NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: NHL

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 jun 2013, 17:16

Pazi Ria kako na foru pokušava da zakuha između Neutrala i ostalih Chicago navijača koji uglavnom navijaju za Cubse :mrgreen: Al mu slijedi šok jer će ovi lako smunđat Neutrala da zaboravi na Soxe i priključi se Cubs armiji :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:18

Možda i hoću 8-)

Nekako mi se sve više sviđa američki sport. Kao u filmovi uvijek neki problemi u privatnom životu i pored miliona što zarađuju :mrgreen: Mislim da se i manje namješta. Upravo radi toga se najviše razliku oni od nas Europljana :)

Pa dobro, neka mi objasne zašto Cubs ispred White Sox :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 17:30

Imaš i rugby, ako nemaš šta raditi, u tijeku turneja Lionsa u Australiji, zatim i NRL te Super XV lige što se tiče južne hemisfere, te Super League u Engleskoj ;)

Kriket da ne spominjem :D

Atletika također, sa Diamond ligom i trialsima Jamajkanaca i Amera za Svjetsko koje je početkom augusta na raspredu u Moskvi 8-)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 25 jun 2013, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 17:31

Cubs-i imaju 105 godisnju tradiciju neosvajanja titule, i od milja se zovu "Lovable Losers". :D Iako nista ne osvajaju jedna su od najpopularnijih ekipa u MLB, i imaju navijace po cijeloj USA, bas iz razloga sto nista ne osvojise.

Ali nemoras samo za Cubse navijati. Ja navijam i za Cubs i White Carape. ;)
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 25 jun 2013, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 17:33

kad_kako je napisao/la:Cubs-i imaju 105 godisnju tradiciju neosvajanja titule, i od milja se zovu "Levable Loosers". :D Iako nista ne osvajaju jedna su od najpopularnijih ekipa u MLB, i imaju navijace po cijeloj USA, bas iz razloga sto nista ne osvojise.
Kad bi osvojili ne bi više niko za njih navijao :lol: :mrgreen:

Red Soxi su prekinuli svoju kletvu, valjda dođe red i na Cubse :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 jun 2013, 17:36

Ma sve što je iz Chicaga može proći.

Ove teme su mi najdraže, nema padobranaca i sve ozbiljni momci prate to iste. Nisu seljačke prepirke (nekad na nba), ali sve u svemu sve je korektno.

Ubi ova vremenska zona, no kako sam preslušao sva predavanja što sam imao u životu što se faksa tiče imam vremena. Uz to ramazan aBd, mjesec dana kuća.

Hvala Rio na tim informacijama 8-)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 jun 2013, 17:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Ne kontam to vezanje za jedan grad. Okej ovi odavde sto zive tamo i slicno. Svatko ima svoje, ali evo ja pratim 3 americka sporta(hokej najmanje), a u sva 3 simpatiziram klubove iz drugog grada. Doduse nek ii nemaju kosarkaski ili hokejaski tim, ali nebitno.
Pretpostavljam da bejzbol ne pratiš :mrgreen:
:mrgreen:

normalno, 3 sata heben dosade :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 17:47

@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace? :lol:

@Lilard, i nije druze to tako dosadan sport. Treba nauciti kako da se prate bejzbol utakmice. Nije kao fudbal, kosarka ili hokej, gdje gledas svaku minutu. Bejzbol saltas. hehehehe. I kad si na utakmici, malo pratis desavanja na terenu, malo jedes, malo pricas sa rajom. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2013, 18:32

evo momci uzeli limuzine vozaju se po gradu idu od bara do bara sa trofejom i pozivaju navijace na druzenje :)... grad je vec pun, a u petak je parada :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 jun 2013, 18:54

kad_kako je napisao/la:@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace? :lol:

@Lilard, i nije druze to tako dosadan sport. Treba nauciti kako da se prate bejzbol utakmice. Nije kao fudbal, kosarka ili hokej, gdje gledas svaku minutu. Bejzbol saltas. hehehehe. I kad si na utakmici, malo pratis desavanja na terenu, malo jedes, malo pricas sa rajom. :)
nije za mene i gotovo :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 25 jun 2013, 19:04

Lillard je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace? :lol:

nije za mene i gotovo :mrgreen:
ZAvoli covjek sa vremenom kad mu se dadne dovoljno vremena. Ja simpatisem/pratim bejzbol jos od 96-97 kad sam odgledao film "Taking Care of Business", i razlog kad sam poceo simpatisati Cubs-e. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2013, 19:06

Neutral te Soxe zaboravi :)

nego evo jdna jako zanimljiva slicica :)

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2013, 23:11

Rio ne budi smijesan, ja sam 9 godina zivio i radio u Chicagu i gledao sam i Blackhawkse i uzivo i na tvu, tebi se nemam sta pravdati. To sto nas usporedujes sa gloryhunterima iz Miamija na tvoj obraz.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 23:43

Titova-Juga je napisao/la:Rio ne budi smijesan, ja sam 9 godina zivio i radio u Chicagu i gledao sam i Blackhawkse i uzivo i na tvu, tebi se nemam sta pravdati. To sto nas usporedujes sa gloryhunterima iz Miamija na tvoj obraz.
Ja i ne tražim da se pravdaš, kažem ono što vidim na ovom pdf-u, ništa drugo, isto kao i na pdf-u NBA ;)

btw. što se vrati :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2013, 23:45

Pa kazem ti da su malo smijesne usporedbe. Ne pisem mnogo ni na ACM temi a navijam za njih.

Sto, eh... kad se za 9 god ne naviknes, nes nikad... rekoh bolje mi prezivljavat i zivit kod kuce vec u gostima ;)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 23:50

Titova-Juga je napisao/la: Sto, eh... kad se za 9 god ne naviknes, nes nikad... rekoh bolje mi prezivljavat i zivit kod kuce vec u gostima ;)
Znači nisu ideološke razlike presudile :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2013, 23:52

Nije ni ovdje štani bolje što se toga tiče, čak naprotiv :lol:

Ma svaka čast ko se snašao i otišao davno, al' nije ni Amerika što je nekada bila...

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2013, 23:57

Titova-Juga je napisao/la:Nije ni ovdje štani bolje što se toga tiče, čak naprotiv :lol:

Ma svaka čast ko se snašao i otišao davno, al' nije ni Amerika što je nekada bila...
Ma ja bi volio onako turistički malo k'o kolega @kad kako :mrgreen: , jednu turneju od Istočne ka Zapadnoj obali, a sad živjeti bih mogao jedino ako bi radio u svojoj profesiji, za koju sam se školovao :)

Ili otići, ispočetka, školovati se tamo :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jun 2013, 00:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Nije ni ovdje štani bolje što se toga tiče, čak naprotiv :lol:

Ma ja bi volio onako turistički malo k'o kolega @kad kako, jednu turneju od Istočne ka Zapadnoj obali, a sad živjeti bih mogao jedino ako bi radio u svojoj profesiji, za koju sam se školovao :)

Eh to je već druga stvar, na taj način bi već imao mnogo bolji dojam o toj zemlji nego da odeš tamo živjeti na duže staze. Ma kad skontaš, svugdje je lijepo otić' k'o turista..pa i u Ćekrćićima :lol:

Smrt nacionalizmu !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2013, 00:05

Ja bi volio tamo otići i živjeti. Jedini problem bi bio kako doći tamo kad ne bi ušao u avion za miliona eura :lol:

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []