S.S. Lazio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

malenica
Kontakt:

Re: S.S. Lazio

Post Postao/la malenica » 21 jul 2013, 14:44

Navodno smo u pregovorima sa Mladenom Petrićem kojemu je istekao ugovor sa Fulhamom, osim Lazia za njega je ozbiljno zainteresiran i francuski Rennes
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jul 2013, 16:17

Petrić :lol: :lol: :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 jul 2013, 16:18

JTS je napisao/la:Petrić :lol: :lol: :lol:
Bolji je od Floccarija ..

čitam Lazio zainteresovan i za Dennisa Aoga, taj momak je imao potencijal al nikako da bukne..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 jul 2013, 16:27

Petrić bolji od Flocce :mrgreen: Petrić nije kao nekad, na kraju krajeva, neće ga u Fulhamu koji je u sredini tabele Premiershipa, a naši bi ga kao doveli, a imamo neke ambicije :roll: Flocca je prošle sezone bio dobar, sa klupe ulazio i dobro igrao, na kraju krajeva zabio gol koji nas je odveo u finale Coppe :D radija bih ostavio Kozaka, nego doveo Petrića, ipak je panj bio najbolji strijelac EL

Aogo nam ne treba i nema nikakve istine u tome .. Radu i Lule pokrivaju lijevu stranu :D

NON MOLLARE MAI

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 24 jul 2013, 23:10

Palazzi sportski tuzitelj zatrazio suspenziju za Mauria 4 god i 6 mjeseci :o i kaznu za Lazio -6 bodova sto ce u konacnici na sudu biti potvrdeno moza nesto smanje suspenziju Mauriu ali nista bitno jer vidjeli smu u slucaju Conte da tesko se moze sta promijeniti u kaznama
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 jul 2013, 23:22

ma nema šanse da Lazio dobije -6 .. nakon trećestepene presude očekujem najviše -2 .. za Maurija ne znam, očekujem i za njega manju kaznu .. al' njemu je svejedno, koliko god da dobije, ako dobije, kraj mu je, ima 33 godine

NON MOLLARE MAI

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 26 jul 2013, 12:10

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i ljubimac navijača Lazija Senad Lulić u ovom je prelaznom roku bio na meti mnogih klubova. Ipak na odlazak iz Lazija nije ni pomišljao, a kod navijača je stekao nevjerovatnu reputaciju. "Broj 19 je moj broj, sa tim sam brojem na leđima postigao velike stvari. Navijači su tražili da uzmem broj 71. Ta minuta će ostati u mom srcu i srcu svih navijača," rekao je Lulić i dodao: "Pogledajte entuzijazam navijača. Osvojili smo važan trofej, ali želimo i ove sezone nešto osvojiti. Prvi cilj je Superkup. Imam ugovor i želim ostati u Laziju," rekao je Lulić.-
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 jul 2013, 09:22

Brasilazio :D

slika

NON MOLLARE MAI

malenica
Kontakt:

Post Postao/la malenica » 30 jul 2013, 11:02

Evo i rasporeda Lazia u novoj sezoni

Lazio - Udinese
Juventus - Lazio
Lazio - Chievo
Merda - Lazio
Lazio - Catania
Sassuolo - Lazio
Lazio - Fiorentina
Atalanta - Lazio
Lazio - Cagliari
Milan - Lazio
Lazio - Genoa
Parma - Lazio
Sampdoria - Lazio
Lazio - Napoli
Torino - Lazio
Lazio - Livorno
Hellas Verona - Lazio
Lazio - Inter
Bologna - Lazio

Prva tri kola su nam zajebana ali od četvrtog kreću ove lagane utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 jul 2013, 11:12

nadam se dobrom otvaranju sezone, i da necemo pasti u februaru kao svaki put :mrgreen:

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 31 jul 2013, 22:59

pobjeda protiv Nice u Francuskoj 1-0, strijelac je bio Klose na asistenciju Konka :D Lede i L.Biglia pokazali da mogu igrati skupa, iako su neki tvrdili suprotno, vidjeti ćemo da l' će igrati skupa i kad krene sezona :D Ederson jako dobar, opasan je kad je zdrav, nadam se da će ga povrede zaobići ove sezone .. Lule ok, ništa posebno .. Konko dobar, Radu također, Novaretti se lijepo predstavio u debiju .. Marchetti skinuo dvije dobre šanse, Hernanes i Candreva dobili šansu sa klupe :D

uglavnom, formacija 4-2-3-1 i dobra igra .. jedva čekam Super Kup 8-)

NON MOLLARE MAI

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 01 avg 2013, 10:01

JTS je napisao/la:pobjeda protiv Nice u Francuskoj 1-0, strijelac je bio Klose na asistenciju Konka :D Lede i L.Biglia pokazali da mogu igrati skupa, iako su neki tvrdili suprotno, vidjeti ćemo da l' će igrati skupa i kad krene sezona :D Ederson jako dobar, opasan je kad je zdrav, nadam se da će ga povrede zaobići ove sezone .. Lule ok, ništa posebno .. Konko dobar, Radu također, Novaretti se lijepo predstavio u debiju .. Marchetti skinuo dvije dobre šanse, Hernanes i Candreva dobili šansu sa klupe :D

F.Anderson? Nije nastupio? Kakva će njegova uloga biti? Pretpostavljam da će prvo biti back-up,pa kasnije možda i uleti u prvu postavu...on bi trebao biti neki polušpic koliko sam dobro vidio po yt highlights-ima.
it's football day

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 avg 2013, 11:35

Baboon je napisao/la:
JTS je napisao/la:pobjeda protiv Nice u Francuskoj 1-0, strijelac je bio Klose na asistenciju Konka :D Lede i L.Biglia pokazali da mogu igrati skupa, iako su neki tvrdili suprotno, vidjeti ćemo da l' će igrati skupa i kad krene sezona :D Ederson jako dobar, opasan je kad je zdrav, nadam se da će ga povrede zaobići ove sezone .. Lule ok, ništa posebno .. Konko dobar, Radu također, Novaretti se lijepo predstavio u debiju .. Marchetti skinuo dvije dobre šanse, Hernanes i Candreva dobili šansu sa klupe :D

F.Anderson? Nije nastupio? Kakva će njegova uloga biti? Pretpostavljam da će prvo biti back-up,pa kasnije možda i uleti u prvu postavu...on bi trebao biti neki polušpic koliko sam dobro vidio po yt highlights-ima.
Felipe Anderson ima povredu zgloba, trebao bi se potpuno oporaviti do kraja Augusta .. možda se oporavi do Juvea, ko zna :D on je 'Trequartista', a može igrati i na krilnim pozicijama .. mislim da će biti na klupi, ipak su tu Hernanes koji će sigurno igrati, L.Biglia koji po meni mora igrati i Ederson koji je odličnoj formi, a pokriva iste pozicije kao Felipe Anderson

al' zavisi od formacije jebga, ima više igrača koji mogu igrati u prvom sastavu (Hernanes, Lede, L.Biglia, Ederson, Onazi, Felipe Anderson), tako da je teško prognozirati

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 avg 2013, 11:07

nakon Keite i Tounkare, još jedan mladi igrač dolazi iz Barce, a to je Moustapha Seck (96), igra na poziciji lijevog beka :D Mašala, ima talenata kod nas, samo da ih ne upropaste :D prvenstveno mislim na Keitu i Cataldija

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 avg 2013, 19:52

:D

slika

NON MOLLARE MAI

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 avg 2013, 12:47

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 avg 2013, 15:00

Yucca je napisao/la:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN :D
nece vam to pomci u super kupu :mrgreen:

Allah Razi Olsun, Bajram Serif Mubarek Olsun takodjer

NON MOLLARE MAI

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 avg 2013, 00:33

slika

8-)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 avg 2013, 13:50

Burak Yilmaz prihvatio ponudu Lazija,ostaje samo da zeleno svetlo da Galatasaraj !?

Kako prenose turski mediji Yilmaz želi da napusti turski šampionat,a već je i postigao dogovor sa čelnicima prve Rimske ekipe prema kojoj bi zarađivao 2.7 miliona evra u narednih 5 godina ! Ostaje samo da se dogovore dva kluba,jer cena igrača je oko 12 miliona.
btw. po trofej včrs :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 avg 2013, 13:58

ma kakav Burak, otkud nam pare za njega?! neće ga Galata prodati ispod 15 milki, čak štaviše, mislim da ga neće dati ispod 20 milki, tj., ta cijena bi mogla proći :D

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.