al se i trenerka stil polahko privikava na nove standarde

a jbg, vole likovi da budu drugačiji od drugih, očigledno je to u pitanjuhejt zato sto od nasih cobana pravi djevocice

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a jbg, vole likovi da budu drugačiji od drugih, očigledno je to u pitanjuhejt zato sto od nasih cobana pravi djevocice
ne, al ne zalim se sto se tice seksualnog zivota ..Devil je napisao/la:A je l' se i ti nadas da ces krenuti Khalifinim stopama ?![]()
Ko traži dobijeBosniacum Lilium je napisao/la: nisam ni trenerka stajl, a znaj da je taj vas "stil" i trenerka isti ****. Trenerka stajl vas malo nasamara, mi normalna raja stojimo sa strane i smijemo se i jednim i drugimNormalno da nisi muskarac kad nosas pink hlacice
![]()
hejt zato sto od nasih cobana pravi djevocice
BIlo je prekida,jedno vreme nije bila tolika manija,ali je onda pre par godina ovde to opet zavladalo.Taj drugi talas nisam uspeo izbeci pa je i meni Air Max must have.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ja sam inace antiglobalista, tako da tesko prihvatam nove stvari u kojima stvarno ne vidim neku dobru svrhu, osim sto unistavaju tradicionalno drustvo iz dana u dan
A ta trenerka stil, to vidjeli od Beogradjana, to je kod njih bilo pojava u 90tim i izgleda da se odrzalo sve ove godine. Glume neke huligane i sl. ali nema nista od tog Boga mi... cim mu dodje 20 neka skonta da nema nista od klosarenja i da ga matera nece hranit cijeli zivot
znam da si ti dizelasDevil je napisao/la:BIlo je prekida,jedno vreme nije bila tolika manija,ali je onda pre par godina ovde to opet zavladalo.Taj drugi talas nisam uspeo izbeci pa je i meni Air Max must have.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ja sam inace antiglobalista, tako da tesko prihvatam nove stvari u kojima stvarno ne vidim neku dobru svrhu, osim sto unistavaju tradicionalno drustvo iz dana u dan
A ta trenerka stil, to vidjeli od Beogradjana, to je kod njih bilo pojava u 90tim i izgleda da se odrzalo sve ove godine. Glume neke huligane i sl. ali nema nista od tog Boga mi... cim mu dodje 20 neka skonta da nema nista od klosarenja i da ga matera nece hranit cijeli zivot
Yebo te jezikklasik je napisao/la:Uzeo sam i ja identicne, pa i da ti kazem nisam toliko zadovljan, imam problema sa jezikom cesto pobjegne u stranu i zulja.Papastathopoulos je napisao/la:Danas ih uzeo..
Meni su fenomenalne..inace ja volim duboke patike..
Pravo da ti kazem ja i nemam neki sopstveni stil oblacenja. Jedino ako postoji stil koji se zove "sve i svasta".Bosniacum Lilium je napisao/la:znam da si ti dizelasDevil je napisao/la:BIlo je prekida,jedno vreme nije bila tolika manija,ali je onda pre par godina ovde to opet zavladalo.Taj drugi talas nisam uspeo izbeci pa je i meni Air Max must have.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ja sam inace antiglobalista, tako da tesko prihvatam nove stvari u kojima stvarno ne vidim neku dobru svrhu, osim sto unistavaju tradicionalno drustvo iz dana u dan
A ta trenerka stil, to vidjeli od Beogradjana, to je kod njih bilo pojava u 90tim i izgleda da se odrzalo sve ove godine. Glume neke huligane i sl. ali nema nista od tog Boga mi... cim mu dodje 20 neka skonta da nema nista od klosarenja i da ga matera nece hranit cijeli zivot![]()
Tebi je oprosteno
Ali opet mi normala inekako taj dizel style, samo da nema onih ubilackih faca u hodu
![]()
![]()
![]()
Nisam ja matere m' nemoj mene. Evo ti pare, nemoj mi mobitel uzimat'
Ja ne vjerujem.IlPrincipe je napisao/la:za Devila" onclick="window.open(this.href);return false;
nekad nosio, sad baš i ne...autogol je napisao/la:nosite li teksas jakne,meni se svidjaju na drugima,ali imam osjecaj ako je kupim da necu nosat![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.