Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

chily-rz
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la chily-rz » 14 mar 2013, 01:07

Vidi Mandre starog lisca,taj kad cestita(bilo Kome) pobjedu Arsenala je u najmanju ruku licemjerno s obzirom da se svojski trudi da isti taj klub ismijava kada god stigne,shame you mandrace :lol: Nemoj vise,muka ja nama nenormalnim sa ovog topiKa :mrgreen:

I opet neki suplju prosipaju,pazi Bayern se opustio a izveo najjaci moguci sastav koji je imao na raspolaganju,.Pa grizu,tuku,ujedaju citavu tekmu,Walcota konstantno udvajali,Cazorlu su u poptunosti zatvorili i sad lafo opusteno,.Imali su taj peh da prime rani gol i na taj nacin su vratili koliko/toliko Arsenal u igru,.Stvorili su daleko veci broj "sansi" u odnosu na prvu utakmicu ali ovaj put nije bilo Krosa da uhvati voleJ iz prve ozbiljne situacije,.

Ispali smo,neka smo,zasluzeno ali gust je bilo vidit usrane bavarske face na tribinama uz pjesmu Arsenal Away Boysa,.

We love you Arsenal,we do !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 mar 2013, 01:14

Arsenal se u svakom slucaju od Lige Prvaka oprostio na najbolji moguci nacin, pobjedom. Svi mi sad razmisljamo sta bi bilo kad bi bilo...... Da je Jack igrao, da Rosicky nije..... Ostavili su prostora da se razmislja. Mozda bi lakse bilo da je Bayern i ovu pobijedio, ovako se nekako doslo skoro do prolaza, pa se zbog toga jos vise zali. Ako nista, bar se nece pricati o nekom gazenju tamo nekog Arsenala nego ce se pricati da je jedan velikan izbacio drugog. Bar to se postiglo ovom pobjedom!

Cestitatam Bayernu na prolazu. Taj prolaz veceras nisu zasluzili ali ako saberemo obje tekme onda mislim da jesu.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 14 mar 2013, 01:15

[youtube][/youtube]

Jenk i Arteta nakon utakmice: " onclick="window.open(this.href);return false;

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2013, 01:17

Cestitanje momku na pobjedi njemu dragog kluba, nije nikakav vid licemjerstva.
Na ovu temu odavno nisam dosao, a sigurno bi visio ovdje iz istog razloga kao kolega @Johny. :D
Al' eto necu iz postovanja prema Arnelinhu, jer sam jos davno rekao da je jedan od boljih forumasa ovdje, I dan danas sam istog misljenja naravno.

Uglavnom, ne vidim kakve veze to ima sa tobom.
Budi mi pozdravljen...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 mar 2013, 01:30

mandraX je napisao/la: Cestitanje momku na pobjedi njemu dragog kluba, nije nikakav vid licemjerstva.
Na ovu temu odavno nisam dosao, a sigurno bi visio ovdje iz istog razloga kao kolega @Johny. :D
Al' eto necu iz postovanja prema Arnelinhu, jer sam jos davno rekao da je jedan od boljih forumasa ovdje, I dan danas sam istog misljenja naravno.

Uglavnom, ne vidim kakve veze to ima sa tobom.
Budi mi pozdravljen...
Naravno,svi mi imamo slicno misljenje o Arnelinhu i nista cudno ne bi bilo u tvom cestitanju da nisi nekako naglasio to "jedinom normalnom" na ovom topiKu,dobro,izdvojio si i Marsala sto je za pohvalu..

Bio si ti nekad i cest "gost" ovdje ;) Meni ne smetas dok si korektan a ono gore navedeno i nije korektno s tvoje strane,prvenstveno jer vjerujem da dobar dio forumasa s ovog topiKa ne poznajes dovoljno dobro da bi ga kvalifikovao kao ludog,.

Johny je raja,meni simpatican lik,s njim se moze razviti i sasvim "normala" konstruktivna rasprava za razliku od neki drugi padobranaca s riperom,neutralnim i Pandom u prvom redu..

Naravno,pozdrav i tebi, da ne bude chily papak nece se pozdravit..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2013, 01:33

Sta da ti ja sad odgovorim na ovo, bukvalac si prijatelju.
Pogledaj taj zeleni smiley pored te moje izjave, I on bi nesto trebao znacit', jel' da? ;)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 mar 2013, 01:37

Cuj Arsenal mali klub, vidjeli smo ko je bio mali klub večeras.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 14 mar 2013, 01:38

AA23 je napisao/la:Cuj Arsenal mali klub, vidjeli smo ko je bio mali klub večeras.
Ne započinji novu raspravu ko Boga te molim.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 14 mar 2013, 01:48

mandraX je napisao/la: Sta da ti ja sad odgovorim na ovo, bukvalac si prijatelju.
Pogledaj taj zeleni smiley pored te moje izjave, I on bi nesto trebao znacit', jel' da? ;)
Cekaj,ja sad trebam izdvojiti nekog lika s "vaseg" topika i reci da je on jedini pametan tu i jos dodati zeleni smaJli i sve bi bilo ok ?

Iskreno,ja taj zelembac(smaJli) koristim samo da bi 'zacinio' provokaciju,vjerujem da si ga ti koristio u istu svrhu..

No,nije ni bitno to sad toliko da vucemo raspravu oko toga do "sutra"..

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 14 mar 2013, 01:53

Sto ovo bajern nije igrao veceras, da nije povrijedjen??
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

UK_Gee
Kontakt:

Post Postao/la UK_Gee » 14 mar 2013, 08:15

Sudije su očajne. Utakmica za neutralce dosadna, za mene veoma stresna. Taktički sa Wengerove strane odlično odrađena. Falio je igrač tipa Jack da napravi prostor gdje ga nije bilo...
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.

IN DELUSION WE TRUST.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 mar 2013, 08:45

Svaka čast nas hrabroj igri.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 mar 2013, 10:32

Ako je Nani dobio crveni karton,zašto je ovo sankcionisano samo žutim? Hmmmmmm

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 14 mar 2013, 10:51

Steta zaista.Mogli ste iskoristiti nonsalanciju Bayerna.Jasno je da je Bayo jaca ekipa.Nema tu puno polemike ali su vec unaprijed otpisali Arsenal.To se ne smije raditi i zao mi je sto Wengerove trupe to nisu kaznile.
Falilo je tu par igraca koji bi mogli jos vise unaprijediti igru Arsenala, sta je tu je ako nista osvjetlal su obraz i pokazali da ih ne treba otpisivati.Vecinom sam gledao Malagu-Porto pa ne mogu nesto vise reci o utakmici ali nisam bio iznenadjen rezultatom.Valjda izborite to mjesto u LP jer ne mogu zamisliti da igraju Kokoske LP a da tu nema Arsenala.Puno srece u nastavku sezone. ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 mar 2013, 10:56

Imbecilu jedan imena Mikel Arteta cuj steta sto nije bilo vise vremena :lol: Bilo bi ga vise imbecilu da ti nisi u 3 minute sudijske nadoknade napravio 3 prekrsaja i to kod nase korner zastavice i aut linije gdje su bayernovi igraci potrosili bar 2 minute debilu maloumni. Mrs iz Arsenala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 14 mar 2013, 11:40

http://www1.skysports.com/football/news ... ould-leave" onclick="window.open(this.href);return false;

Spominjemo se kao potencijalni kupci. Kakav je on ove sezone ako neko zna?

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 mar 2013, 12:32

Euforican sam pred Swansea :)

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 14 mar 2013, 12:51

Gorki je napisao/la:Ako je Nani dobio crveni karton,zašto je ovo sankcionisano samo žutim? Hmmmmmm

slika
Ova situacija je najbolji dokaz da je Mančester oštečen u toj utakmici.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 14 mar 2013, 13:53

De ba ljudi jasno je da su startovi bili dosta razliciti ne znam sta furate,mislim da i Nani nije trebao dobit crveni ali eto sta je tu je.Ali Martinezov start dosta blazi ruku na srce pogledaj video drugo je slika koja je izvucena iz naftalina da pokazuje najgori moguci ugao.
"You'll Never Walk Alone"

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 mar 2013, 14:02

RtoX je napisao/la:De ba ljudi jasno je da su startovi bili dosta razliciti ne znam sta furate,mislim da i Nani nije trebao dobit crveni ali eto sta je tu je.Ali Martinezov start dosta blazi ruku na srce pogledaj video drugo je slika koja je izvucena iz naftalina da pokazuje najgori moguci ugao.
Necu da se mijesam ali isto tako ste nasli najgori, ne bukvalno ti, moguci ugao za Nanijev "start" i pojedinci su po inerciji objavili slogu na tezu "zasluzen crveni karton". Start Martineza je bio gori od Nanijevog, vidio je Rosickog ispred sebe, Naniju je Arbeloa dolazio s ledja. Jesu li objavili ocjene za sudjenje? Kladim se da je glavni dobio visoku ocjenu. :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []