Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
hoce li Zabar i danas nastaviti sa unistavanjem Dzeke 
moja prognoza za danas ::
1 Joe Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
22 Gaël Clichy
21 David Silva
42 Yaya Touré
32 Carlos Tévez
18 Gareth Barry
7 James Milner
16 Sergio Agüer
1 Joe Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
22 Gaël Clichy
21 David Silva
42 Yaya Touré
32 Carlos Tévez
18 Gareth Barry
7 James Milner
16 Sergio Agüer
edin je na opravdano na klupi...bivsi je napisao/la:hoce li Zabar i danas nastaviti sa unistavanjem Dzeke
4-IN-A-ROW
boli edina a i mene kurqc za ovu j3b3nu ekipu plasiraj nas u veliko takmicenje i predji u dortmund ili salke kod kole a shitty je zavrsena prica bila odavno
inace volio bi vidjeti koji gol danas od njega

fali mu ovaj u tanedemu pa da haraju
- Goalgetter
- Kontakt:
Fali njemu samo tim, koji ce ga podrzavati, i trener koji ce mu pruziti povjerenje, Dzeko je svjetska klasa.
Ako je opcija Napoli,onda je bolje ostati u Man City-u,, ne mogu da vjerujem da sam ovo rekao,ali u Napoli moze ici pred kraj karijere. Ja bih prije u BvB i za 1,5 manje igrao nego u seriju A i to u napoli,koji trenutno ima samo Hamsika.
toGoalgetter je napisao/la:Fali njemu samo tim, koji ce ga podrzavati, i trener koji ce mu pruziti povjerenje, Dzeko je svjetska klasa.
nikad to nije imao u karijeru.. mislim za neki velik klub (wolfsburg je bio mali klub)
koliko golova bi se nadavao za bajern ili dortmund boze sacuvaj
a grafite je bio veoma sebican ako se ne sjecas pogotovo u 09/10 sezoni gdje je poceo bit malo ljubomoran tako i diego pa onda aguero i tevez u city nego je najveci zakon bio misimovic
popravio sam ti postciza je napisao/la:
fali mu ovaj u tanedemu pa da haraju
Istina , Grafite jeste počeo biti sebičan poslije osvajanja titule , pogotovo jer je Džeko ušao u sjajnu formu , dok je ekipa skupa s njim padala u formi ... Ali nikad neću prežaliti kako je tada Edin imao više hrabrosti i drskosti u napadu , nije se bojao krenuti sam naprijed..
Pogledajte sami na videu , naprimjer na 0:40 i 0:44 kako je napadao ... A uostalom pogledajte i cijeli video , kako je samo pravio protivnike budalama
[youtube][/youtube]
Pogledajte sami na videu , naprimjer na 0:40 i 0:44 kako je napadao ... A uostalom pogledajte i cijeli video , kako je samo pravio protivnike budalama
[youtube][/youtube]
po meni jedan od najboljih golova 2:29-2:33 protiv hofenhajma dva poteza na nenormalnu brzinuviKK je napisao/la:Istina , Grafite jeste počeo biti sebičan poslije titule , pogotovo jer je Džeko ušao u sjajnu formu , dok je ekipa skupa s njim padala u formi ... Ali nikad neću prežaliti kako je tada Edin imao više hrabrosti i drskosti u napadu , nije se bojao krenuti sam naprijed..
Pogledajte sami na videu , naprimjer na 0:40 i 0:44 kako je napadao ... A uostalom pogledajte i cijeli video , kako je samo pravio protivnike budalama![]()
[youtube][/youtube]
bvb place za tobom edine....pravi klub za njega
- Ponos Torina
- Kontakt:
Izgleda Dzeko danas ni na klupi nece biti....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
Pare više nisu bitne i plata on treba da gleda gdje će mu biti bolje za njegov nogomenti razvoj jedino ako ne misli da je vrijeme da privodi kraju karijeru..
Pare više nisu bitne i plata on treba da gleda gdje će mu biti bolje za njegov nogomenti razvoj jedino ako ne misli da je vrijeme da privodi kraju karijeru..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma ljudi, vidite da je ovdje stvar jasna..ako ni danas ne bude igrao, transfer je zavrsen..fakticki su sigurni na drugom mjestu, nmg ni gore ni dole i ako bi kad dzeko trebao igrati, to je sada, a vidite da ne igra nikako..ja licno mislim da je dzeko odbrojao svoje u city-u i da 99,99% ide na ljeto ako Bog da..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
kako inteligentan post, juve rasturi čelzi (jednu od 3 najbolje engleske ekipe, sa bajernom odigra onako, jednu od najlosijih tekmi u zadnje 2 godine, dok isti bajern ubije titu u barsi, i cijeloj njemackoj ligi) i sad je to kao dokaz slabosti talijanske lige ? ako cemo tako gledati onda je engleska liga ispod talijanske a spansa DALEKO iza njemacke a poređenje ti je lose... jako lose ... ono sto ne pratis nemoj komentarisatizgembo89 je napisao/la:JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
a sto se tice edina... bvb il juve su jedine ekipe koje se smatraju NAPRETKOM ... ostalo je sve nazadovanje
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
ja imam osjecaj da je transfer vec dogovoren a zasto nema nista o tome je jer cekaju dok se igra bajern i dortmund u ligu prvaka mario gomez ide u real madrid a bajern kupuje dzekuPapastathopoulos je napisao/la:Ma ljudi, vidite da je ovdje stvar jasna..ako ni danas ne bude igrao, transfer je zavrsen..fakticki su sigurni na drugom mjestu, nmg ni gore ni dole i ako bi kad dzeko trebao igrati, to je sada, a vidite da ne igra nikako..ja licno mislim da je dzeko odbrojao svoje u city-u i da 99,99% ide na ljeto ako Bog da..
bajern ili dortmund, to je to. jedini su bosanci i njemci svjesni koliko je stvarno dobar dzeko i zato nece ga niko kupit van njemacke
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 04 maj 2013, 13:35, ukupno mijenjano 3 puta.
- Centre forward
- Kontakt:
Bajern ubije Barcu, a Juve je et' tek onako im'o loš dan, pardon dvahtcxone je napisao/la:kako inteligentan post, juve rasturi čelzi (jednu od 3 najbolje engleske ekipe, sa bajernom odigra onako, jednu od najlosijih tekmi u zadnje 2 godine, dok isti bajern ubije titu u barsi, i cijeloj njemackoj ligi) i sad je to kao dokaz slabosti talijanske lige ? ako cemo tako gledati onda je engleska liga ispod talijanske a spansa DALEKO iza njemacke a poređenje ti je lose... jako lose ... ono sto ne pratis nemoj komentarisatizgembo89 je napisao/la:JA da sam Džeko uopšte ne bi razmišljao o NApoliju jer inače ITalijanska liga za mene nema neke ljepote u fudbalu zadnju godinu jedino je Juventus malo odskočio ali opet ga je BAjern dokrajčio..MIslim da vsim silama treba ići u BvB jer to je jedan mladi klub sa odličnom nogometnom filozofijom poput nekadašnjeg Arsenala kada su igrali PIres,Henry,Viera,BErkamp..
Pare više nisu bitne i plata on treba da gleda gdje će mu biti bolje za njegov nogomenti razvoj jedino ako ne misli da je vrijeme da privodi kraju karijeru..![]()
a sto se tice edina... bvb il juve su jedine ekipe koje se smatraju NAPRETKOM ... ostalo je sve nazadovanje
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Google Adsense [Bot], majstorS35, prisonbreak, tuzlanskinacin, Wilshere10 i 38 gostiju.