Mogu sjekire padat mene neće spriječit..crni89 je napisao/la:Jesmo qurate srece jos i ovaj snijeg....mada izgovora nema svi na stadion i oko stadiona hahahahaha

Moderator/ica: GracanicaAA
Mogu sjekire padat mene neće spriječit..crni89 je napisao/la:Jesmo qurate srece jos i ovaj snijeg....mada izgovora nema svi na stadion i oko stadiona hahahahaha
racunajuci kakvi su gostujuci navijaci u nas stolice gdje su gostujuci navijaci netreba nikako postavljat jedino u slucaju ako ce se racun stete na istim slat upravi gostujuce ekipe!Benjo_AFC86 je napisao/la:Neće, bar do vas. Bio sam na tribini skoro, duža je nego na slici što se čini.. I moglo bi se vas strpati i 300 400 jer nema stolica.. ali 200 je najavljeno
A na šta se ide u utakmici.. na izgubit? Šta će izjaviti nego da se ide na pobjedu, u svakoj utakmici se ide na pobjedu to je najgluplje pitanje. Neće reći pa predati ćemo se, i neka nas trpaju šta nas briga !?!?amorovski je napisao/la:Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINANiste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran
Trebao je dat izjavu da ide na poraz..jesi mi pametan..amorovski je napisao/la:Baajra hoce na pobjedu.. FORZA GRADINANiste svjesni sta ce Hame,Alen i Hadzija da vam rade :S Kazite Bajri da je ofiran
Daj boze da pocnete grudvatcrni89 je napisao/la:Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...:p
Smiri strasti malo,vidis da se zezam..hehe,Sarajlije su dobro dosle u Srebrenik,bio bi ciganluk da pakostimo jedni drugima..Sarajlijc@ je napisao/la:Daj boze da pocnete grudvatcrni89 je napisao/la:Bit ce grudvanja izmedju navijaca hahahha,a i sudiju cemo zasut ...:p
Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Kako pada sutra će se morat opet od sabaha čistit..crni89 je napisao/la:Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Kako pada sutra će se morat opet od sabaha čistit..Brcko87 je napisao/la:crni89 je napisao/la:Ma pada ,malo prije sam prolazio kraj stadiona i vidio sam da se cisti ,teren i tribine..radi se od sabaha,ukljucene su sve raspolozive snaage kako bi to bilo sve ok sutra...skoJaa je napisao/la:Pada li još snijeg u Srebreniku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.