E.COLIC-HORIC-KERLA-URDINOV
TOMIC-NYEMA
HODZIC-BEKRIC-KAJKUT
DIALIBA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ne znam za vas, ali ja ovog Kajkuta ne bih. Zbog njegovih partija bih, ali zbog odnosa prema nasim igracima ne bih. Isto kao i onog malog supcica Bilbiju, kojem trebao veoma topal docek pripremiti kada bude igrao sada za mladu selekciju protiv A selekcije na Grbavici.zeljo1 je napisao/la:HADZIC
E.COLIC-HORIC-KERLA-URDINOV
TOMIC-NYEMA
HODZIC-BEKRIC-KAJKUT
DIALIBA
Suplja obicna. Samo Amar zna koga tipuje kao poput Urdinova. Smetlje iz drugih klubova nece dolaziti Horic pogotovo, a Kajkut sigurno opet ide u Izrael.terabajt je napisao/la:Kajkut je previse star za zelje mislim da od toga nema nista.
Kajkut dolazi 1000 %Guvo je napisao/la:Suplja obicna. Samo Amar zna koga tipuje kao poput Urdinova. Smetlje iz drugih klubova nece dolaziti Horic pogotovo, a Kajkut sigurno opet ide u Izrael.terabajt je napisao/la:Kajkut je previse star za zelje mislim da od toga nema nista.
Javi se u inbox po stoju se kladimo?arelinho je napisao/la:Kajkut dolazi 1000 %Guvo je napisao/la:Suplja obicna. Samo Amar zna koga tipuje kao poput Urdinova. Smetlje iz drugih klubova nece dolaziti Horic pogotovo, a Kajkut sigurno opet ide u Izrael.terabajt je napisao/la:Kajkut je previse star za zelje mislim da od toga nema nista.
NEMOJ HJK PREJAKI SU !!jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...
Ekranas kad bi dobili bilo bi 50%-50%zeljocity je napisao/la:Žrijeb drugog pretkola Lige prvaka održaće se 24 .juna.
Mogući protivnici Željezničara u drugom pretkolu su: BATE Borisov, Celtic, Steaua București, Dinamo Zagreb, Dinamo Tbilisi, Partizan, Sheriff Tiraspol, Maribor, Slovan Bratislava, Elfsborg, Maccabi Tel Aviv, Molde, HJK, Ekranas, Neftchi Baku, te prvaci Poljske, Bugarske i Češke.
http://www.s----.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Molde iz Norveske bi bio najbolji protivnik, zadnji su u NorveskojGuvo je napisao/la:NEMOJ HJK PREJAKI SU !!jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...
kod njih se igra kalendarski sezona, jelde? ako je molde zadnji onda su oni definitivno najbolji izbor... sjetimo se lillestroma i kako smo ih izbacili...ZeljoHercegovina je napisao/la:Molde iz Norveske bi bio najbolji protivnik, zadnji su u NorveskojGuvo je napisao/la:NEMOJ HJK PREJAKI SU !!jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...![]()
![]()
Pa u rangu Helsingborga kojeg je Sarajevo izbacilo. Trkacki jaki, tipicno svedski, imaju koliko znam plasticnu travu na svojoj areni. Koliko znam napravili su pravo dobru arenu za nekih 13-14 miliona eura i to je cisti dokaz d ami mozemo napravit arenu za nekih 10 miliona eura i to da boli glava ako ne i sa manje para.jovanmaksimovic je napisao/la:kakav je ovaj elfsborg? cini mi se da nam skandinavci najvise gode... mozda i ovaj hjk...
Na zalost si u pravu,slaba nam je liga totalno kako god da ga okrenes .Ali ipak ima telenata u nasoj ligi to je sigurno al se nema para da se dovedu i tu je problem.Vremenom ce bit i para pa cemo moc dovodit ove talente iz nase lige pogotovo omladinu pa cemo imat dobre igrace ,al na to sve treba cekat :/Trequartista je napisao/la:Mi ako hoćemo da napravimo iskorak u Evropi trebamo dovoditi internacionalce (Nyema, Urdinov) ili igrače iz inostranstva (Kvesić), ne mogu da shvatim kako neko može igrača iz Premijer lige BiH smatrati pojačanjem. Ovo je samo moje mišljenje.