Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jeste glup ovaj menezder,irfan,,evo upravo negira da je Dzeko potpisao za Dortmund. Kako me lik nervira,najgluplji menedzer na svijetu,nista ne zna zavrsiti,kako treba. Davno bih mu ja nogu dao.
On mu je zaje8o transfer u Bayern....
Danas bi Dzeko u Bayernu ove sezone imao preko 30 golova u svim takmicenjima....
Danas bi Dzeko u Bayernu ove sezone imao preko 30 golova u svim takmicenjima....
- Donnie Darko
- Kontakt:
Irfan uporan sa unistavanjem Dzekine karijere.
Eno ga sa Caticem bilda. 

Ima li ovaj Irfan uopste druge igrace? Samo se spominje u vezi Dzeke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa ni jednog ne moze da vodi a kamoli 10.Cartman je napisao/la:Ima li ovaj Irfan uopste druge igrace? Samo se spominje u vezi Dzeke.
Amater
Sada će 4 informacije od raznih bjelosvjetskih medija o Džekinim novim destinacijama... Ja se u jednu ruku radujem što će Mancini dovesti novog napadača, pa kad bude Tevez ili Aguero na klupi vidjet ćemo kako će se snači...
Tevez je se bunio i u Unitedu i Cityu kad je bio na klupi, tako da sigurno nece prihvatit. A Aguero ce sigurno igrat svakako.tarikbu je napisao/la:Sada će 4 informacije od raznih bjelosvjetskih medija o Džekinim novim destinacijama... Ja se u jednu ruku radujem što će Mancini dovesti novog napadača, pa kad bude Tevez ili Aguero na klupi vidjet ćemo kako će se snači...
Ma ovo je samo zamazivanje ociju a i od ovog irfana je isto suplja,cvrsto vjerujem da je dzeko sinoc imo kontakteAzRimiRzA je napisao/la:Eno ga sa Caticem bilda.
sa BVB i da je dogovorio prelazak samo se ceka najbolji momenat za objavu....
- Neutralan88
- Kontakt:
Definitivno ima neka caka i ja mislim da je vec dogovorio se sa BvB jer jos traje liga a on po Njemackoj trenira ili mozda pomaze Adnanu Caticu za sparing 

ha yaFordinjo je napisao/la:Ma ovo je samo zamazivanje ocijuAzRimiRzA je napisao/la:Eno ga sa Caticem bilda.

Napadač Manchester Cityja je istina otišao u Njemačku, ali ne da bi pregovorao sa bilo kojim klubom, već je otišao u posjetu svog velikog prijetelja, Adnana Ćatića.
Naime, Dijamant je odradio jedan trening sa Ćatićem, a sada je poruka glasila:
„Trening sa najboljim“. - See more at: http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... KPw5Y.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
kakva Borusija.... 
Naime, Dijamant je odradio jedan trening sa Ćatićem, a sada je poruka glasila:
„Trening sa najboljim“. - See more at: http://www.24sata.info/sport/svijet-spo ... KPw5Y.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;

- Goalgetter
- Kontakt:
Felix Sturm @SturmBoxing 3h
ma Mancini je glupan teski....

Ma Irfan imao vise srece nego znanja kad je u pitanju dzeke , imao je dosta pomoci od ljudi pogotovo u ceskoj , transfer u njemacku je stvar scoutinga Magatha , A u CIty ih je odveo onaj hrvat da njega nije bilo nikad nebi bilo dogovora... Sad je usrao transfer u Bayern zato mandzo sad ispada zvijezda , a nas edin levat ...
Da mu je Cenga menadzer , vjerujte mi bio bi dosad U Bayern/Barcelona/Real ekipe tog tipa i imao bi platu 10 miliona i igrao bi redovno !! al et.. imao irfo srece , pa hajd...
Da mu je Cenga menadzer , vjerujte mi bio bi dosad U Bayern/Barcelona/Real ekipe tog tipa i imao bi platu 10 miliona i igrao bi redovno !! al et.. imao irfo srece , pa hajd...
>>No body likes us but we dont care<<
Treba Dzeko na zaposli onog EaglesFan'a sa blumun foruma. A mozda je i to Irfan, pa mu dio posla reklamirat' Edina. 

To mu Dzeko preuzeo twitter.Goalgetter je napisao/la:Felix Sturm @SturmBoxing 3h
![]()

- skyisthelimit
Goalgetter je napisao/la:Felix Sturm @SturmBoxing 3h
![]()

A mozes li pronaci taj tweet, ne mogu da ga nadjem
edit: pronasao sam
A jest i on pita Dzeku izravno jel to ides u Dormund

15.10 - 15.06 ...
- brzitesanj
- Kontakt:
Mislim da je Džekin transfer u BvB već gotov, nije on slučajno sinoć letio za Dizeldorf "ldošao u Dizeldorf da trenira sa Caticem" moš mislit. Sigurno da je imamo neki razgovor ili sastanak sa nekim iz BvB. Smatram da je ovaj transfer u BvB gotov ako nije gotov onda je pri karju i čeka se pravi momenat da se ta vijest plasira u medije. Možda kada se BvB izbori finale LP.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma sutra potpisuje za Fortunu Düsseldorf 

- Principatus
- Kontakt:
Kako bi to bilo sjajno kada bi Dzeko presao u Dortmund i nazad u Bundesligu. Pa sljedecu sezonu ponovo u Champions League i silovati spanske klubove. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.