoće.
Šta ti dječko znaš o Real Madridu i historiji ovog (nekad) velikog kluba. Prvi igrač kojeg si ti znao je Cristiano Ronaldo.

L_blancos iznosi neistine.
2012/2013

IronmanFCB
Kontakt:

Post Postao/la IronmanFCB » 26 feb 2013, 00:05

Sta je ovo sad,nemir u taboru.El clasico sve blize,jos 21 sat.
@Citizen

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 feb 2013, 00:05

Pero je u svojoj predizbornoj kampanji iznjeo jasan cilj dovodjenja Ronalda, Kake, Xabia i Ville. Ovaj zadnji je otpao pa je doveden benz.
Znam i ja da nisi ozbiljan u svojim postovima i da si ti kontras klasicni koji bi napadao rad Mourinha da je sve na svom mjestu i zato ti vise necu odgovarati.

I da, eto da ti navedem samo jedan razlog zasto je Pelle, i dosta drugih, bolji izbor za klupu Reala:
Mourinhov Real ide silaznom putanjom, dozivio je svoj zenit i dalje nema. Iskoristio je psiholosku nabrijanost u prve dvije sezone i to je proslo.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 feb 2013, 00:09

L_blancos je napisao/la:Pero je u svojoj predizbornoj kampanji iznjeo jasan cilj dovodjenja Ronalda, Kake, Xabia i Ville. Ovaj zadnji je otpao pa je doveden benz.
Znam i ja da nisi ozbiljan u svojim postovima i da si ti kontras klasicni koji bi napadao rad Mourinha da je sve na svom mjestu i zato ti vise necu odgovarati.

I da, eto da ti navedem samo jedan razlog zasto je Pelle, i dosta drugih, bolji izbor za klupu Reala:
Mourinhov Real ide silaznom putanjom, dozivio je svoj zenit i dalje nema. Iskoristio je psiholosku nabrijanost u prve dvije sezone i to je proslo.
Pa šta bismo onda trebali reći za Pellegrinijev Real koji je pao na svakoj mogućoj barijeri? To je sigurno bila uzlazna putanja, jer čovjek u prvoj sezoni nije uradio apsolutno ništa, a dobio je 300 miliona eura vrijedna pojačanja. Možete se izvlačiti na onu da ni Mou nije uradio puno, ali tvrditi da su Pellegrini i neki Laudrup sjajni za klupu Reala je djetinjasto a la @LBJ MVP. Trenerski stručnjaci u liku i djelu Josea Mourinha, Fabia Capella, Guusa Hiddinka i Vicente Del Bosquea su pravi ljudi za Madrid. Samo što Ramos i drugi brđani nisu.

Mourinho neka ode iz Reala ako to klub odluči i ako misle da nije moguće s njim osvojiti Ligu prvaka. Ali sam siguran da neće doći neki polovnjaci tipa Pellegrinija ili Laudrupa.

Zašto nisam ozbiljan (?!), samo sam te pitao zašto iznosiš neistine oko Perezovog izbora, Pellegrinijevog trenerskog tima i ostalog...

Nećeš mi odgovarati jer sam upućen. Jasno ko dan.
2012/2013

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 26 feb 2013, 02:13

Toliko spominjete tog Pellegrinija, a čovek meda nije mogao. Sve je imao, sve što mu je bilo potrebno, pa ga je Pjanić izbacio iz Lige prvaka, amateri, s kojima ja ne bi na terminu igrao, izbacili su ga iz Kupa Kralja. Šta Vam to govori? Pellegrini je sra-je! Pellegrini nije sposoban da vodi ovakvu momčad! Upravo radi toga je doveden Mourinho! Jer je sposoban, inteligentan i bez dlake na jeziku i upravo radi toga ga ja cenim. Šta to Mourinho radi loše za klub? Igračima govori da udaraju igrače Barcelone. Pa malo gledaj klipove po youtube, kakve su se sve stvari dešavali pre Mourinha. Jednostavno, to je tako, kad gubiš poludiš, kao da nikad niste igrali i gubili. Mourinho je vrhunski stručnjak, ja sam uz njega do kraja, a kada ode svi ćete ovde pisati kako nikad nije trebao da ode (čitaj navijači Chelseaja).

Dok nešto ne izgubiš, nikad nećeš shvatiti šta si imao. ;) :mrgreen:

IN JOSE MOURINHO WE TRUST!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 26 feb 2013, 09:49

In Mourinho "Vi mast trast" :mrgreen: .
Za legendom Mourinhom plaču i uz njega dišu igrači, spominju ga na svakom koraku kao najboljeg trenera kojeg su imali, za Pellegrinijem genijalcem ni familija nije plakala kad je dobio otkaz.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 feb 2013, 09:53

Jel se za ovog Laudrupa davno pricalo da bi mogao preuzeti Celik iz Zenice? :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 feb 2013, 10:22

Harrison je napisao/la:Jel se za ovog Laudrupa davno pricalo da bi mogao preuzeti Celik iz Zenice? :lol: :lol:
S "konja" na "magarca" :mrgreen:

Očekivani sastavi za El Clásico 8-)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 feb 2013, 10:32

Ovaj sastav gore nista ne valja, nema Varanea.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 26 feb 2013, 12:43

Harrison je napisao/la:Jel se za ovog Laudrupa davno pricalo da bi mogao preuzeti Celik iz Zenice? :lol: :lol:
Nije nego je on bio registrovan kao igrac Celika nakon odlaska iz Reala, u to vrijeme jedan od najboljih igraca svijeta je bio Celikov igrac. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 feb 2013, 12:46

Najava za Clasico :mrgreen:
Real je uvijek Real. Osobito kad je s druge strane Jose Mourinho, a vjerojatno ćemo povremeno vidjeti i klupu Reala gdje će sjediti i naš Luka Modrić. Neće ga biti teško prepoznati, on jedini s klupe ne može nogama dosegnuti tlo. I tu će Real izgubiti, ako Mourinho napokon ne shvati da Luki treba dati kontinuitet, onda će on biti u stanju pokazati koliko je talenta ZIP-ano ili RAR-ano u tom malenom tijelu, koliko god španjolski novinari pljuvali Luku, on je u Realu jedan od najboljih igrača.
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 26 feb 2013, 13:11

:lol: :lol: e cuj koliko je ZIP-ano ili RAR-ano talenata u tom malom tijelu :lol: :lol: oplak'o sam :lol:

Cuj Luka jedan od najboljih u Realu :lol: :lol:

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 feb 2013, 14:31

Eto sad nam je sva odbrana tu osim Ikera. Mislim da će biti mjesta za Varanea, Pepea, Ramosa i Coentraa. Možda Arbeloa čak lijevo...
2012/2013

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.