Kad mogu Samir,Eduardo,Ademi,Schildenfeld moze vala i HalilovicAnthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kad mogu Samir,Eduardo,Ademi,Schildenfeld moze vala i HalilovicAnthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.![]()
Jednako simpaticno kao kad je Gavranovic izradio Hrvatsku,Hrvati govorili kako svejedno nije kvalitet za njihovu repku i na kraju covjek dosao na Poljud i potopio kockaste. Jos je slavio golovechily-rz je napisao/la:Kad mogu Samir,Eduardo,Ademi,Schildenfeld moze vala i HalilovicAnthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.![]()
Sabinho je napisao/la:Jednako simpaticno kao kad je Gavranovic izradio Hrvatsku,Hrvati govorili kako svejedno nije kvalitet za njihovu repku i na kraju covjek dosao na Poljud i potopio kockaste. Jos je slavio golovechily-rz je napisao/la:Kad mogu Samir,Eduardo,Ademi,Schildenfeld moze vala i HalilovicAnthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.![]()
![]()
I meni će baš biti simpatično gledati vas kako plačete kada vas Belgijanci i Srbi budu guzili u ove 2 tekme i naravno ovog balu kako prati Džeku,Ibiševića,Salihova i co. u Brazilu.Anthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.![]()
e da mi je i to viditVandelanoitte je napisao/la:I meni će baš biti simpatično gledati vas kako plačete kada vas Belgijanci i Srbi budu guzili u ove 2 tekme i naravno ovog balu kako prati Džeku,Ibiševića,Salihova i co. u Brazilu.Anthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.![]()
znaš šta je bilo simpatično? gledati "Hrvata" Marka Topića kako zabija Hrvatskoj i ljubi grb sa ljiljanima ispred klupe HrvatskeAnthony7 je napisao/la:A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.
Pa vidjet ćeš bolan Belgija je kvalitetnija od vas najmanje 2 put Benteke,De Bruyne,Kompany,Vertonghen,Hazard,Lukaku,Fellaini,Courtois naspram velikih fudbalskih imena Strinićjozinho je napisao/la:e da mi je i to viditVandelanoitte je napisao/la:I meni će baš biti simpatično gledati vas kako plačete kada vas Belgijanci i Srbi budu guzili u ove 2 tekme i naravno ovog balu kako prati Džeku,Ibiševića,Salihova i co. u Brazilu.Anthony7 je napisao/la: A bilo vas je simpaticno gledat kako se lozite da ce igrat za vas.![]()
bravo, evo ti bananabekicamir je napisao/la:Alen debitira za Hrvatsku protiv najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba HSK Zrinjskog u Mostaru na stadionu HSK Zrinjskog!
Nek mu je sa srecom!
Pa 'logika' je sto je Hrvat jbg ti...Papastathopoulos je napisao/la:Pa dzeko je u njemackoj bio proglasen najboljim igracem lige, jednom bio drugi najbolji strijelac, a jednom najbolji strijelac lige, to sve sa wolfsburgom, a mandzukic u bayernu sa ribery-em, kroos-om, schweini-em, robben-om, muller-om iza ledja uspio zabit 15 golova ?
Pa dje je tu logika, moj bekicu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.