NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 17:05

Neutral je napisao/la:
Šta imam biti gloryhunter sa 20 i nešto godina.
Idealno vrijeme za to :mrgreen:

Neutral je napisao/la:I kad počinje nova sezona u NHL-u ? Nemoj mi reći da je pauza duga kao u NBA :evil:
Otprilike, negdje kraj 10 mjeseca i početak 11, jer još raspored nije poznat, s tim da je iduće sezone zbog Olimpijskih igara pauza u februaru ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:07

Aham okej. Tuge, imaš slobodnog vremena a svugdje pauze od fudbala, košarke do hokeja :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 17:07

Hvala @Rio. Bandwagon navijaca ce uvijek biti, to je tako, ali mislim da grijesis po pitanju nekih navijaca.

Cestitke i vama na odlicnoj sezoni i odlicnoj seriji. Iskreno sam licno mislio da ste vi favoriti nakon onog razbijanja Pingvina, ali nasi momci su zaista dali sve od sebe i dosli zasluzeno do novog Stanley-a.

Moram reci da je ovo zajedno sa onom sa Detroitom, jedna od najboljih PO serija jednog od mojih timova koju sam gledao. Jedino utakmica koju je Boston dobio 2:0 je bila ne interesantna, 3 otisle u OT, i ona 3:1 pobjeda koja je isto bila napeta do Bolandovog gola na praznu mrezu... Generalno odlican PO.

Nevjerovatna sezona. Zaista nevjerovatna. Pravo mi krivo sto nisam mogao sinoc gledati tekmu uzivo. Nije im nestalo struje godinama, i onda jeb.ena oluja obori drvo koje padne na stubove od struje u ovom naselju. hahahahaha. :lol:. Sad ce repriza na NHL network, pa uzivati.

Pocetak sezone i 24 utakmice point streak, najbolji rekord sezone, ostvajanje Presidents trofeja, divizije, konferencije, serija sa Detroitom i povratak iz 1:3 rupe i sad serija sa Bruinsima i ovaj nevjerovatan preokret u zadnjih par minuta.

BLACKHAWKS!!!
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 17:13

Neutral je napisao/la:Aham okej. Tuge, imaš slobodnog vremena a svugdje pauze od fudbala, košarke do hokeja :lol:
Bejzbol je tu, sezona u punom jeku 8-)

Priključi se, ako nemaš šta pametnije raditi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2013, 17:16

Pazi Ria kako na foru pokušava da zakuha između Neutrala i ostalih Chicago navijača koji uglavnom navijaju za Cubse :mrgreen: Al mu slijedi šok jer će ovi lako smunđat Neutrala da zaboravi na Soxe i priključi se Cubs armiji :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:18

Možda i hoću 8-)

Nekako mi se sve više sviđa američki sport. Kao u filmovi uvijek neki problemi u privatnom životu i pored miliona što zarađuju :mrgreen: Mislim da se i manje namješta. Upravo radi toga se najviše razliku oni od nas Europljana :)

Pa dobro, neka mi objasne zašto Cubs ispred White Sox :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 17:30

Imaš i rugby, ako nemaš šta raditi, u tijeku turneja Lionsa u Australiji, zatim i NRL te Super XV lige što se tiče južne hemisfere, te Super League u Engleskoj ;)

Kriket da ne spominjem :D

Atletika također, sa Diamond ligom i trialsima Jamajkanaca i Amera za Svjetsko koje je početkom augusta na raspredu u Moskvi 8-)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 25 jun 2013, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 17:31

Cubs-i imaju 105 godisnju tradiciju neosvajanja titule, i od milja se zovu "Lovable Losers". :D Iako nista ne osvajaju jedna su od najpopularnijih ekipa u MLB, i imaju navijace po cijeloj USA, bas iz razloga sto nista ne osvojise.

Ali nemoras samo za Cubse navijati. Ja navijam i za Cubs i White Carape. ;)
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 25 jun 2013, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 17:33

kad_kako je napisao/la:Cubs-i imaju 105 godisnju tradiciju neosvajanja titule, i od milja se zovu "Levable Loosers". :D Iako nista ne osvajaju jedna su od najpopularnijih ekipa u MLB, i imaju navijace po cijeloj USA, bas iz razloga sto nista ne osvojise.
Kad bi osvojili ne bi više niko za njih navijao :lol: :mrgreen:

Red Soxi su prekinuli svoju kletvu, valjda dođe red i na Cubse :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:36

Ma sve što je iz Chicaga može proći.

Ove teme su mi najdraže, nema padobranaca i sve ozbiljni momci prate to iste. Nisu seljačke prepirke (nekad na nba), ali sve u svemu sve je korektno.

Ubi ova vremenska zona, no kako sam preslušao sva predavanja što sam imao u životu što se faksa tiče imam vremena. Uz to ramazan aBd, mjesec dana kuća.

Hvala Rio na tim informacijama 8-)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 jun 2013, 17:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Ne kontam to vezanje za jedan grad. Okej ovi odavde sto zive tamo i slicno. Svatko ima svoje, ali evo ja pratim 3 americka sporta(hokej najmanje), a u sva 3 simpatiziram klubove iz drugog grada. Doduse nek ii nemaju kosarkaski ili hokejaski tim, ali nebitno.
Pretpostavljam da bejzbol ne pratiš :mrgreen:
:mrgreen:

normalno, 3 sata heben dosade :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 17:47

@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace? :lol:

@Lilard, i nije druze to tako dosadan sport. Treba nauciti kako da se prate bejzbol utakmice. Nije kao fudbal, kosarka ili hokej, gdje gledas svaku minutu. Bejzbol saltas. hehehehe. I kad si na utakmici, malo pratis desavanja na terenu, malo jedes, malo pricas sa rajom. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2013, 18:32

evo momci uzeli limuzine vozaju se po gradu idu od bara do bara sa trofejom i pozivaju navijace na druzenje :)... grad je vec pun, a u petak je parada :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 jun 2013, 18:54

kad_kako je napisao/la:@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace? :lol:

@Lilard, i nije druze to tako dosadan sport. Treba nauciti kako da se prate bejzbol utakmice. Nije kao fudbal, kosarka ili hokej, gdje gledas svaku minutu. Bejzbol saltas. hehehehe. I kad si na utakmici, malo pratis desavanja na terenu, malo jedes, malo pricas sa rajom. :)
nije za mene i gotovo :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 19:04

Lillard je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace? :lol:

nije za mene i gotovo :mrgreen:
ZAvoli covjek sa vremenom kad mu se dadne dovoljno vremena. Ja simpatisem/pratim bejzbol jos od 96-97 kad sam odgledao film "Taking Care of Business", i razlog kad sam poceo simpatisati Cubs-e. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2013, 19:06

Neutral te Soxe zaboravi :)

nego evo jdna jako zanimljiva slicica :)

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2013, 23:11

Rio ne budi smijesan, ja sam 9 godina zivio i radio u Chicagu i gledao sam i Blackhawkse i uzivo i na tvu, tebi se nemam sta pravdati. To sto nas usporedujes sa gloryhunterima iz Miamija na tvoj obraz.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 23:43

Titova-Juga je napisao/la:Rio ne budi smijesan, ja sam 9 godina zivio i radio u Chicagu i gledao sam i Blackhawkse i uzivo i na tvu, tebi se nemam sta pravdati. To sto nas usporedujes sa gloryhunterima iz Miamija na tvoj obraz.
Ja i ne tražim da se pravdaš, kažem ono što vidim na ovom pdf-u, ništa drugo, isto kao i na pdf-u NBA ;)

btw. što se vrati :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2013, 23:45

Pa kazem ti da su malo smijesne usporedbe. Ne pisem mnogo ni na ACM temi a navijam za njih.

Sto, eh... kad se za 9 god ne naviknes, nes nikad... rekoh bolje mi prezivljavat i zivit kod kuce vec u gostima ;)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 23:50

Titova-Juga je napisao/la: Sto, eh... kad se za 9 god ne naviknes, nes nikad... rekoh bolje mi prezivljavat i zivit kod kuce vec u gostima ;)
Znači nisu ideološke razlike presudile :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.