racunajuci kakvi su gostujuci navijaci u nas stolice gdje su gostujuci navijaci netreba nikako postavljat jedino u slucaju ako ce se racun stete na istim slat upravi gostujuce ekipe!Benjo_AFC86 je napisao/la:Neće, bar do vas. Bio sam na tribini skoro, duža je nego na slici što se čini.. I moglo bi se vas strpati i 300 400 jer nema stolica.. ali 200 je najavljeno
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Poslije Sarajeva nam dolaze ekipe koje nemaju nekih navijača pa tako da se čeka da prodje ta utakmica da bi se postavile stolice..
OFK Gradina Srebrenik
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma bit ce 1:3 za nas 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINA
Niste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran 
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
A na šta se ide u utakmici.. na izgubit? Šta će izjaviti nego da se ide na pobjedu, u svakoj utakmici se ide na pobjedu to je najgluplje pitanje. Neće reći pa predati ćemo se, i neka nas trpaju šta nas briga !?!?amorovski je napisao/la:Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINANiste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran
i dobro crni89 objavi ovaj link, glupi snijeg
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
Bijeljina055
- Kontakt:
HAlo ba jel cistite snijeg sa terena i tribina za sutrasnju utakmicu? 
kakav je teren ? imali snjega ?
I ovaj snijeg zna kada će početi.
Bezze uze odmor zbog tekme
Bezze uze odmor zbog tekme
Trebao je dat izjavu da ide na poraz..jesi mi pametan..amorovski je napisao/la:Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINANiste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran
@ Bijeljina055 stadion se čisti samo je problem što snijeg ne prestaje sa padanjem..
OFK Gradina Srebrenik
Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...
:p
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj boze da pocnete grudvatcrni89 je napisao/la:Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...:p
Smiri strasti malo,vidis da se zezam..hehe,Sarajlije su dobro dosle u Srebrenik,bio bi ciganluk da pakostimo jedni drugima..Sarajlijc@ je napisao/la:Daj boze da pocnete grudvatcrni89 je napisao/la:Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...:p
Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Kako pada sutra će se morat opet od sabaha čistit..crni89 je napisao/la:Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
OFK Gradina Srebrenik
Kako pada sutra će se morat opet od sabaha čistit..Brcko87 je napisao/la:crni89 je napisao/la:Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Ma abd prestace to,nismo u Kanadi..hehe..
Hvala na info. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja bas nas ne kontam nikako, eto ocistili ste taj teren i sad ga prekriti najlonom nekim da sutra bude uredu i to je to. Ali jok vjerovatno ce snijeg opet napadati i opet ce te cistiti teren 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.