Pitas nekoga a ti sam nemas pojma sta u stvari hoces da dokazes.sanji je napisao/la:Ti nisi dobar lik. Gdje sam sada Edina pljuno? U facu opet,,kako me nije stid,, hahahhahaha.emir79 je napisao/la:Stavis Lewandowskog u Wolfsburg i neka odradi ono sto je Dzeko, i vjeruj bice mi i bolji od Dzeke, ako zabije za onakav sicusan klub 66 golova u 3,5 sezone, a pri tome da mu i titulu donesesanji je napisao/la:Davno sam ja rekao sta je BvB i Robert,,ali su mnogi govorili da je to mali klub i da Robert ne moze u istu recenicu sa Edinom,ali ostavimo to sad po strani. Citam po njemackim forumima, da je opet problem Edinova plata,BvB ga zeli, a on izgleda ponovo pravi probleme radi kesha. TUGA![]()
Dao Lewandowski 4 gola i ti se odma pojavio, smjesno.
Ne pratis forum ,, davno sam ja govorio za Roberta da je tu negdje ako ne i bolji od Edina,,ali su se mnogi smijali tada, sjecam se harisaKako imas obraza Roberta spominjati, lik dao u polufinalu lige prvaka 4 gola Real Madridu? Sta si htio da kazes, sa svojim postom?
Prvo si Teveza i Kuna nabrajao pa kad su ti ljudi rekli da fakat nisi u pravu onda daj da pricekamo pa ko fol da vidimo.Sad ti se dusa otvorila na Poljaka.Ne stvarno, koji je tvoj problem,svi su bolji od Dzeke,Dzeko je nula,pljacka seika za nista,nije dao gola u tri sezone,najgori strelac u repki ikada.Eto je li ti sad mozda srce na mjestu.
I da razlika je 2,5 miliona eura godisnje,tri sezone 7,5 miliona bukvalno da podere zbog necijeg cejfa.i opet mu niko ne garantuje da ce sve ici kao po loju u BVB i da ce igrati.A plus isto tako nakon rasprodaje par igraca mogu opet upasti u kolotecinu pa da gamiljaju kao i Wolfsburg nakon titule.