roze,crvene,plave hajd al ostalo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ajoj teta likusa, a šta fali tamno plavim, sivim i takolikusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo

likusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo

Teget plave, moze li to ?likusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo

Lillard je napisao/la: kako ljeto navire pocinje briajt noge

No dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.
  No dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.I meni je nepojmljivo i dođe mi da ga svaki put kad ga takvog vidim udarim. a najgore kad obuce sorc,bermude ili sta vec i kad hodam s likom gradom, a svi se onako okercu za namaNeutral je napisao/la:Muškarac da brije noge

V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzijeNo dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.

yebote u zemlju propadnem.
  yebote u zemlju propadnem. )...A one s v izrezom nema sanse da bih obukao.
 )...A one s v izrezom nema sanse da bih obukao.muška tamna plava i obična svjetla plavaOtelo je napisao/la:Kad navuce hlace plave boje,al ne ona muska tamna plava,nego svijetla plava.Majicu na V izrez duginih boja i nabije maxice tacno bi ga mogao poslat u Siriju da nauci kako muskarac treba da izgleda.
Ko da su cure,jos malo pa ce cura da ceka pred vratima muskarac da se dotjera,malo stavi maskare,izravna trepavice,isproba 5-6 hlaca duginih boja i da bude iznervirana njegovim kasnjenjem.
 dobar Otelo
  dobar Otelo   Ja volim tamno plavu. Majice s kragnom.
  Ja volim tamno plavu. Majice s kragnom.  I nemoj u siriju, bolje u Khandahar.
 I nemoj u siriju, bolje u Khandahar.hahahahaha ja sam dobio pink majicu jednomNeutral je napisao/la:Muškarac da brije noge

V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzijeNo dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.
 završila je kao krpa
  završila je kao krpa sminkeraj u granicama normale moze proci, ali ne shvatam likove koji se oblace k'o zene. neki me "muskarci" podsjecaju na ovo:
 sminkeraj u granicama normale moze proci, ali ne shvatam likove koji se oblace k'o zene. neki me "muskarci" podsjecaju na ovo: 

189 km.anonimni je napisao/la:@ bagrcavi
kol'ko si ih platio ?
sikiromutaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
ja ih cupam pincetom.utaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.