Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

chily-rz
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la chily-rz » 23 maj 2013, 20:36

Anthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas. :D
Kad mogu Samir,Eduardo,Ademi,Schildenfeld moze vala i Halilovic :mrgreen:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 maj 2013, 20:42

gdje je onaj halilovic s foruma,fejsbukas nek pokrene peticiju i sakuplja lajkove,mozda ovaj mali promjeni odluku :)
hajde bogati koga nema bez njega se moze,i ako je ovog od pocetka vise nije bilo nego sto jest,papeta su napali sto ga nije kumio i molio da igra.Ocito su samo forumasi pojedini i poneko piskaralo polagalo nade za ovog momka,al eto hajde malo se iznervirate i proce vas idemo dalje
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 23 maj 2013, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 20:43

chily-rz je napisao/la:
Anthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas. :D
Jednako simpaticno kao kad je Gavranovic izradio Hrvatsku,Hrvati govorili kako svejedno nije kvalitet za njihovu repku i na kraju covjek dosao na Poljud i potopio kockaste. Jos je slavio golove :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 maj 2013, 20:44

Sabinho je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Jednako simpaticno kao kad je Gavranovic izradio Hrvatsku,Hrvati govorili kako svejedno nije kvalitet za njihovu repku i na kraju covjek dosao na Poljud i potopio kockaste. Jos je slavio golove :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 23 maj 2013, 20:47

nema se ovdje šta pametovati ili pisati, mali je gotov što se nas tiče, i mislim da ova tema treba biti uklonjena. ;)
Odlazi Safete.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 23 maj 2013, 21:02

I meni će baš biti simpatično gledati vas kako plačete kada vas Belgijanci i Srbi budu guzili u ove 2 tekme i naravno ovog balu kako prati Džeku,Ibiševića,Salihova i co. u Brazilu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 23 maj 2013, 21:09

Vandelanoitte je napisao/la:
I meni će baš biti simpatično gledati vas kako plačete kada vas Belgijanci i Srbi budu guzili u ove 2 tekme i naravno ovog balu kako prati Džeku,Ibiševića,Salihova i co. u Brazilu.
e da mi je i to vidit

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 maj 2013, 21:16

Anthony7 je napisao/la:A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas. :D
znaš šta je bilo simpatično? gledati "Hrvata" Marka Topića kako zabija Hrvatskoj i ljubi grb sa ljiljanima ispred klupe Hrvatske ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 23 maj 2013, 21:20

jozinho je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:
e da mi je i to vidit
Pa vidjet ćeš bolan Belgija je kvalitetnija od vas najmanje 2 put Benteke,De Bruyne,Kompany,Vertonghen,Hazard,Lukaku,Fellaini,Courtois naspram velikih fudbalskih imena Strinić :lol: Šimunić :lol: Pletikosa :lol: Čorluka :lol: Eduardo :lol: Mandžukić :lol:
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 21:21

Nemojte s.rati po hrvatskoj reprezentaciji zbog ovog malca,ljudi igraju svoj fudbal i ide im.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 23 maj 2013, 21:22

Alen debitira za Hrvatsku protiv najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba HSK Zrinjskog u Mostaru na stadionu HSK Zrinjskog!
Nek mu je sa srecom!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 maj 2013, 21:22

Ključaj temu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 maj 2013, 21:24

bekicamir je napisao/la:Alen debitira za Hrvatsku protiv najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba HSK Zrinjskog u Mostaru na stadionu HSK Zrinjskog!
Nek mu je sa srecom!
bravo, evo ti banana
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 23 maj 2013, 21:27

Ova tema nikada nije ni trebala biti postavljena.
Decko je talentiran, mogao bi od njega ispast jako dobar igrac, ali bi mogao isto tako i ispodprosjecan. Prerano je za njega da igra za bilo ciji A tim, a licno smatram da je izabrao pogresno. Tek kada vidi da u toj repki ne moze igracki napredovati, lupit ce se po glavi. Naime , ja smatram , bez obzira na Fifa ljestvicu da Hrvatska apsolutno ne zasluzuje da se nadje ni u prvih 15 u svijetu. Ipak je ovo za njih preveliki zalogaj, i mislim da ce u barazu ispasti, koja god repka da ih zapadne, posto nemaju kvalitetu da prestignu Belgiju. Cak ni protiv slabasne Srbije nisu pokazali nikakvu igru, ali jesu nebrojene kikseve, pogresna dodavanja, ponekad apsolutnu konfuziju. Protiv Makedonije su takodjer bili losija ekipa, i sve u svemu, predvidjam im brzo stmoglavljenje na ljestvici najboljih.
Halilovic je definitivno izabrao krivo, ali nama ionako nije potreban, obzirom na kvalitet koji imamo u repki. Mozda za nekih 2-3 godine, ali sada definitivno ne.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2013, 21:29

Kajaces se momcino, ali tad ce biti kasno. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 23 maj 2013, 21:36

Nema šta, završena stvar, dečku poželiti srecu i vozdra... Samo krajnje je glupo to, što je do kraja čekao i držao to neko polu-neutralno stajalište kao ni tamo ni vamo šatro, kad je tako siguran bio i kad nije bilo dileme za njega... Ali nema veze, ni prvi ni posljedni , mislim na kraju krajeva meni barem ne bi bilo ni logično da je izabrao nas ispred zemlje koja je za njega domovina...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 21:44

Haj ba sta se kacite sad,na svim portalima danas su Hrvati (oni pravi iz Hrvatske) govorili kako je Halilovic rodjen i odrastao u Hrvatskoj te da je po tome Hrvat,pa vodimo se i mi tom logikom i znamo koliko je sati.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 maj 2013, 21:46

Pa dzeko je u njemackoj bio proglasen najboljim igracem lige, jednom bio drugi najbolji strijelac, a jednom najbolji strijelac lige, to sve sa wolfsburgom, a mandzukic u bayernu sa ribery-em, kroos-om, schweini-em, robben-om, muller-om iza ledja uspio zabit 15 golova ?

Pa dje je tu logika, moj bekicu ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 maj 2013, 21:49

e cuj mandzukic
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 23 maj 2013, 21:49

Papastathopoulos je napisao/la:Pa dzeko je u njemackoj bio proglasen najboljim igracem lige, jednom bio drugi najbolji strijelac, a jednom najbolji strijelac lige, to sve sa wolfsburgom, a mandzukic u bayernu sa ribery-em, kroos-om, schweini-em, robben-om, muller-om iza ledja uspio zabit 15 golova ?

Pa dje je tu logika, moj bekicu ?
Pa 'logika' je sto je Hrvat jbg ti...

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.