FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Johny
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Johny » 31 maj 2013, 10:58

mandraX je napisao/la:slika

8-)
Ovo nikada necu zaboraviti.

Srce i dusa tima je bio. :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2013, 11:06

LIVE: Press konferencija Victora Valdesa

[youtube][/youtube]

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2013, 11:14

Ostaje Victor još jednu godinu. :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 31 maj 2013, 11:14

mandraX je napisao/la:Ostaje Victor još jednu godinu. :mrgreen:
Mojne zayebavat :?

Vako se moze 10 maraka uzet za njega makar

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2013, 11:16

Johny je napisao/la:
Mojne zayebavat :?
AllOhami. :mrgreen:

Šuti, bolje nego Reina kako god okreneš. :lol:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 maj 2013, 11:19

Sveti je napisao/la:kakve je samo komplekse grande mou napravio kitaloncima, gledaj što ga sad pljuju kad je otišao, a dok je bio tu, ko mačići ste bili :lol: :lol: :lol:
velike komplekse je ostavio ,tolike komplekse je ostavio da je vecina culesa bila da mou ostane u madridu jer u posljednje 3 godine barca se naosvajala ,mou nista nije promjenio cak poceo da unistava madrid ,
ove godine dobio 3 puta barcu i sta mu je znacilo ,0 trofeja,i zdravooo mou :lol: .bas veliki kompeksi
nek bude i sljedeci trener reala ko mou ja bio bio prezadovoljan jer trofeja barci onda nece nedostajat za razliku od reala :lol: :lol: :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 31 maj 2013, 11:20

Ma gdje je bolje.Makar za to tog panja moglo uzeti 10=tak miliona.Izgleda da su oni iz Monaca na vrijeme shvatili kakav bi im flop dosao u klub. :(

Eto ti naredno ljeto opet ganjaj golmana.Yebem im mrtve.Curtoise,Stegen,Guaita.

Dovedes jednog za 15-20 miliona i rijesis pitanje golmana narednih 10 godina.Hljebovi ne znaju ni to :roll:

Sad ce dovest Mathieua da igra stopera i reci da je transfer period bio fantastican.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 maj 2013, 11:22

ma ne bi reko ,on je reko da ima jos jednu godinu ugovora i da hoce da to odradi,al nisu sisali vesla ovi u upravi da ne uzmu 10 tak miliona ove godine ,ovo je samo ba da ne bude da on trazi odlazak nego na kraju zna da ce ga kllub prodat ;),al ako ce dovodit reinu ,neka valdesa jos godinu pa makar i dzaba otiso :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 31 maj 2013, 11:25

barca_87 je napisao/la:
ma ne bi reko ,on je reko da ima jos jednu godinu ugovora i da hoce da to odradi,al nisu sisla veslali ovi u upravi da ne uzmu 10 tak miliona ove godine ,ovo je samo ba da ne bude da on trazi odlazak nego na kraju zna da ce ga kllub prodat ;),al ako ce dovodit reinu ,neka valdesa jos godinu pa makar i dzaba otiso :lol:
Zvanicno : Victor Valdez ostaje jos jednu sezonu u Barceloni.

Aj ne vjerujem.Jos ce na kraju produziti ugovor. :lol:

Sve me vuce na to da je ovo namjerno radio kao da vidi hocel ga ko zaliti. :? \

Vjerovatno ga niko nije htio i huud mor'o ostati jer nije zelio braniti za Albacete koji je opasno zagriz'o. :mrgreen:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 maj 2013, 11:26

barca_87 je napisao/la:
ma ne bi reko ,on je reko da ima jos jednu godinu ugovora i da hoce da to odradi,al nisu sisali vesla ovi u upravi da ne uzmu 10 tak miliona ove godine ,ovo je samo ba da ne bude da on trazi odlazak nego na kraju zna da ce ga kllub prodat ;),al ako ce dovodit reinu ,neka valdesa jos godinu pa makar i dzaba otiso :lol:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... 14?ICID=HP" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2013, 11:27

Ako je Reina zamjena za Valdesa, onda sam ja 200% uz to da Valdes brani još godinu dana u Barci, pa makar, kao što @barca_87 reče, iduće godine otišao džabera.
Valdes je bolji golman od Reine.

Tokom sezone će se vršiti pregovori sa nekim od golmana, Ter Stegen recimo...izvest' će sličnu situaciju kao sa Neymarom, predugovor ovo ono...ušlo im u naviku. :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 maj 2013, 11:28

mandraX je napisao/la:Ako je Reina zamjena za Valdesa, onda sam ja 200% uz to da Valdes brani još godinu dana u Barci, pa makar, kao što @barca_87 reče, iduće godine otišao džabera.

Tokom sezone će se vršiti pregovori sa nekim od golmana, Ter Stegen recimo...izvest' će sličnu situaciju kao sa Neymarom, predugovor ovo ono...ušlo im u naviku. :mrgreen:
a sta ako i sljedece godine uzmu reinu :lol: :lol:

MES QUE UN CLUB !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2013, 11:29

barca_87 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Ako je Reina zamjena za Valdesa, onda sam ja 200% uz to da Valdes brani još godinu dana u Barci, pa makar, kao što @barca_87 reče, iduće godine otišao džabera.

a sta ako i sljedece godine uzmu reinu :lol: :lol:
Pa i hoće sigurno, al' će uz njega dovesti i nekog mladog golmana, jednog od onih na kojeg smo trošili tastaturu prethodnih dana. :)

P.S. Iduće godine pakuju kofere i Valdes, a Bgm i Pinto (izmodirale mu fore).

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 maj 2013, 11:33

Genghis je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... 14?ICID=HP" onclick="window.open(this.href);return false;
ma nema veze sta on hoce ,njegov plan je da odradi citav ugovor a drugo je plan strucnog staba ;)

Cumplir el contrato?
"Esa es la idea, mi ciclo acaba ahí pero tenemos que buscar la mejor solución posible. Yo me debo este club y tengo un año más de contrato".

MES QUE UN CLUB !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 maj 2013, 11:36

Al' pazi hadžije Victora šta reče: "I bez mene Barcelona će biti dobra". :lol: :lol:

Ma nemoj mi reć'... :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 maj 2013, 11:36

ma ide victor vec ove godine ljudi,reko je da je otvoren za pregovore da se nadje najbolje moguce rjesenje,barca ga je zaduzila zato i hoce da odradi ugovor do kraja ali na kraju ce past dogovor da ipak ode ove sezone u to sam siguran

slika
Valdes: "Izvinjavam se zbog nekoliko mjeseci šutnje. Svjestan sam da dugujem fanovima objašnjenje zašto neću obnoviti ugovor. Barça mi je dala sve, ovo je moj dom već 20 godina i ni za 50 života ne mogu vratiti klubu ono što su mi dali. Ali, pritisak na golmanu je ovdje ogroman. Psihički sam iscrpljen. Osjećam da moje vrijeme u Barçi završava 2014. godine i to sam rekao klubu. Novac nije problem. Znam da sam razočarao mnoge i žao mi je zbog toga."

"Ja ću nositi ovaj dres i braniti ovaj grb do posljednjeg dana, baš kao što sam to radio od prvog dana. Nije mi problem ostati tu još jednu godinu, klub će odlučiti što je najbolje i za mene i za njih."

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 maj 2013, 11:39

next capitan puyol :mrgreen:

sta on ima rec :D,mozda je on zamjena za valdesa za sljedecu sezonu :lol: :lol:

MES QUE UN CLUB !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 maj 2013, 12:09

Alaj ga Valdes zakomplicira, ne zna ni on zasto je sazvao pressicu. :mrgreen:

Abidal: "Želim uživati u svom ugovoru sa Barcelonom do posljednje sekunde. Vidjet ćemo hoće li me trener staviti u igru u subotu, želio bih odigrati još nekoliko minuta na Camp Nou."

slika
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2013, 12:10

Ako majmun Valdez ostaje ja ne produzujem karticu za satelit godinu dana. :)
Samo da mu ledja vidim pa makar doso Eka na gol.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 maj 2013, 12:32

Puyol ce se izjasniti o povredi, tacnije operaciji koljena( 15. mart ) koju je obavio nakon utakmice sa Milanom.
Pokusat ce objasniti zasto mu je tako dugo trebalo za povratak na teren jer su neki predvidjali da ce se vratiti nakon samo mjesec dana odsustva. To se nije desilo a Carles je OUT bio skoro 3 mjeseca.
Bilo kako bilo, kapiten ce odmor provesti uz poseban plan i pripreme koje ce mu omoguciti napredak u oporavku.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.