S.S. Lazio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: S.S. Lazio

Post Postao/la Yucca » 11 jul 2013, 00:50

Pa prema najavama iz FIGC u sezonu cete krenuti sa minusom od 6 bodova a Mauri bi mogao izbivati dugo van terena
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 11 jul 2013, 08:36

Imaš pravo, FIGC prijei oduzimanjem bodova Laziu, Lecc-u i Genoi a navodno je osim Mauria umješano još 7 igrača Lazia :oops: , nadam se da se radi samo o naklapanjima

Potvrđeno je da smo doveli Elez-a iz Hajduka, radi se o transferu vrijednom 400 000 eura
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 jul 2013, 10:56

jbt tacno ne znam kad je serija a ili b zapoceta bez tih minusa
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 jul 2013, 12:39

Mauriju prijeti kazna suspenzije do 4 godine, a Laziju do 5-6 bodova minusa .. ako bude kazne za Lazio, to će biti 2-3 boda, za Maurija ne znam :D

ovo je sabotaža, vidjeli su da smo glavni konkurent Juveu za Scudetto, pa hoće odmah da nas izbace iz trke za titulu :evil: je l' tako @ L'Avvocato :mrgreen:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 jul 2013, 23:13

Naravno :D

Hoce Juve da nas sasijece u korijenu, mafija sa sjevera! :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 11 jul 2013, 23:48

E vala ako sam Mauri moze nariktati utakmicu onda je stvarno carobnjak univerzalne klase. Ja sam cuo za pricu da je on odigro 5 eura na Fiorentina - Lecce rezultat 0-4 i jos neku tekmu isto 0-4 i da je digo oko 500.000 eura, tolika jaka kvota bila. Ko ce ga znati.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 jul 2013, 12:39

slika
:mrgreen:
Iako nije otputovao zajedno sa ekipom, u Auronzo bi trebao da stigne i Cavanda,koji je zbog bolesti propustio rutinske ljekarske preglede i grupni odlazak u trening kamp. Da li to znaci da je moguce i pomirenje izmedju dvije zavadjene strane,ostaje da se vidi.

Uz Cavandu, uskoro ce se novim saigracima pridruziti i Lucas Biglia u Auronzo-u.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 12 jul 2013, 14:17

Kad vidim sve ovo, nije mi nimalo žao što je Juventus ispao u polufinalu kupa :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 jul 2013, 22:58

Josip Elez sutra dolazi u Rim obaviti ljekraski pregled :D još jedno mlado pojačanje, imamo ih mašala

Perea, Antić, Cataldi, Keita, Tounkara, Elez, Vinicius, Rozzi, Strakosha .. barem pola njih da uspije i extra :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jul 2013, 11:18

raduje me što je tema postala aktivna :)

razgovor sa petkom:
Bosanskoherecegovački stručnjak na klupi Lazija, Vladimir Petković, vjeruje kako je njegov tim mnogo bolji u odnosu na prošlu sezonu. Lazio je osvojio Kup Italije u prošloj sezoni, a Petković vjeruje kako tim jači, te želi sezonu otvoriti trofejom u Superkupu Italije protiv Juventusa na Olimpicu 18. augusta.
"Želimo osvojiti Superkup kako bi počeli sezonu na najbolji mogući način. Moramo se fokusirati i pokušati domnirati utakmicom. Sada smo kompletniji nego prošle sezone. Mogući su neki dolasci i odlasci iz tima, ali imami jak tim u svakom slučaju", rekao je Petković. Petkoviću ugovor sa Nebeskoplavim iz Rima ističe na kraju sezone, a no on još uvijek ne želi pričati o eventualnom produženju. "U ovom trenutku to nije prioritet. Moramo nastaviti sa dobrim poslom i radom. Lazio mi je dao priliku da radim na vrhunskom nivou i sada ćemo zajedno da još više postignemo", dodao je Petković.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 14 jul 2013, 20:03

Zarate se vraca u Velez, gdje je i poceo karijeru.

Konacno prijelazni rok gdje se radi mnogo brze. Evo, uskoro i sluzbena potvrda Biglije, iako je odavno poznato.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jul 2013, 22:54

za sada na pripremama Vinicus dominira, kažu da je najbolji, a to su mi potvrdili momci koji su bili u Auronzo .. kažu da momak pravo obećava, a sad, vidjeti ćemo .. jedno su pripreme, a drugo takmičarski fudbal i Serie A :D

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 jul 2013, 01:29

Favalli, Couto, Stam, Nesta, Fiore, Peruzzi, Stanković, S.Inzaghi, Simeone, Mendieta, Crespo :D

slika

NON MOLLARE MAI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2013, 01:35

Koja igračine je bio Fiore. Mendieta nije ni blizu bio kao u Valenciji. Simone majstor za iznuditi penal :lol:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 jul 2013, 01:39

Mendieta najveći flop Lazija ikad, al' fokus slike je kakve su to igračine bile u tom timu tada :D

NON MOLLARE MAI

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 18 jul 2013, 10:53

JTS je napisao/la:Favalli, Couto, Stam, Nesta, Fiore, Peruzzi, Stanković, S.Inzaghi, Simeone, Mendieta, Crespo :D

slika
Kakva je to momčad bila....zbog njih sam i počeo navijat za Lazio...

nego jel ima ko kakve informacije hoćemo li kakvog napadača dovest, ne želim ni pomišljat da bi mogli uc u sezonu bez pojačanja u napadu, Lotito je izjavio da ga ne zanima Matri te da Lulic i Candreva nisu na prodaju, da se zaključit da bi Juventus rado zamjenio igrace...
VOLA LAZIO VOLA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 jul 2013, 16:35

mogli bismo dovesti Hysaja iz Empolija, lijevi bek .. Albanac logično :mrgreen: siguran sam da će to biti novi Radu :D a za napad, pa najviše se piše o Matavzu :D također se piše i o Emeghari .. Elez je novi igrač Lazija, čeka se samo 'ufficialita', kao i za Lucasa Bigliu .. Hernanes kaže da se razni klubovi interesuju za njega, ali da se vraća u Rim, a šta će biti, vidjeti ćemo

NON MOLLARE MAI

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 20 jul 2013, 10:23

Nakon što je u finalu Kupa Italije srušio velikog Rivala Romu za trofej Nebeskoplavih, postao je ubjedljivo najomiljeniji fudbaler Lazija među navijačima.

Koliko ga u Rimu vole i cijene dovoljno govori činjenica da je dres Senada Lulića sa brojem 19 trenutno najprodavaniji od svih igrača Lazija. Za 10 dana koliko su movi dresovi Lazija u prodaji, prodano je čak 4000 dresova s Lulićevim imenom.

Corriere dello Sport piše i kako su dresovi u kojima je Lazio igrao finale Kupa također dosta traženi, a i tu je Lulić vodeći, te je njegov dres kupilo više od 2500 ljudi za 10 dana.

Svakako je ovaj podatak veliki motiv za Lulića da u narednoj sezoni Serie A bude još bolji.
Lulić legenda
VOLA LAZIO VOLA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 jul 2013, 15:43

'El Principito' je stigao na pripreme u Auronzo .. odličan igrač :D

slika

slika

NON MOLLARE MAI

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 21 jul 2013, 13:43

JTS je napisao/la:Favalli, Couto, Stam, Nesta, Fiore, Peruzzi, Stanković, S.Inzaghi, Simeone, Mendieta, Crespo :D

slika
jbt, nisam skontao da ste imali ovaku ekipu, pa sad kad skontaš koja imena, ovo je bilo za osvajanja LP-a

ali zato dok je Lazio imao ovu ekipu imali su i drugi također mnogo jake timove, tad je Serie A bila beton...

ali zaista sam se iznenadio kad sam vidio sve ove face na jednom mjestu
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 5 gostiju.