FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nevezano za sve što trenutno pišete al' pogledajte ovaj snimak " onclick="window.open(this.href);return false; i sada zamisliti da imamo ove igrače u ekipi, Radovanović, Ćulum, Lazar, Cocalić, Višća itd itd..
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
-
- Kontakt:
Na zalost si u pravu,slaba nam je liga totalno kako god da ga okrenes .Ali ipak ima telenata u nasoj ligi to je sigurno al se nema para da se dovedu i tu je problem.Vremenom ce bit i para pa cemo moc dovodit ove talente iz nase lige pogotovo omladinu pa cemo imat dobre igrace ,al na to sve treba cekat :/Trequartista je napisao/la:Mi ako hoćemo da napravimo iskorak u Evropi trebamo dovoditi internacionalce (Nyema, Urdinov) ili igrače iz inostranstva (Kvesić), ne mogu da shvatim kako neko može igrača iz Premijer lige BiH smatrati pojačanjem. Ovo je samo moje mišljenje.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Pitari su doveli gomilu nekih stranaca, mahom iz srpske lige, a ti igraci su cisti prosjek i u ovoj nasoj ligi. Opet, i mi smo imali takve igrace u vidu Culuma, Laze, Radovanovica koji su bili manje vise standardni, a znamo da nisu neki vanserijski talenti i to. Pojacanja uvijek ima, sto i Amar kaze nismo mi na tom nivou da nam bas niko ne bi dobro dosao. Ne mogu se otet dojmu da u Olimpicu i Celiku nema bar po jedan igrac koji bi nam mogao dobro doci, mozda i u nekim drugim ekipama ima mladih igraca koji bi se mogli razvijati kod nas. Tesko je dva puta ubost Nyemu, to je vise stvar slucaja. Puno je lakse dovest kvalitetnog igraca iz nase lige kojeg mozes pratit svaki vikend. Ne mislim ja da mi mozemo sastavit ekipu od igraca iz nase lige koja bi bila respektabilna u Evropi, al mozes dovest igrace koji ce pojacat konkurenciju, koji ce mozda bit i bolja rjesenja nego sto imas sada i tako...Trequartista je napisao/la:Mi ako hoćemo da napravimo iskorak u Evropi trebamo dovoditi internacionalce (Nyema, Urdinov) ili igrače iz inostranstva (Kvesić), ne mogu da shvatim kako neko može igrača iz Premijer lige BiH smatrati pojačanjem. Ovo je samo moje mišljenje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ima pojačanja u Premijer ligi, samo je fol da treba dovoditi najbolje, isto vrijedi i za region ( mada nam je to za sada nezamislivo ).
Kada sastaviš neki dream-team lige to je jedna respektabilna ekipa.
Po meni je bolje ubaciti u prvi tim 2 juniora, nego dovesti 2 igrača iz 2. lige Srbije ili Hrvatske sumnjivog kvaliteta.
Dinamo vam je primjer, dovodi najbolje iz lige ( Mandžukić, Vida, Pranjić, Ademi, Olić, Vrsaljko, Pokrivač, Alispahić, Krstanović,.. )
Uz to dobra omladinska škola i neki iskusan pojedinac koji se vrati u Dinamo pred kraj karijere.
Od stranaca jedini pogodak je bio Eduardo ( mada je i on Hrvat
), možda još jedan-dva, a promašaja milion.
Na pamet mi padaju Slepička, Addy, Anderson ( doveden ako se ne varam za milion dolara ), Papadopulos, Sylvestre, itd.
Kada sastaviš neki dream-team lige to je jedna respektabilna ekipa.
Po meni je bolje ubaciti u prvi tim 2 juniora, nego dovesti 2 igrača iz 2. lige Srbije ili Hrvatske sumnjivog kvaliteta.
Dinamo vam je primjer, dovodi najbolje iz lige ( Mandžukić, Vida, Pranjić, Ademi, Olić, Vrsaljko, Pokrivač, Alispahić, Krstanović,.. )
Uz to dobra omladinska škola i neki iskusan pojedinac koji se vrati u Dinamo pred kraj karijere.
Od stranaca jedini pogodak je bio Eduardo ( mada je i on Hrvat

Na pamet mi padaju Slepička, Addy, Anderson ( doveden ako se ne varam za milion dolara ), Papadopulos, Sylvestre, itd.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- invincible1921
- Kontakt:
Sta vam je ba necemo dobit skandivance ni u grupu onih 5
nez sto se dzaba nadate ovo su svi skoro nosioci sto imaju 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Juan Manuel Varea bivsi igrac Sirokog Brijega dolazi u ZELJEZNICAR !
A bezveze se loze od Slovenije do Izraela pa sta nas zapadne, Uefa to slaze po nekom svom regionalnom principu s tim da DInamo i Partizan nisu u istom sesiru zbog jakog koeficijenta.invincible1921 je napisao/la:Sta vam je ba necemo dobit skandivance ni u grupu onih 5nez sto se dzaba nadate ovo su svi skoro nosioci sto imaju
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- invincible1921
- Kontakt:
upravo tako,eo smijem se zaklet od ovih 7-8 sto cu naborjat da ce 5 doc :propuh je napisao/la:A bezveze se loze od Slovenije do Izraela pa sta nas zapadne, Uefa to slaze po nekom svom regionalnom principu s tim da DInamo i Partizan nisu u istom sesiru zbog jakog koeficijenta.invincible1921 je napisao/la:Sta vam je ba necemo dobit skandivance ni u grupu onih 5nez sto se dzaba nadate ovo su svi skoro nosioci sto imaju
1.MAKABI
2.LEVSKI
3.SLOVAN
4.MARIBOR
5.NEFTCI
6.STEAUA
7.BATE
=\_1921_/=
Bice ti u grupi Partizan ili Dinamo 100%invincible1921 je napisao/la:upravo tako,eo smijem se zaklet od ovih 7-8 sto cu naborjat da ce 5 doc :propuh je napisao/la:A bezveze se loze od Slovenije do Izraela pa sta nas zapadne, Uefa to slaze po nekom svom regionalnom principu s tim da DInamo i Partizan nisu u istom sesiru zbog jakog koeficijenta.invincible1921 je napisao/la:Sta vam je ba necemo dobit skandivance ni u grupu onih 5nez sto se dzaba nadate ovo su svi skoro nosioci sto imaju
1.MAKABI
2.LEVSKI
3.SLOVAN
4.MARIBOR
5.NEFTCI
6.STEAUA
7.BATE
ps. Kad saberes i oduzmes ne znas ko je gori

Ovi neki sto pisu za dialibu da ce se vratiti nece se sad 1000% a ko zna nekada u buducnosti ce zavrsiti karijeru kod nas..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- invincible1921
- Kontakt:
Pa dobro,al opet ja cu se nadat taman real izvukli
mada neftci.slovan, prva vamo 1-0 tamo bunker 0 0 i podjemo ZASTO DA NE 

=\_1921_/=
- vendeta1921
- Kontakt:
zar nije ovaj Dinamo prvi na listi ne nosioca ?zeljocity je napisao/la:Žrijeb drugog pretkola Lige prvaka održaće se 24 .juna.
Mogući protivnici Željezničara u drugom pretkolu su: BATE Borisov, Celtic, Steaua București, Dinamo Zagreb, Dinamo Tbilisi, Partizan, Sheriff Tiraspol, Maribor, Slovan Bratislava, Elfsborg, Maccabi Tel Aviv, Molde, HJK, Ekranas, Neftchi Baku, te prvaci Poljske, Bugarske i Češke.
http://www.s----.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Treba biti realan s ovim igracima moliti boga da primimo sto manje, a sto se tice pojacanja malo je reci da ne vjerujem da ce doci. I sve dok se ne promjeni sistem tekmicenja tj. ne smanji broj klubova te ne promjeni odnos vlasti i privrednika prema sportu mi mozemo boga moliti da primimo sto manje u euro izletima 

Da, ali samo ako Levski bude prvak Bugarske, ukoliko to bude Ludogorets onda su nosioci. Najvjerovatnije ce Levski ostati prvi i nakon zadnjeg kola ovog vikenda jer igra domacu protiv osmoplasirane Slavije iz Sofije (znaci mali gradski derbi), no Ludogorets ima cak laksi posao i igra gostujucu protiv vec davno otpisane Montane. Jos nista nije sigurno, no svi su uvjereni da Levski osvajavendeta1921 je napisao/la:zar nije ovaj Dinamo prvi na listi ne nosioca ?zeljocity je napisao/la:Žrijeb drugog pretkola Lige prvaka održaće se 24 .juna.
Mogući protivnici Željezničara u drugom pretkolu su: BATE Borisov, Celtic, Steaua București, Dinamo Zagreb, Dinamo Tbilisi, Partizan, Sheriff Tiraspol, Maribor, Slovan Bratislava, Elfsborg, Maccabi Tel Aviv, Molde, HJK, Ekranas, Neftchi Baku, te prvaci Poljske, Bugarske i Češke.
http://www.s----.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

- invincible1921
- Kontakt:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3189_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
eo jedna za optimizam
hahahahah
eo jedna za optimizam

=\_1921_/=
Kakve su sanse da se bakir hota I rijaad bajic probiju u prvi tim?
Da pozdravim raju pravu,prave Zeljovce i Manijake
Novi sam na forumu,nek bude ovo moj prvi post 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nego, jesu li dosli oni novi Jomini dresovi? Hvala
samo nemoj da bude provjerenih inf. rekao ovaj itd salim se naravno dobro dosao u klubzumba je napisao/la:Da pozdravim raju pravu,prave Zeljovce i ManijakeNovi sam na forumu,nek bude ovo moj prvi post
juniori igraju derbi sa sarajevo za titulu, pa ako neko zna kada je tacno tekma neka javi bilo bi lijepo pogledati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.