NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: NHL
Pazi Ria kako na foru pokušava da zakuha između Neutrala i ostalih Chicago navijača koji uglavnom navijaju za Cubse
Al mu slijedi šok jer će ovi lako smunđat Neutrala da zaboravi na Soxe i priključi se Cubs armiji 
Možda i hoću 
Nekako mi se sve više sviđa američki sport. Kao u filmovi uvijek neki problemi u privatnom životu i pored miliona što zarađuju
Mislim da se i manje namješta. Upravo radi toga se najviše razliku oni od nas Europljana 
Pa dobro, neka mi objasne zašto Cubs ispred White Sox
Nekako mi se sve više sviđa američki sport. Kao u filmovi uvijek neki problemi u privatnom životu i pored miliona što zarađuju
Pa dobro, neka mi objasne zašto Cubs ispred White Sox
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imaš i rugby, ako nemaš šta raditi, u tijeku turneja Lionsa u Australiji, zatim i NRL te Super XV lige što se tiče južne hemisfere, te Super League u Engleskoj
Kriket da ne spominjem
Atletika također, sa Diamond ligom i trialsima Jamajkanaca i Amera za Svjetsko koje je početkom augusta na raspredu u Moskvi
Kriket da ne spominjem
Atletika također, sa Diamond ligom i trialsima Jamajkanaca i Amera za Svjetsko koje je početkom augusta na raspredu u Moskvi
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 25 jun 2013, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cubs-i imaju 105 godisnju tradiciju neosvajanja titule, i od milja se zovu "Lovable Losers".
Iako nista ne osvajaju jedna su od najpopularnijih ekipa u MLB, i imaju navijace po cijeloj USA, bas iz razloga sto nista ne osvojise.
Ali nemoras samo za Cubse navijati. Ja navijam i za Cubs i White Carape.
Ali nemoras samo za Cubse navijati. Ja navijam i za Cubs i White Carape.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 25 jun 2013, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Postovanje treba zaraditi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad bi osvojili ne bi više niko za njih navijaokad_kako je napisao/la:Cubs-i imaju 105 godisnju tradiciju neosvajanja titule, i od milja se zovu "Levable Loosers".Iako nista ne osvajaju jedna su od najpopularnijih ekipa u MLB, i imaju navijace po cijeloj USA, bas iz razloga sto nista ne osvojise.
Red Soxi su prekinuli svoju kletvu, valjda dođe red i na Cubse
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma sve što je iz Chicaga može proći.
Ove teme su mi najdraže, nema padobranaca i sve ozbiljni momci prate to iste. Nisu seljačke prepirke (nekad na nba), ali sve u svemu sve je korektno.
Ubi ova vremenska zona, no kako sam preslušao sva predavanja što sam imao u životu što se faksa tiče imam vremena. Uz to ramazan aBd, mjesec dana kuća.
Hvala Rio na tim informacijama
Ove teme su mi najdraže, nema padobranaca i sve ozbiljni momci prate to iste. Nisu seljačke prepirke (nekad na nba), ali sve u svemu sve je korektno.
Ubi ova vremenska zona, no kako sam preslušao sva predavanja što sam imao u životu što se faksa tiče imam vremena. Uz to ramazan aBd, mjesec dana kuća.
Hvala Rio na tim informacijama
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pretpostavljam da bejzbol ne pratišLillard je napisao/la:Ne kontam to vezanje za jedan grad. Okej ovi odavde sto zive tamo i slicno. Svatko ima svoje, ali evo ja pratim 3 americka sporta(hokej najmanje), a u sva 3 simpatiziram klubove iz drugog grada. Doduse nek ii nemaju kosarkaski ili hokejaski tim, ali nebitno.
normalno, 3 sata heben dosade
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace?
@Lilard, i nije druze to tako dosadan sport. Treba nauciti kako da se prate bejzbol utakmice. Nije kao fudbal, kosarka ili hokej, gdje gledas svaku minutu. Bejzbol saltas. hehehehe. I kad si na utakmici, malo pratis desavanja na terenu, malo jedes, malo pricas sa rajom.
@Lilard, i nije druze to tako dosadan sport. Treba nauciti kako da se prate bejzbol utakmice. Nije kao fudbal, kosarka ili hokej, gdje gledas svaku minutu. Bejzbol saltas. hehehehe. I kad si na utakmici, malo pratis desavanja na terenu, malo jedes, malo pricas sa rajom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo momci uzeli limuzine vozaju se po gradu idu od bara do bara sa trofejom i pozivaju navijace na druzenje
... grad je vec pun, a u petak je parada 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nije za mene i gotovokad_kako je napisao/la:@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace?![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ZAvoli covjek sa vremenom kad mu se dadne dovoljno vremena. Ja simpatisem/pratim bejzbol jos od 96-97 kad sam odgledao film "Taking Care of Business", i razlog kad sam poceo simpatisati Cubs-e.Lillard je napisao/la:nije za mene i gotovokad_kako je napisao/la:@Rio, hahahahaha ma sve je moguce. hahahahaha. Kako bi onda naziv bio za te navijace?![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neutral te Soxe zaboravi 
nego evo jdna jako zanimljiva slicica

nego evo jdna jako zanimljiva slicica

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rio ne budi smijesan, ja sam 9 godina zivio i radio u Chicagu i gledao sam i Blackhawkse i uzivo i na tvu, tebi se nemam sta pravdati. To sto nas usporedujes sa gloryhunterima iz Miamija na tvoj obraz.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja i ne tražim da se pravdaš, kažem ono što vidim na ovom pdf-u, ništa drugo, isto kao i na pdf-u NBATitova-Juga je napisao/la:Rio ne budi smijesan, ja sam 9 godina zivio i radio u Chicagu i gledao sam i Blackhawkse i uzivo i na tvu, tebi se nemam sta pravdati. To sto nas usporedujes sa gloryhunterima iz Miamija na tvoj obraz.
btw. što se vrati
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa kazem ti da su malo smijesne usporedbe. Ne pisem mnogo ni na ACM temi a navijam za njih.
Sto, eh... kad se za 9 god ne naviknes, nes nikad... rekoh bolje mi prezivljavat i zivit kod kuce vec u gostima
Sto, eh... kad se za 9 god ne naviknes, nes nikad... rekoh bolje mi prezivljavat i zivit kod kuce vec u gostima
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znači nisu ideološke razlike presudileTitova-Juga je napisao/la: Sto, eh... kad se za 9 god ne naviknes, nes nikad... rekoh bolje mi prezivljavat i zivit kod kuce vec u gostima
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nije ni ovdje štani bolje što se toga tiče, čak naprotiv 
Ma svaka čast ko se snašao i otišao davno, al' nije ni Amerika što je nekada bila...
Ma svaka čast ko se snašao i otišao davno, al' nije ni Amerika što je nekada bila...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja bi volio onako turistički malo k'o kolega @kad kakoTitova-Juga je napisao/la:Nije ni ovdje štani bolje što se toga tiče, čak naprotiv
Ili otići, ispočetka, školovati se tamo
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Titova-Juga
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ja bi volio onako turistički malo k'o kolega @kad kako, jednu turneju od Istočne ka Zapadnoj obali, a sad živjeti bih mogao jedino ako bi radio u svojoj profesiji, za koju sam se školovaoTitova-Juga je napisao/la:Nije ni ovdje štani bolje što se toga tiče, čak naprotiv
Eh to je već druga stvar, na taj način bi već imao mnogo bolji dojam o toj zemlji nego da odeš tamo živjeti na duže staze. Ma kad skontaš, svugdje je lijepo otić' k'o turista..pa i u Ćekrćićima
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja bi volio tamo otići i živjeti. Jedini problem bi bio kako doći tamo kad ne bi ušao u avion za miliona eura 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.