odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 20 mar 2013, 00:49

hahahahahah prvo da se pošteno nasmijem za ono trenerka stil ih našamara :mrgreen: što jest jest :lol:
al se i trenerka stil polahko privikava na nove standarde :mrgreen:
hejt zato sto od nasih cobana pravi djevocice
a jbg, vole likovi da budu drugačiji od drugih, očigledno je to u pitanju ;)
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 mar 2013, 00:51

ma ja sam inace antiglobalista, tako da tesko prihvatam nove stvari u kojima stvarno ne vidim neku dobru svrhu, osim sto unistavaju tradicionalno drustvo iz dana u dan :cry:

A ta trenerka stil, to vidjeli od Beogradjana, to je kod njih bilo pojava u 90tim i izgleda da se odrzalo sve ove godine. Glume neke huligane i sl. ali nema nista od tog Boga mi... cim mu dodje 20 neka skonta da nema nista od klosarenja i da ga matera nece hranit cijeli zivot :cry:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 mar 2013, 00:53

Devil je napisao/la:A je l' se i ti nadas da ces krenuti Khalifinim stopama ? :mrgreen: :P
ne, al ne zalim se sto se tice seksualnog zivota .. :P
Bosniacum Lilium je napisao/la: nisam ni trenerka stajl, a znaj da je taj vas "stil" i trenerka isti ****. Trenerka stajl vas malo nasamara, mi normalna raja stojimo sa strane i smijemo se i jednim i drugim :D Normalno da nisi muskarac kad nosas pink hlacice :oops:

hejt zato sto od nasih cobana pravi djevocice
Ko traži dobije ;) inače MMA treniram tako da se ne bojim a nidje veze nikad nisam vidio da neko nekog udara zbog izbora odjeće :lol: Ko to nosi pink hlačice ? :lol: ja nikad u Zenici nsiam vidio momka sa rozim hlačama, nikad :!: :geek:

Koja glupost je reć ako si djevojčica jer nosiš tipa ovo, ograničenost over 90000

slika
slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 mar 2013, 00:56

slika
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 20 mar 2013, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2013, 00:57

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ja sam inace antiglobalista, tako da tesko prihvatam nove stvari u kojima stvarno ne vidim neku dobru svrhu, osim sto unistavaju tradicionalno drustvo iz dana u dan :cry:

A ta trenerka stil, to vidjeli od Beogradjana, to je kod njih bilo pojava u 90tim i izgleda da se odrzalo sve ove godine. Glume neke huligane i sl. ali nema nista od tog Boga mi... cim mu dodje 20 neka skonta da nema nista od klosarenja i da ga matera nece hranit cijeli zivot :cry:
BIlo je prekida,jedno vreme nije bila tolika manija,ali je onda pre par godina ovde to opet zavladalo.Taj drugi talas nisam uspeo izbeci pa je i meni Air Max must have. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 mar 2013, 00:59

Devil je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ma ja sam inace antiglobalista, tako da tesko prihvatam nove stvari u kojima stvarno ne vidim neku dobru svrhu, osim sto unistavaju tradicionalno drustvo iz dana u dan :cry:

BIlo je prekida,jedno vreme nije bila tolika manija,ali je onda pre par godina ovde to opet zavladalo.Taj drugi talas nisam uspeo izbeci pa je i meni Air Max must have. :mrgreen:
znam da si ti dizelas :P :D Tebi je oprosteno :lol: Ali opet mi normala inekako taj dizel style, samo da nema onih ubilackih faca u hodu :lol: :lol: :lol: :lol: Nisam ja matere m' nemoj mene. Evo ti pare, nemoj mi mobitel uzimat' :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 mar 2013, 01:01

za Devila :mrgreen: " onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 mar 2013, 01:04

slika

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 mar 2013, 14:57

klasik je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Danas ih uzeo..

slika

Meni su fenomenalne..inace ja volim duboke patike..
Uzeo sam i ja identicne, pa i da ti kazem nisam toliko zadovljan, imam problema sa jezikom cesto pobjegne u stranu i zulja. :)
Yebo te jezik :mrgreen: neam ja problema s tim, za sad su odlicne :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 mar 2013, 15:26

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Devil je napisao/la:

znam da si ti dizelas :P :D Tebi je oprosteno :lol: Ali opet mi normala inekako taj dizel style, samo da nema onih ubilackih faca u hodu :lol: :lol: :lol: :lol: Nisam ja matere m' nemoj mene. Evo ti pare, nemoj mi mobitel uzimat' :lol:
Pravo da ti kazem ja i nemam neki sopstveni stil oblacenja. Jedino ako postoji stil koji se zove "sve i svasta". :lol:
Oblacim ono sto mi odgovara,trenerke,dukseve,suskavce,pantole,farmerke totalno nebitno.Mada najbolje se osecam u trenerci. Zbog toga i imam razlicitu obucu koju do pre nisam mogao da zamislim. Prvo me je brat naterao na Air Max pa ga sada moram imati iako ga do pre par godina nisam podnosio.Zatim mi poslala sestra duboke Top Ten postavljaoi sam ih ovde,iako duboke nisam mogao da zamislim na sebi do prosle godine,i jedino sto je standardica ostalo a to sam i pre povremeno nosao jesu one malo svecanije Lacoste patike. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 mar 2013, 15:28

ma ja sam isto po mahala u trenerci i to, normala :P nikad ni duboke tene, a ni air max, uvijek sam bio rega frajer :P

A ne znam covjece, da prodjem u trenerci titovom i ferhadijom mislim da bi se poslije toga lansirao na Mars od stida :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 mar 2013, 15:38

Prosao bi u ovoj kombinaciji i Milanom ako treba :mrgreen:

slika

slika

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 mar 2013, 15:40

ma dobro je ovo sve, dokle ne predjete na stil sako, trenerka, kraljevski rad i cipele, to je trneutno furka u Rusiji koliko sam vidio :lol:

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 mar 2013, 16:58

slika

;)

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 20 mar 2013, 20:24

nosite li teksas jakne,meni se svidjaju na drugima,ali imam osjecaj ako je kupim da necu nosat :roll:

slika

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 20 mar 2013, 20:28

IlPrincipe je napisao/la:za Devila :mrgreen: " onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ne vjerujem. :lol:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 mar 2013, 20:34

autogol je napisao/la:nosite li teksas jakne,meni se svidjaju na drugima,ali imam osjecaj ako je kupim da necu nosat :roll:

slika
nekad nosio, sad baš i ne...

mana im je velika što nemaju kapuljače, sa njom bi bile dobre meni...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 mar 2013, 20:41

Imal' gdje finih,jeftinih proljetnih jakni za uzeti?
1946

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], Jabroni, kanarinac, L-Train i 10 gostiju.