Mogu sjekire padat mene neće spriječit..crni89 je napisao/la:Jesmo qurate srece jos i ovaj snijeg....mada izgovora nema svi na stadion i oko stadiona hahahahaha
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
OFK Gradina Srebrenik
racunajuci kakvi su gostujuci navijaci u nas stolice gdje su gostujuci navijaci netreba nikako postavljat jedino u slucaju ako ce se racun stete na istim slat upravi gostujuce ekipe!Benjo_AFC86 je napisao/la:Neće, bar do vas. Bio sam na tribini skoro, duža je nego na slici što se čini.. I moglo bi se vas strpati i 300 400 jer nema stolica.. ali 200 je najavljeno
Poslije Sarajeva nam dolaze ekipe koje nemaju nekih navijača pa tako da se čeka da prodje ta utakmica da bi se postavile stolice..
OFK Gradina Srebrenik
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma bit ce 1:3 za nas 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINA
Niste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran 
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
A na šta se ide u utakmici.. na izgubit? Šta će izjaviti nego da se ide na pobjedu, u svakoj utakmici se ide na pobjedu to je najgluplje pitanje. Neće reći pa predati ćemo se, i neka nas trpaju šta nas briga !?!?amorovski je napisao/la:Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINANiste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran
i dobro crni89 objavi ovaj link, glupi snijeg
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
Bijeljina055
- Kontakt:
HAlo ba jel cistite snijeg sa terena i tribina za sutrasnju utakmicu? 
kakav je teren ? imali snjega ?
I ovaj snijeg zna kada će početi.
Bezze uze odmor zbog tekme
Bezze uze odmor zbog tekme
Trebao je dat izjavu da ide na poraz..jesi mi pametan..amorovski je napisao/la:Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINANiste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran
@ Bijeljina055 stadion se čisti samo je problem što snijeg ne prestaje sa padanjem..
OFK Gradina Srebrenik
Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...
:p
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj boze da pocnete grudvatcrni89 je napisao/la:Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...:p
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Smiri strasti malo,vidis da se zezam..hehe,Sarajlije su dobro dosle u Srebrenik,bio bi ciganluk da pakostimo jedni drugima..Sarajlijc@ je napisao/la:Daj boze da pocnete grudvatcrni89 je napisao/la:Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...:p
Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Kako pada sutra će se morat opet od sabaha čistit..crni89 je napisao/la:Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
OFK Gradina Srebrenik
Kako pada sutra će se morat opet od sabaha čistit..Brcko87 je napisao/la:crni89 je napisao/la:Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Ma abd prestace to,nismo u Kanadi..hehe..
Hvala na info. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.