FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 31 maj 2013, 12:44

Stop Andres Iniesta ?
Mission Impossible. 8-)

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 31 maj 2013, 13:26

bparena je napisao/la:Ako majmun Valdez ostaje ja ne produzujem karticu za satelit godinu dana. :)
Samo da mu ledja vidim pa makar doso Eka na gol.
Bolje Valdes nego Reina :lol: :lol:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 31 maj 2013, 13:39

BARCELONA are considering a £34m bid for Chelsea defender David Luiz this summer.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 31 maj 2013, 13:52

David Luiz (Chelsea): "Ne tako davno, Barça me je tražila, ali ne znam ništa više o tome. Zajedno sa Bayernom, to je klub koji dominira Evropom. Barça je najbolja nogometna momčad posljednjih nekoliko godina."

"Ukoliko bih prešao u Barçu, ne bih morao učiti puno, jer ja već govorim španjolski!"

slika

List of FC Barcelona Officials Supporters Clubs

slika

Valdes: "Izvinjavam se zbog nekoliko mjeseci šutnje. Svjestan sam da dugujem fanovima objašnjenje zašto neću obnoviti ugovor. Barça mi je dala sve, ovo je moj dom već 20 godina i ni za 50 života ne mogu vratiti klubu ono što su mi dali. Ali, pritisak na golmanu je ovdje ogroman. Psihički sam iscrpljen. Osjećam da moje vrijeme u Barçi završava 2014. godine i to sam rekao klubu. Novac nije problem. Znam da sam razočarao mnoge i žao mi je zbog toga."

"Ja ću nositi ovaj dres i braniti ovaj grb do posljednjeg dana, baš kao što sam to radio od prvog dana. Nije mi problem ostati tu još jednu godinu, klub će odlučiti što je najbolje i za mene i za njih."
Pobjeda je bolja od orgazma!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 maj 2013, 13:59

Gorki je napisao/la:David Luiz (Chelsea): "Ne tako davno, Barça me je tražila, ali ne znam ništa više o tome. Zajedno sa Bayernom, to je klub koji dominira Evropom. Barça je najbolja nogometna momčad posljednjih nekoliko godina."

"Ukoliko bih prešao u Barçu, ne bih morao učiti puno, jer ja već govorim španjolski!"

Boldirano je obicna izmisljotina sa twittera. Ono sto je rekao jeste da je barca igrala zadnjih par godina najbolji fudbal i da je barca bila prije zainteresovana za njega a sada nema nikakvih vijesti. ;)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 maj 2013, 14:44

barca_87 je napisao/la: velike komplekse je ostavio ,tolike komplekse je ostavio da je vecina culesa bila da mou ostane u madridu jer u posljednje 3 godine barca se naosvajala ,mou nista nije promjenio cak poceo da unistava madrid ,
ove godine dobio 3 puta barcu i sta mu je znacilo ,0 trofeja,i zdravooo mou :lol: .bas veliki kompeksi
nek bude i sljedeci trener reala ko mou ja bio bio prezadovoljan jer trofeja barci onda nece nedostajat za razliku od reala :lol: :lol: :lol:
kako da ih nije nabio, gledaj što ga pljuju na svakom koraku :lol: :lol:
naprijed rejal

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 maj 2013, 15:09

"Nastavit ću nositi Barcin dres časno do posljednjeg dana svog ugovora. Želim ostati do 2014., ali otvoren sam za razgovore s klubom. Mislim da će klub imati dosta vremena za pronalazak nasljednika", istakao je Valdes

Do posljednjeg dana ugovora, ha....znaci još jednu sezonu
A neki dan se organizovao rucak i druženje, povodom njegovog odlaska ili šta vec :?

kakve su sad ovo izjave :shock:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 maj 2013, 15:29

Mislim da je reko da ce ispostovat svoj ugovor ako ga tim zeli odnosno treba. A ako nisu retardirani, prodat ce ga.

Svakim novi prijevodom Valdes sve sigurniji da ce ostat. Jos dva, tri prijevoda i produzit ce ugovor do 2018.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 maj 2013, 15:33

nadam se da ce uprava kluba djelovati brzo kad je u pitanju pojacanje na stoperskoj poziciji, ako je prioritet tiago silva ne treba se natezati sa psg, poslati odmah mocnu ponudu, ako ljudi odbiju, odmah se fokusirati na luiza jer po svemu sudeci on je najbolja alternativa

mogao bi ga celzi pustiti za dobre pare jer imaju vec nekoliko dobrih stopera (teri,ivanovic, cahil), moguce da novi trener mourinjo ima neke nove planove, tako da postoji realna sansa da se dovede luiz, njegov stil igre se perfektno uklapa s barcinim, mocno pojacanje bi bio

treba djelovati brzo i odlucno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 maj 2013, 15:46

Donnie Darko je napisao/la:Mislim da je reko da ce ispostovat svoj ugovor ako ga tim zeli odnosno treba. A ako nisu retardirani, prodat ce ga.

Svakim novi prijevodom Valdes sve sigurniji da ce ostat. Jos dva, tri prijevoda i produzit ce ugovor do 2018.
ma nema od ostanka nista ,on je reko da je spreman da ostane jos jednu godinu al nema od toga nista jer niko nije lud bacit 10 miliona u vodu ,ide on ,nece zurit sa odlaskom ,vjerujem da ce prvo barca nac zamjenu pa ce on pred kraj prelaznog roka prec negdje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 31 maj 2013, 15:54

Fazon je sto Valdeza nece ni jedan ozbiljan klub,jer je on ispod prosjeka golman,njemu je Barca premija i on je toga svejstan,zato hoce i da ostane,al treba ga se rijesiti sto prije i Stegena il Lena zaganjati,i rijesiti tu poziciju narednih 10 godina!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 31 maj 2013, 16:05

Pojedinosti oko predstavljanja Neymara:

12:00 h Dolazak u Barcelonu u ponedjeljak privatnim avionom.

13:00 h Predviđen je ljekarski pregled prvo u Hospital de Barcelona, nakon toga u Ciutat Esportivi.

Predviđena je kraća pauza za ručak.

17:00 h Neymar će u uredu potpisati ugovor i time postati i službeno novi igrač Barcelone.

18:00 h Poziranje na Nou Campu u dresu, predviđeno je da se obrati navijačima sa nekoliko riječi.

19:00 h Za kraj u auditoriumu press konferencija.
Pobjeda je bolja od orgazma!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 31 maj 2013, 16:08

12:01 Obavezan odlazak kod frizera

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 maj 2013, 18:49

Samo da napišem post podrške za mandraka,jedan od forumaša s kojim se može fino raspravljat.Obavezno se vrati.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2013, 20:21

LBJ MVP je napisao/la:Samo da napišem post podrške za mandraka,jedan od forumaša s kojim se može fino raspravljat.Obavezno se vrati.
tebi svaka cast i nije tebi direktno vec ono globalno, prvo nam se naj***te familije, porodice i svega od reda a onda to aminuju oni sto takve postove NE ZELE DA BRISU i naravno da Barcelonini fanovi napustaju ovaj forum....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 maj 2013, 20:47

Hahahahahaha pa je li moguce da onu letvu od Valdesa niko nece da kupi? :lol: Zaletio se lola odo ja iz Barcelone valjda kontao sace krenuti ponude sa svih strana valjace se odluciti gdje da ide kad ono...
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 31 maj 2013, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 maj 2013, 20:47

A sto,gdje ce nam Manda?
Pusti @rerna,ne treba ponovo zapocinjati...Taman
fina atmosfera ovo neko vrijeme,neka tako i ostane.
Keep walking.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 31 maj 2013, 20:54

Nisam mislio da ću ikad to reći, ali neka Valdesa, neka slobodno ostane. Samo kad se sjetim da nam je Reina mogao doći umjesto njega. :?
Smoke Weed Everyday!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 31 maj 2013, 21:13

bparena je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Samo da napišem post podrške za mandraka,jedan od forumaša s kojim se može fino raspravljat.Obavezno se vrati.
tebi svaka cast i nije tebi direktno vec ono globalno, prvo nam se naj***te familije, porodice i svega od reda a onda to aminuju oni sto takve postove NE ZELE DA BRISU i naravno da Barcelonini fanovi napustaju ovaj forum....
Nisi ti lave dobro skontao stvar. Covjek je banovan na NBA pdf-u, nije tu bilo nikakve svađe izmedju nas i njega. Mandrak je ok forumas i jedino iskustvo s njim je bila hajka, obicno raspravljanje. A to sto ti uleces na Realov pdf i bez potrebe provociras, pa cak i ovdje stavljas neke stvari nevezane za Barcelonu a vezane za Real , je druga stvar.Sa svima si na ratnoj nozi. :D

Inace , Mandrak i od mene podrska , ne sumnjam da ce on napraviti novi (jos jedan u nizu) nick. :D

I sto se Valdesa tice , izgleda bas covjek je provaljen. Vjerovatno je ocekivao ponude drugih klubova al' nista . Ne vjerujem da se iz nekog drugog razloga predomislio. I Monaco je potvrdio da se nisu raspitivali oko njega.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 31 maj 2013, 21:19

geoxx sto sam ulijeto - ulijeto sam i nemam namjeru da vam vise smetam. Pogotovo nakon sto je firaun otjeran - zelim vam svako dobro i da podrska za Ikera. Procitaj moj zadnji komentar na vasem pdf. ;)

p.s. nisam ja sa svima na ratnoj nozi... cak sta vise na zelju mnogih sa Barca foruma (preko PP) sam se i vratio. Ostali me ne interesuju...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.