Jest mi drago što su o ovom momku ljudi počeli pričati sa više respekta.Marsal je napisao/la:a onda na avatar ide CARL JENKINSON. Momak je fascinantan, skidam mu kapu!
On to zaslužuje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jest mi drago što su o ovom momku ljudi počeli pričati sa više respekta.Marsal je napisao/la:a onda na avatar ide CARL JENKINSON. Momak je fascinantan, skidam mu kapu!
Ovo nije galama, ovim sam jednostavno htio otvoriti oči vama koji mislite da je mali arsenal trebao proći dalje. Realno gledajući Bayern je bolji tim. Jesu se opustili večeras. Ali... Nemoguće je porediti Bayern u prvoj i arsenal u ovoj utakmici. Bayern je za klasu bolji tim. Jedan od 2-3 favorita za osvajanje trofeja. Kladim se da, ni sami, ne možete zamisliti arsenal kako diže klempu.bega_afc je napisao/la:ova galama i pokusaj da nas natjeras da mislimo isto ko i ti mi dovoljno govori kolko si se bio usro i kolko ti ni sad nije svejedno.....DieRoten je napisao/la:OFSAJD PADA U VODU, KADA SE UZME U OBZIR NEPOSTOJEĆI KORNER U PRVOM MEČU.
BAYERN JE BOLJI BIO! KOJU STE UTAKIMICU VI GLEDALI?
Naravno,svi mi imamo slicno misljenje o Arnelinhu i nista cudno ne bi bilo u tvom cestitanju da nisi nekako naglasio to "jedinom normalnom" na ovom topiKu,dobro,izdvojio si i Marsala sto je za pohvalu..mandraX je napisao/la: Cestitanje momku na pobjedi njemu dragog kluba, nije nikakav vid licemjerstva.
Na ovu temu odavno nisam dosao, a sigurno bi visio ovdje iz istog razloga kao kolega @Johny.
Al' eto necu iz postovanja prema Arnelinhu, jer sam jos davno rekao da je jedan od boljih forumasa ovdje, I dan danas sam istog misljenja naravno.
Uglavnom, ne vidim kakve veze to ima sa tobom.
Budi mi pozdravljen...
Ne započinji novu raspravu ko Boga te molim.AA23 je napisao/la:Cuj Arsenal mali klub, vidjeli smo ko je bio mali klub večeras.
Cekaj,ja sad trebam izdvojiti nekog lika s "vaseg" topika i reci da je on jedini pametan tu i jos dodati zeleni smaJli i sve bi bilo ok ?mandraX je napisao/la: Sta da ti ja sad odgovorim na ovo, bukvalac si prijatelju.
Pogledaj taj zeleni smiley pored te moje izjave, I on bi nesto trebao znacit', jel' da?![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.