E.COLIC-HORIC-KERLA-URDINOV
TOMIC-NYEMA
HODZIC-BEKRIC-KAJKUT
DIALIBA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ne znam za vas, ali ja ovog Kajkuta ne bih. Zbog njegovih partija bih, ali zbog odnosa prema nasim igracima ne bih. Isto kao i onog malog supcica Bilbiju, kojem trebao veoma topal docek pripremiti kada bude igrao sada za mladu selekciju protiv A selekcije na Grbavici.zeljo1 je napisao/la:HADZIC
E.COLIC-HORIC-KERLA-URDINOV
TOMIC-NYEMA
HODZIC-BEKRIC-KAJKUT
DIALIBA
Suplja obicna. Samo Amar zna koga tipuje kao poput Urdinova. Smetlje iz drugih klubova nece dolaziti Horic pogotovo, a Kajkut sigurno opet ide u Izrael.terabajt je napisao/la:Kajkut je previse star za zelje mislim da od toga nema nista.
Kajkut dolazi 1000 %Guvo je napisao/la:Suplja obicna. Samo Amar zna koga tipuje kao poput Urdinova. Smetlje iz drugih klubova nece dolaziti Horic pogotovo, a Kajkut sigurno opet ide u Izrael.terabajt je napisao/la:Kajkut je previse star za zelje mislim da od toga nema nista.
Javi se u inbox po stoju se kladimo?arelinho je napisao/la:Kajkut dolazi 1000 %Guvo je napisao/la:Suplja obicna. Samo Amar zna koga tipuje kao poput Urdinova. Smetlje iz drugih klubova nece dolaziti Horic pogotovo, a Kajkut sigurno opet ide u Izrael.terabajt je napisao/la:Kajkut je previse star za zelje mislim da od toga nema nista.
NEMOJ HJK PREJAKI SU !!jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...
Ekranas kad bi dobili bilo bi 50%-50%zeljocity je napisao/la:Žrijeb drugog pretkola Lige prvaka održaće se 24 .juna.
Mogući protivnici Željezničara u drugom pretkolu su: BATE Borisov, Celtic, Steaua București, Dinamo Zagreb, Dinamo Tbilisi, Partizan, Sheriff Tiraspol, Maribor, Slovan Bratislava, Elfsborg, Maccabi Tel Aviv, Molde, HJK, Ekranas, Neftchi Baku, te prvaci Poljske, Bugarske i Češke.
http://www.s----.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Molde iz Norveske bi bio najbolji protivnik, zadnji su u NorveskojGuvo je napisao/la:NEMOJ HJK PREJAKI SU !!jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...
kod njih se igra kalendarski sezona, jelde? ako je molde zadnji onda su oni definitivno najbolji izbor... sjetimo se lillestroma i kako smo ih izbacili...ZeljoHercegovina je napisao/la:Molde iz Norveske bi bio najbolji protivnik, zadnji su u NorveskojGuvo je napisao/la:NEMOJ HJK PREJAKI SU !!jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...![]()
![]()
Pa u rangu Helsingborga kojeg je Sarajevo izbacilo. Trkacki jaki, tipicno svedski, imaju koliko znam plasticnu travu na svojoj areni. Koliko znam napravili su pravo dobru arenu za nekih 13-14 miliona eura i to je cisti dokaz d ami mozemo napravit arenu za nekih 10 miliona eura i to da boli glava ako ne i sa manje para.jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...
Na zalost si u pravu,slaba nam je liga totalno kako god da ga okrenes .Ali ipak ima telenata u nasoj ligi to je sigurno al se nema para da se dovedu i tu je problem.Vremenom ce bit i para pa cemo moc dovodit ove talente iz nase lige pogotovo omladinu pa cemo imat dobre igrace ,al na to sve treba cekat :/Trequartista je napisao/la:Mi ako hoćemo da napravimo iskorak u Evropi trebamo dovoditi internacionalce (Nyema, Urdinov) ili igrače iz inostranstva (Kvesić), ne mogu da shvatim kako neko može igrača iz Premijer lige BiH smatrati pojačanjem. Ovo je samo moje mišljenje.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, LoveFootball1987, Redfire16 i 37 gostiju.