Mission Impossible.

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Bolje Valdes nego Reinabparena je napisao/la:Ako majmun Valdez ostaje ja ne produzujem karticu za satelit godinu dana.![]()
Samo da mu ledja vidim pa makar doso Eka na gol.
Boldirano je obicna izmisljotina sa twittera. Ono sto je rekao jeste da je barca igrala zadnjih par godina najbolji fudbal i da je barca bila prije zainteresovana za njega a sada nema nikakvih vijesti.Gorki je napisao/la:David Luiz (Chelsea): "Ne tako davno, Barça me je tražila, ali ne znam ništa više o tome. Zajedno sa Bayernom, to je klub koji dominira Evropom. Barça je najbolja nogometna momčad posljednjih nekoliko godina."
"Ukoliko bih prešao u Barçu, ne bih morao učiti puno, jer ja već govorim španjolski!"
kako da ih nije nabio, gledaj što ga pljuju na svakom korakubarca_87 je napisao/la: velike komplekse je ostavio ,tolike komplekse je ostavio da je vecina culesa bila da mou ostane u madridu jer u posljednje 3 godine barca se naosvajala ,mou nista nije promjenio cak poceo da unistava madrid ,
ove godine dobio 3 puta barcu i sta mu je znacilo ,0 trofeja,i zdravooo mou.bas veliki kompeksi
nek bude i sljedeci trener reala ko mou ja bio bio prezadovoljan jer trofeja barci onda nece nedostajat za razliku od reala![]()
![]()
ma nema od ostanka nista ,on je reko da je spreman da ostane jos jednu godinu al nema od toga nista jer niko nije lud bacit 10 miliona u vodu ,ide on ,nece zurit sa odlaskom ,vjerujem da ce prvo barca nac zamjenu pa ce on pred kraj prelaznog roka prec negdjeDonnie Darko je napisao/la:Mislim da je reko da ce ispostovat svoj ugovor ako ga tim zeli odnosno treba. A ako nisu retardirani, prodat ce ga.
Svakim novi prijevodom Valdes sve sigurniji da ce ostat. Jos dva, tri prijevoda i produzit ce ugovor do 2018.
tebi svaka cast i nije tebi direktno vec ono globalno, prvo nam se naj***te familije, porodice i svega od reda a onda to aminuju oni sto takve postove NE ZELE DA BRISU i naravno da Barcelonini fanovi napustaju ovaj forum....LBJ MVP je napisao/la:Samo da napišem post podrške za mandraka,jedan od forumaša s kojim se može fino raspravljat.Obavezno se vrati.
Nisi ti lave dobro skontao stvar. Covjek je banovan na NBA pdf-u, nije tu bilo nikakve svađe izmedju nas i njega. Mandrak je ok forumas i jedino iskustvo s njim je bila hajka, obicno raspravljanje. A to sto ti uleces na Realov pdf i bez potrebe provociras, pa cak i ovdje stavljas neke stvari nevezane za Barcelonu a vezane za Real , je druga stvar.Sa svima si na ratnoj nozi.bparena je napisao/la:tebi svaka cast i nije tebi direktno vec ono globalno, prvo nam se naj***te familije, porodice i svega od reda a onda to aminuju oni sto takve postove NE ZELE DA BRISU i naravno da Barcelonini fanovi napustaju ovaj forum....LBJ MVP je napisao/la:Samo da napišem post podrške za mandraka,jedan od forumaša s kojim se može fino raspravljat.Obavezno se vrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.