90 kermi u džepuBonus je napisao/la:X/2 sam stavio 'ladno....nek kopitar zabije veceras - kad treba, ko što je zabijao Pintu....hebat cu mu pleme portugalsko, ako me obori
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nema to veze sa Realom kao klubom, kojeg ja izuzetno cijenim i poštujem, već sa mišljenjem nekih njegovih simpatizera, koji i nakon prolaza dalje nemaju hrabrosti priznati da je sudija pogriješio i neopravdano isključio Nanija, ali i napravio još par kardinalnih grešaka, kao što je @Devil spomenuo i objasnio 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bernd Stange: "Dvije riječi. Pustinjski skočimiš"
Umro Hugo Chavez. A Cuneyt Cakir potpisao za Real. Ddobio broj 12.
Tipičan humor na forumima.Harrison je napisao/la:Crveni cist ko suza. Ko je kriv Manchesteru sto ne zna zabiti. I onaj jedan njihov mi zabili![]()
hahaahahah osteceni pa nije te sram baLBJ MVP je napisao/la:Oštećeni smo večeras biliHZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]

zahvalite se ovom covjeku za prolaz
fergi do crvenog kartona nije da je nadigro takticki mourinha nego ga je rasuo,real nije mogo nista,al onda dolazi sudija sasa matic i svira ovo,ko sto dzajic na areni u studiju poslije utakmice kaze "ovo je kradja i ova sudijska odluka je direktno uticala na rezultat "
mancheser i poslije crvenog cak je imo priliku da da dva gola koja im treba i zasluzio u potpunosti prolaz al sve im je oduzeo cakir ovom sramnom odlukom
cakir ce od veceras biti rado vidjen gost bernabea
slavite madridjani veceras vaseg heroja ,ne mislim na ronalda naravno
bravo cakirWe are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
De ljudi priznajte da je sudija pogriješio, kunem se da ću vam sutra izbrisati postove. Pa Rio će pobijesniti, majke mi. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Toliko o pameti autora teksta.Sveti je napisao/la:pročitah prvu rečenicu, i ne da mi se dalje. Evropskih sudija evrope.rio_Ferdy88 je napisao/la:Evo, pročitajte mišljenje nakompetentnije osobe na cjelokupnom forumu, ne bi li shvatili neke stvari![]()
Devil je napisao/la:Tako to radi jedan od najboljih evropskih sudija evrope.E pokenjam se ja i na ovakvog sudiju i na tursku i na celu Uefu. Pa da li je moguce ovoliko sudijske lakrdije na jednom mecu. Ne vezano za crveni karton koji je sam po sebi lakrdija vec cela utakmica,iz greske u gresku. Ah da pokenjam se i na sudije na ceonim linijama jos jednom je dokazano koliko su samo bespotrebni.Prosto je neverovatno da se ovo dogodi, namerno ili nenamerno ne zna se sta je gore,niti zelim da ulazim u te teorije.Ako je ovo prvo onda treba da ide izuzetno teska suspenzija,a ako je ovo drugo onda bar do 2014.bez evropskih utakmica,jer ovo je sramota da se dogodilo u jednoj ovako bitnoj utakmici. Da se drzao kriterija koji je uzeo prilikom davanja crvenog kartona,United je 10x vise ostecen od Reala,hajde video je to i dao mu "crveni" ali prosto se pitam kako je moguce da ni Cakin,ni linijski sudija i sto je najgore sudija iza gola koji je face to face sa Welbeckom ne vidi onaj lakat cini mi se da je bio Ramos.
To je ono sto ja najprovidnije bilo da se sudi kao cist crveni karton,bez lopte igrac,lakat sevnu a to je drugi Ramosov u utakmici koji zavrsi utakmicu bez zutog.
![]()
Cakin je pokvario utakmicu do krajnjih granica.United je izdominirao Real cak i sa igracem manje sto je meni narocito fascinantno bilo i bili su dosta bolji rival koji je ovo morao da prodje,ali ispreci se visa sila i dopusti Cakinu da uziva u mecevima njegovog Reala i u narednoj fazi.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Win.Donnie Darko je napisao/la:Bernd Stange: "Dvije riječi. Pustinjski skočimiš"
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na tom gifu ispada da je Arbeloa imao loptu a Nani se zaletioa na njega jiu jitsu potezom.LBJ MVP je napisao/la:
Nije crveni?
A znamo da nije uoste tako bilo.
Lopta je bila nicija (sto je vrlo vrlo vazno istaci) i oba igraca su se zaletila na nju. Bila je to borba za loptu u zraku, mozda malo neoprezno od strane Nanija, ali u njegovu korist ide to sto je bio okrenut ledjima. Eventualno je trebao biti sviran faul za Real i nista vise.
Ko smatra da je ovo cist crveni karton taj ne razumije uopste ovaj sport i zalutao je.
- moustapha
- Kontakt:
Ja cu mu poslati pm, nemam hrabrosti ovako javno.Monolog je napisao/la:De ljudi priznajte da je sudija pogriješio, kunem se da ću vam sutra izbrisati postove. Pa Rio će pobijesniti, majke mi.
#divovi
Pokusali kopirati vasu ig<ru al vidis da nam to neideM4kaveli je napisao/la:Koliko je ovaj Real los to se vidi u svakoj utakmici sa iole ozbiljnijim protivnikom.
Ne ovo nije trollanje nego istina prije nego sto neki maloumnici skoce.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
jel ima slika kad je rafael izbacio loptu s gol linije , ucinilo mi se da ga je u ruku pogodila , ako neko moze da stavi sliku , inace misljenja sam da ono nije bilo za crveni al' Boze moj neki pacenici nama ovdje pisu , lopez sjajan veceras , veceras je mancho bio bolji, treba priznati jbg , strepio sam do 93' minute , stvarno svaka im cast , onakva borbenost je rijetko vidi posebno kod giggsa

bas nam je drago sto ti je real pokvario vece , ne pokusavaj to negiratiM4kaveli je napisao/la:Koliko je ovaj Real los to se vidi u svakoj utakmici sa iole ozbiljnijim protivnikom.
Ne ovo nije trollanje nego istina prije nego sto neki maloumnici skoce.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ko je rekao da nije ...Cist penal propustio sviratiMonolog je napisao/la:De ljudi priznajte da je sudija pogriješio, kunem se da ću vam sutra izbrisati postove. Pa Rio će pobijesniti, majke mi.

Like Boss
Sudija nije svirao čist penal za RealMonolog je napisao/la:De ljudi priznajte da je sudija pogriješio, kunem se da ću vam sutra izbrisati postove. Pa Rio će pobijesniti, majke mi.
Valjda ga ovo zadovolji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad se vi budete bavili suđenjem i toliko uključeni (profesionalno) u fudbal i sport općenito kao @Devil, onda ćete imati pravo kritikovati gaHarrison je napisao/la:
Toliko o pameti autora teksta.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cakir je moralna vertikala, pravi turski derviš...jbg nema Webba sad
- Donnie Darko
- Kontakt:
Like a Boss.BigBang je napisao/la: Like Boss
Bitch.

Donnie Darko je napisao/la:Like a Boss.BigBang je napisao/la: Like Boss
Bitch.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.