Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
harishp@ Slazem se sa ovim ja mislim da ne bih bilo dobro da Edin prede u BVB jer Bayern je strasno jak i sigurno ce vladati par godina,a BVB ako proda par igraca nece to biti ta ekipa tako da je najbolje da trazi drugi klub ali u BVB nikako.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
imas kakvu bratu da sredis da se ozenim za papire?KOLASINAC je napisao/la:moj san je da vidim dragog seada kolasinca protiv edina dzeke u ruhr derbi
Edin - Lew. bara bara. Samo sto je trenutno Lew. u zivotnoj formi
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@sanji ,jah zato si ti dobar,ko blato.
Kun i Tevez bolji od Dzeke po cemu ,golovima??Jer strijelci se po tome i ''vazu''.
Znaci po sto puta ti je ponovljeno da si u krivu a ti opet.
Boze sacuvaj.
Kun i Tevez bolji od Dzeke po cemu ,golovima??Jer strijelci se po tome i ''vazu''.
Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 25 apr 2013, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koji drugi? Inter, Atletico Madrid?,,,,, joj strucnjaka. Ako predje u BvB neka se sve nogom udara od guzicu od srece.Yucca je napisao/la:harishp@ Slazem se sa ovim ja mislim da ne bih bilo dobro da Edin prede u BVB jer Bayern je strasno jak i sigurno ce vladati par godina,a BVB ako proda par igraca nece to biti ta ekipa tako da je najbolje da trazi drugi klub ali u BVB nikako.
Sanji bilo bi ti bolje da odes na temu Borusija pa tamo hvali Levandovskog do mile volje a nama ostavi Dzeku na miru... Gdje god bio on ce biti nas ponos a ti i dalje hvali Levandovskog... A ako hoces usporedbe radi gdje je Levandovski sa Poljskom repkom, nigdje na mapi... POred onakvih veznjaka kao sto su u Borusiji lako je davati golove... A ti Argentinski patuljci nikada nisu ni blizu Ede u ostalom uporedi statistike pa ce ti biti jasno... I ne smaraj nas vise vec gledaj pametnija posla...
sanji je napisao/la:Koji drugi? Inter, Atletico Madrid?,,,,, joj strucnjaka. Ako predje u BvB neka se sve nogom udara od guzicu od srece.Yucca je napisao/la:harishp@ Slazem se sa ovim ja mislim da ne bih bilo dobro da Edin prede u BVB jer Bayern je strasno jak i sigurno ce vladati par godina,a BVB ako proda par igraca nece to biti ta ekipa tako da je najbolje da trazi drugi klub ali u BVB nikako.
Moze i u Juve
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam dobar jer sam samo iskren HAHAAH ,,, u Bosni je Edin bolji (tako razmisljaju 80%,kao ti i emir),,ali ima i ovi 20% sto su samo iskreni i ne zive u nekom laznom svijetu. A ostatak svijeta, znaci van granica Bosne,,svi ce se sloziti da su argentinci bolji. Ponavljam se, nemam vise snage,,kada sam dosao tek na ovaj forumu prije nekoliko godina,bili su momci koje nisam razumio tada i nazalost su nestali(ali sada ih u potpunosti razumijem),,sjecam se nicka dirck,tako nesto,,,uglavnom da smo jadan narod, i da su mu forumasi zgadili Vedada i Edina(jer se tada pricalo da su najbolja dva spica svijeta) a sto naravno nije bio slucaj,,,i gdje god ( na bilo kojem forumu da se pojavimo mi bosanci, zgadimo svima ovu dvojcu). I to je fakat istina,, na bluemoonu, su nasi Edina zgadili Englezima,a prije toga dok je Edin igrao za Wolfsburg,ja sam pratio njihov forum,i na samom kraju su nasi uspjeli i Njemcima da zgade Edina,, tako da si ti upravu hare i ti emire,, nije do Vas i takvim slicnim Vama,,vec je do mene. I kad sam manjina bjezim sa foruma,,Edin Dzeko je najbolji napadac svih vremena ( Bosne )harishp je napisao/la:@sanji ,jah zato si ti dobar,ko blato.
Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: sanji, dana/u 25 apr 2013, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
spa,nje,ita,eng , bilo koja ekipa koja se bori i ima ambicije da igra u europi,i gdje ce igrati
mi njega mozemo voliti ali on nije veci ni od jednog kluba tako da ce morati pristati na njihove uslove
mi njega mozemo voliti ali on nije veci ni od jednog kluba tako da ce morati pristati na njihove uslove
Nemoj ići, neka te s' rajom baš si zanimljiv.Toliko si zanimljiv da bi te trebalo poslati u pionirsku dolinu da glumiš lavicu jer je ona krepalasanji je napisao/la:Nisam dobar jer sam samo iskren HAHAAH ,,, u Bosni je Edin bolji (tako razmisljaju 80%,kao ti i emir),,ali ima i ovi 20% sto su samo iskreni i ne zive u nekom laznom svijetu. A ostatak svijeta, znaci van granica Bosne,,svi ce se sloziti da su argentinci bolji. Ponavljam se, nemam vise snage,,kada sam dosao tek na ovaj forumu prije nekoliko godina,bili su momci koje nisam razumio tada i nazalost su nestali(ali sada ih u potpunosti razumijem),,sjecam se nicka dirck,tako nesto,,,uglavnom da smo jadan narod, i da su mu forumasi zgadili Vedada i Edina(jer se tada pricalo da su najbolja dva spica svijeta) a sto naravno nije bio slucaj,,,i gdje god ( na bilo kojem forumu da se pojavimo mi bosanci, zgadimo svima ovu dvojcu). I to je fakat istina,, na bluemoonu, su nasi Edina zgadili Englezima,a prije toga dok je Edin igrao za Wolfsburg,ja sam pratio njihov forum,i na samom kraju su nasi uspjeli i Njemcima da zgade Edina,, tako da si ti upravu hare i ti emire,, nije do Vas i takvim slicnim Vama,,vec je do meni. I kad sam manjina bjezim sa foruma,,Edin Dzeko je najbolji napadac svih vremena ( Bosne )harishp je napisao/la:@sanji ,jah zato si ti dobar,ko blato.
Boze sacuvaj.
Slažem se da je Edin najbolji bh napadač svih vremena.
DRUG NEBI TI PUNCA
Džeko mora pristati na smanjenje plaće ako želi igrati. Ponavljam nešto što sam rekao 100x do sada a to pogreška pri odabiru kluba. Čovjek se samo jednom naljutio i to u utakmici protiv Bayerna kada je zamjenjen. Trebao je odmah izaći u medije sa kritikama naspram stručnjaka od Mancinija nakon klupe poslije trpanja Tottenhama. Tevez je ludovao i isplatilo mu se, Balotteli je ludovao i Mancini ga je furao dok je Edin šutio i trpio na klupi.
Ti napisa svasta nesto ali u stvari jedno veliko nista.sanji je napisao/la:Nisam dobar jer sam samo iskren HAHAAH ,,, u Bosni je Edin bolji (tako razmisljaju 80%,kao ti i emir),,ali ima i ovi 20% sto su samo iskreni i ne zive u nekom laznom svijetu. A ostatak svijeta, znaci van granica Bosne,,svi ce se sloziti da su argentinci bolji. Ponavljam se, nemam vise snage,,kada sam dosao tek na ovaj forumu prije nekoliko godina,bili su momci koje nisam razumio tada i nazalost su nestali(ali sada ih u potpunosti razumijem),,sjecam se nicka dirck,tako nesto,,,uglavnom da smo jadan narod, i da su mu forumasi zgadili Vedada i Edina(jer se tada pricalo da su najbolja dva spica svijeta) a sto naravno nije bio slucaj,,,i gdje god ( na bilo kojem forumu da se pojavimo mi bosanci, zgadimo svima ovu dvojcu). I to je fakat istina,, na bluemoonu, su nasi Edina zgadili Englezima,a prije toga dok je Edin igrao za Wolfsburg,ja sam pratio njihov forum,i na samom kraju su nasi uspjeli i Njemcima da zgade Edina,, tako da si ti upravu hare i ti emire,, nije do Vas i takvim slicnim Vama,,vec je do meni. I kad sam manjina bjezim sa foruma,,Edin Dzeko je najbolji napadac svih vremena ( Bosne )harishp je napisao/la:@sanji ,jah zato si ti dobar,ko blato.
Boze sacuvaj.
Pisemo znaci o napadacima,a napadac ili spic je dobar onoliko koliko zabije u svom timu ili repci.
Dzeko je ove sezone najbolji strelac u timu sto repke tice ne da je tu najbolji vec najbolji strelac u kvalifikacijama opcenito.
Kako rekoh pokusavas da nesto dokazes iako ama bas ni jednog valjanog argumenta nemas.
Shvatio bi te da navijas za susjede ili komsije,ali ovako te ama bas nikako ne kontam.U cemu je problem???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo cu ti jos odgovoriti. Prvo sve sto sam rekao moj hare nije jedno veliko nista,,vec je istina,i realnost. Drugo slozili smo se davno ti i ja po cemu se napadaci mjere(golovima). Trece moj valjaniharishp je napisao/la:Ti napisa svasta nesto ali u stvari jedno veliko nista.sanji je napisao/la:Nisam dobar jer sam samo iskren HAHAAH ,,, u Bosni je Edin bolji (tako razmisljaju 80%,kao ti i emir),,ali ima i ovi 20% sto su samo iskreni i ne zive u nekom laznom svijetu. A ostatak svijeta, znaci van granica Bosne,,svi ce se sloziti da su argentinci bolji. Ponavljam se, nemam vise snage,,kada sam dosao tek na ovaj forumu prije nekoliko godina,bili su momci koje nisam razumio tada i nazalost su nestali(ali sada ih u potpunosti razumijem),,sjecam se nicka dirck,tako nesto,,,uglavnom da smo jadan narod, i da su mu forumasi zgadili Vedada i Edina(jer se tada pricalo da su najbolja dva spica svijeta) a sto naravno nije bio slucaj,,,i gdje god ( na bilo kojem forumu da se pojavimo mi bosanci, zgadimo svima ovu dvojcu). I to je fakat istina,, na bluemoonu, su nasi Edina zgadili Englezima,a prije toga dok je Edin igrao za Wolfsburg,ja sam pratio njihov forum,i na samom kraju su nasi uspjeli i Njemcima da zgade Edina,, tako da si ti upravu hare i ti emire,, nije do Vas i takvim slicnim Vama,,vec je do meni. I kad sam manjina bjezim sa foruma,,Edin Dzeko je najbolji napadac svih vremena ( Bosne )harishp je napisao/la:@sanji ,jah zato si ti dobar,ko blato.
Boze sacuvaj.
Pisemo znaci o napadacima,a napadac ili spic je dobar onoliko koliko zabije u svom timu ili repci.
Dzeko je ove sezone najbolji strelac u timu sto repke tice ne da je tu najbolji vec najbolji strelac u kvalifikacijama opcenito.
Kako rekoh pokusavas da nesto dokazes iako ama bas ni jednog valjanog argumenta nemas.
Shvatio bi te da navijas za susjede ili komsije,ali ovako te ama bas nikako ne kontam.U cemu je problem???
Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
Nije samo u vezi Dzeke,vec ima tu jos par njih na svojim temama.
Znam ja nas...nas.
Znam ja nas...nas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Upratio sam te do ne,,, ti sve kontra,, ja da kazem sada je noc, ti bi rekao da je dan. Ne citas uopste sta pisem,i ne trudis se uopste da razumijes. Cuj uspjeh ti nece oprostiti, moras znati da uvjek ima neko ko je uspjesnjiji. Nisam ja ljubomoran na Edina ako na to ciljas, nikada ne bih mjenjao svoj zivot za njegovharishp je napisao/la:Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
Znam ja nas...nas.
Bitno je da bolji od te tvoje dvojice sa kojima utusi cjelo vrijeme,bilo u repci bilo u klubu.Sad i na Poljaka navalio.sanji je napisao/la:Upratio sam te do ne,,, ti sve kontra,, ja da kazem sada je noc, ti bi rekao da je dan. Ne citas uopste sta pisem,i ne trudis se uopste da razumijes. Cuj uspjeh ti nece oprostiti, moras znati da uvjek ima neko ko je uspjesnjiji. Nisam ja ljubomoran na Edina ako na to ciljas, nikada ne bih mjenjao svoj zivot za njegovharishp je napisao/la:Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
Znam ja nas...nas.I iskreno ja bih volio majke mi da je Edin najbolji igrac na svijetu. Jedan Bosnjo koji itekako oprasta uspjehe.
U klubu ga mozda stignu u repci(onakvoj masineriji) gotovo sigurno da nece.
P.S nebi ni on mjenjao,nije lud
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Bitno je da bolji od te tvoje dvojice sa kojima utusi cjelo vrijeme,bilo u repci bilo u klubu.Sad i na Poljaka navalio.sanji je napisao/la:Upratio sam te do ne,,, ti sve kontra,, ja da kazem sada je noc, ti bi rekao da je dan. Ne citas uopste sta pisem,i ne trudis se uopste da razumijes. Cuj uspjeh ti nece oprostiti, moras znati da uvjek ima neko ko je uspjesnjiji. Nisam ja ljubomoran na Edina ako na to ciljas, nikada ne bih mjenjao svoj zivot za njegovharishp je napisao/la:Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
Znam ja nas...nas.I iskreno ja bih volio majke mi da je Edin najbolji igrac na svijetu. Jedan Bosnjo koji itekako oprasta uspjehe.
P.S nebi ni on mjenjao,nije lud.
Sto ne znaci da je sretniji od mene
Lewandovski gotovo sigurno napusta Borusiju D. pogotovo nakon vecerasnja 4 gola Realu i on sigurno ide u Bayern ili jedan od Mancestera...jedina prava alternativa za njega je Dzeko,tako da su zaista velike sanse da naseg dijamanta od ljeta gledamo u ovom njemackom velikanu! mislim da bi se Dzeko u Dortmundu nadavao golova,a za trofeje,hm pored spektakularnog Bayerna dosta tesko....
samo je jedan masinerijaharishp je napisao/la:Bitno je da bolji od te tvoje dvojice sa kojima utusi cjelo vrijeme,bilo u repci bilo u klubu.Sad i na Poljaka navalio.sanji je napisao/la:Upratio sam te do ne,,, ti sve kontra,, ja da kazem sada je noc, ti bi rekao da je dan. Ne citas uopste sta pisem,i ne trudis se uopste da razumijes. Cuj uspjeh ti nece oprostiti, moras znati da uvjek ima neko ko je uspjesnjiji. Nisam ja ljubomoran na Edina ako na to ciljas, nikada ne bih mjenjao svoj zivot za njegovharishp je napisao/la:Ne nego obrnuto.Bosnjo Bosnji(pojedini) ce sve prekabuliti(oprostiti) ali uspjeh ne.
P.S nebi ni on mjenjao,nije lud.
Ja bi volio da Edin ode u BvB.
Bio bi konstantniji, tačnije bio bi standardan igrač.
Igrao bi u stabilnom klubu koji iza sebe ima 2 trofeja prvaka i kupa u 3 godine i finale ( slobodno tako mogu reću sada ) Lige prvaka.
Radio bi sa jednim od najboljih trenera današnjice, Kloppom.
Eh sad najvažnije, napredovao bi !
On od igranja pod trenerskom palicom Maghata nije napredovao. Jedino što je dobio na snazi, tačnije fizički je jači nego prije, ali već 3 godine ne napreduje nego stoji u mjestu.
Jurgen Klopp je dokazao i pokazao da zna izgraditi igrača ( nešto kao Wenger ), a kad to kažem mislim na Goetzea, Hummelsa, Subotića, Schmelzer i druge.
I ja sam siguran da bi sa Edinom uradio isto.
Neka se odrekene astronomske plate, ako je to razlog, i neka pređe u klub sa zdravijom atmosferom i boljim trenerom.
Zaradio je novaca za budućih 5 generacija.
Igrao bi u stabilnom klubu koji iza sebe ima 2 trofeja prvaka i kupa u 3 godine i finale ( slobodno tako mogu reću sada ) Lige prvaka.
On od igranja pod trenerskom palicom Maghata nije napredovao. Jedino što je dobio na snazi, tačnije fizički je jači nego prije, ali već 3 godine ne napreduje nego stoji u mjestu.
Jurgen Klopp je dokazao i pokazao da zna izgraditi igrača ( nešto kao Wenger ), a kad to kažem mislim na Goetzea, Hummelsa, Subotića, Schmelzer i druge.
Neka se odrekene astronomske plate, ako je to razlog, i neka pređe u klub sa zdravijom atmosferom i boljim trenerom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
+1. on bih u bvb proveo maksimalno mozda dvije sezone i oni bih ga prodali u jedan jos veci klub. u to sam uvjeren, jer dzeko bih opet dokazao svoju klasu u bvb. nebih on sigurno pogrijesio da se odluci za prelazak u bvb.ceze je napisao/la:Ja bi volio da Edin ode u BvB.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, JavierBosnia i 29 gostiju.