koliko dugo?
Uzimali sta ?
pozz

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
haha joj Dzoka lave sta otvoriTheManiacs je napisao/la:Zanima me da li neko od vas ide u teretanu
koliko dugo?
Uzimali sta ?
pozz
Sto ?rob do bagro je napisao/la:haha joj Dzoka lave sta otvoriTheManiacs je napisao/la:Zanima me da li neko od vas ide u teretanu
koliko dugo?
Uzimali sta ?
pozz![]()
Isao sam i ja u teretanu nekad i uzima proteine al sam se kanio vise toga
LIvada je napisao/la:e ovo je tema za mene![]()
![]()
to djokaa![]()
a idem vec 2 godine naj drug mi ima svojudjaba pa treba iskoristiti
....nedavno sam zajebao lijevo rame...ev ne treniram vec 3 sedmice...
a ne uzimam nista
kakav pocetnik 2 godine treniram..TheManiacs je napisao/la:Hehe pocetnik
A polako ak` oces defiiniciju tj.da se izdefinises radi vise serija sa manje kila
LIvada je napisao/la:kakav pocetnik 2 godine treniram..TheManiacs je napisao/la:Hehe pocetnik
A polako ak` oces defiiniciju tj.da se izdefinises radi vise serija sa manje kila
a na bendzu dizem 110 kila
Slab ti pixel na mobu...ne vidim kakva ti je sisa...jel nabildana
hahaha...neka bolje je ovak..neg stavio sam ovo da pokazem nasu pecinurob do bagro je napisao/la:Slab ti pixel na mobu...ne vidim kakva ti je sisa...jel nabildana![]()
Jel vi zimi tamo spavate i bildate a u proljece izlazite kao mrcine ?LIvada je napisao/la:hahaha...neka bolje je ovak..neg stavio sam ovo da pokazem nasu pecinurob do bagro je napisao/la:Slab ti pixel na mobu...ne vidim kakva ti je sisa...jel nabildana![]()
![]()
iz nje izlaze samo medvjedi
nemoj me pogresno svatit,al veoma slabo za dvije godine....imas fine mase,al ti vjerovatno nevalja program.....haj napisi program po kojem radis??
vec sam napisao da mi je teretana od naj druga...a program mi se zove danas hocu sutra necuHordeZla je napisao/la:nemoj me pogresno svatit,al veoma slabo za dvije godine....imas fine mase,al ti vjerovatno nevalja program.....haj napisi program po kojem radis??nemoj me pogresno svatit,al veoma slabo za dvije godine....imas fine mase,al ti vjerovatno nevalja program.....haj napisi program po kojem radis??
Nije lose...jel forsiras definiciju ili masuformance je napisao/la:http://img2.imageshack.us/img2/8089/dsc01438om.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.