Ovo nikada necu zaboraviti.mandraX je napisao/la:
Srce i dusa tima je bio.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ovo nikada necu zaboraviti.mandraX je napisao/la:
Mojne zayebavatmandraX je napisao/la:Ostaje Victor još jednu godinu.
AllOhami.Johny je napisao/la:Mojne zayebavatmandraX je napisao/la:Ostaje Victor još jednu godinu.
velike komplekse je ostavio ,tolike komplekse je ostavio da je vecina culesa bila da mou ostane u madridu jer u posljednje 3 godine barca se naosvajala ,mou nista nije promjenio cak poceo da unistava madrid ,Sveti je napisao/la:kakve je samo komplekse grande mou napravio kitaloncima, gledaj što ga sad pljuju kad je otišao, a dok je bio tu, ko mačići ste bili![]()
![]()
ma ne bi reko ,on je reko da ima jos jednu godinu ugovora i da hoce da to odradi,al nisu sisali vesla ovi u upravi da ne uzmu 10 tak miliona ove godine ,ovo je samo ba da ne bude da on trazi odlazak nego na kraju zna da ce ga kllub prodatmandraX je napisao/la:Ostaje Victor još jednu godinu.
Zvanicno : Victor Valdez ostaje jos jednu sezonu u Barceloni.barca_87 je napisao/la:ma ne bi reko ,on je reko da ima jos jednu godinu ugovora i da hoce da to odradi,al nisu sisla veslali ovi u upravi da ne uzmu 10 tak miliona ove godine ,ovo je samo ba da ne bude da on trazi odlazak nego na kraju zna da ce ga kllub prodatmandraX je napisao/la:Ostaje Victor još jednu godinu.,al ako ce dovodit reinu ,neka valdesa jos godinu pa makar i dzaba otiso
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... 14?ICID=HP" onclick="window.open(this.href);return false;barca_87 je napisao/la:ma ne bi reko ,on je reko da ima jos jednu godinu ugovora i da hoce da to odradi,al nisu sisali vesla ovi u upravi da ne uzmu 10 tak miliona ove godine ,ovo je samo ba da ne bude da on trazi odlazak nego na kraju zna da ce ga kllub prodatmandraX je napisao/la:Ostaje Victor još jednu godinu.,al ako ce dovodit reinu ,neka valdesa jos godinu pa makar i dzaba otiso
a sta ako i sljedece godine uzmu reinumandraX je napisao/la:Ako je Reina zamjena za Valdesa, onda sam ja 200% uz to da Valdes brani još godinu dana u Barci, pa makar, kao što @barca_87 reče, iduće godine otišao džabera.
Valdes je bolji golman od Reine.
Tokom sezone će se vršiti pregovori sa nekim od golmana, Ter Stegen recimo...izvest' će sličnu situaciju kao sa Neymarom, predugovor ovo ono...ušlo im u naviku.
Pa i hoće sigurno, al' će uz njega dovesti i nekog mladog golmana, jednog od onih na kojeg smo trošili tastaturu prethodnih dana.barca_87 je napisao/la:a sta ako i sljedece godine uzmu reinumandraX je napisao/la:Ako je Reina zamjena za Valdesa, onda sam ja 200% uz to da Valdes brani još godinu dana u Barci, pa makar, kao što @barca_87 reče, iduće godine otišao džabera.
Valdes je bolji golman od Reine.
Tokom sezone će se vršiti pregovori sa nekim od golmana, Ter Stegen recimo...izvest' će sličnu situaciju kao sa Neymarom, predugovor ovo ono...ušlo im u naviku.![]()
ma nema veze sta on hoce ,njegov plan je da odradi citav ugovor a drugo je plan strucnog stabaGenghis je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... 14?ICID=HP" onclick="window.open(this.href);return false;barca_87 je napisao/la:ma ne bi reko ,on je reko da ima jos jednu godinu ugovora i da hoce da to odradi,al nisu sisali vesla ovi u upravi da ne uzmu 10 tak miliona ove godine ,ovo je samo ba da ne bude da on trazi odlazak nego na kraju zna da ce ga kllub prodatmandraX je napisao/la:Ostaje Victor još jednu godinu.,al ako ce dovodit reinu ,neka valdesa jos godinu pa makar i dzaba otiso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.