Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ajoj teta likusa, a šta fali tamno plavim, sivim i takolikusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo
likusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo
Teget plave, moze li to ?likusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo
Lillard je napisao/la: kako ljeto navire pocinje briajt noge
I meni je nepojmljivo i dođe mi da ga svaki put kad ga takvog vidim udarim. a najgore kad obuce sorc,bermude ili sta vec i kad hodam s likom gradom, a svi se onako okercu za namaNeutral je napisao/la:Muškarac da brije noge![]()
![]()
![]()
V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzijeNo dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.
muška tamna plava i obična svjetla plavaOtelo je napisao/la:Kad navuce hlace plave boje,al ne ona muska tamna plava,nego svijetla plava.Majicu na V izrez duginih boja i nabije maxice tacno bi ga mogao poslat u Siriju da nauci kako muskarac treba da izgleda.
Ko da su cure,jos malo pa ce cura da ceka pred vratima muskarac da se dotjera,malo stavi maskare,izravna trepavice,isproba 5-6 hlaca duginih boja i da bude iznervirana njegovim kasnjenjem.
hahahahaha ja sam dobio pink majicu jednomNeutral je napisao/la:Muškarac da brije noge![]()
![]()
![]()
V uska majica je presmješna, ljudi idu 2 sedmicu u teretanu i odmah takve majice a razvijeni ko stalak za infuzijeNo dobro, who cares, svako ima prava da fura svoj stil sve dok ne počne sa pinkastim (čisti pink) bojama.
189 km.anonimni je napisao/la:@ bagrcavi
kol'ko si ih platio ?
sikiromutaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
ja ih cupam pincetom.utaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?