S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Pa prema najavama iz FIGC u sezonu cete krenuti sa minusom od 6 bodova a Mauri bi mogao izbivati dugo van terena
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imaš pravo, FIGC prijei oduzimanjem bodova Laziu, Lecc-u i Genoi a navodno je osim Mauria umješano još 7 igrača Lazia
, nadam se da se radi samo o naklapanjima
Potvrđeno je da smo doveli Elez-a iz Hajduka, radi se o transferu vrijednom 400 000 eura
Potvrđeno je da smo doveli Elez-a iz Hajduka, radi se o transferu vrijednom 400 000 eura
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
- L'Avvocato
- Kontakt:
jbt tacno ne znam kad je serija a ili b zapoceta bez tih minusa
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Mauriju prijeti kazna suspenzije do 4 godine, a Laziju do 5-6 bodova minusa .. ako bude kazne za Lazio, to će biti 2-3 boda, za Maurija ne znam 
ovo je sabotaža, vidjeli su da smo glavni konkurent Juveu za Scudetto, pa hoće odmah da nas izbace iz trke za titulu
je l' tako @ L'Avvocato 
ovo je sabotaža, vidjeli su da smo glavni konkurent Juveu za Scudetto, pa hoće odmah da nas izbace iz trke za titulu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Naravno
Hoce Juve da nas sasijece u korijenu, mafija sa sjevera!
Hoce Juve da nas sasijece u korijenu, mafija sa sjevera!
★★★
E vala ako sam Mauri moze nariktati utakmicu onda je stvarno carobnjak univerzalne klase. Ja sam cuo za pricu da je on odigro 5 eura na Fiorentina - Lecce rezultat 0-4 i jos neku tekmu isto 0-4 i da je digo oko 500.000 eura, tolika jaka kvota bila. Ko ce ga znati.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

Iako nije otputovao zajedno sa ekipom, u Auronzo bi trebao da stigne i Cavanda,koji je zbog bolesti propustio rutinske ljekarske preglede i grupni odlazak u trening kamp. Da li to znaci da je moguce i pomirenje izmedju dvije zavadjene strane,ostaje da se vidi.
Uz Cavandu, uskoro ce se novim saigracima pridruziti i Lucas Biglia u Auronzo-u.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- korisnikforuma
- Kontakt:
Kad vidim sve ovo, nije mi nimalo žao što je Juventus ispao u polufinalu kupa 
Josip Elez sutra dolazi u Rim obaviti ljekraski pregled
još jedno mlado pojačanje, imamo ih mašala
Perea, Antić, Cataldi, Keita, Tounkara, Elez, Vinicius, Rozzi, Strakosha .. barem pola njih da uspije i extra
Perea, Antić, Cataldi, Keita, Tounkara, Elez, Vinicius, Rozzi, Strakosha .. barem pola njih da uspije i extra
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
raduje me što je tema postala aktivna
razgovor sa petkom:
razgovor sa petkom:
Bosanskoherecegovački stručnjak na klupi Lazija, Vladimir Petković, vjeruje kako je njegov tim mnogo bolji u odnosu na prošlu sezonu. Lazio je osvojio Kup Italije u prošloj sezoni, a Petković vjeruje kako tim jači, te želi sezonu otvoriti trofejom u Superkupu Italije protiv Juventusa na Olimpicu 18. augusta.
"Želimo osvojiti Superkup kako bi počeli sezonu na najbolji mogući način. Moramo se fokusirati i pokušati domnirati utakmicom. Sada smo kompletniji nego prošle sezone. Mogući su neki dolasci i odlasci iz tima, ali imami jak tim u svakom slučaju", rekao je Petković. Petkoviću ugovor sa Nebeskoplavim iz Rima ističe na kraju sezone, a no on još uvijek ne želi pričati o eventualnom produženju. "U ovom trenutku to nije prioritet. Moramo nastaviti sa dobrim poslom i radom. Lazio mi je dao priliku da radim na vrhunskom nivou i sada ćemo zajedno da još više postignemo", dodao je Petković.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Zarate se vraca u Velez, gdje je i poceo karijeru.
Konacno prijelazni rok gdje se radi mnogo brze. Evo, uskoro i sluzbena potvrda Biglije, iako je odavno poznato.
Konacno prijelazni rok gdje se radi mnogo brze. Evo, uskoro i sluzbena potvrda Biglije, iako je odavno poznato.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
za sada na pripremama Vinicus dominira, kažu da je najbolji, a to su mi potvrdili momci koji su bili u Auronzo .. kažu da momak pravo obećava, a sad, vidjeti ćemo .. jedno su pripreme, a drugo takmičarski fudbal i Serie A 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Favalli, Couto, Stam, Nesta, Fiore, Peruzzi, Stanković, S.Inzaghi, Simeone, Mendieta, Crespo

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Koja igračine je bio Fiore. Mendieta nije ni blizu bio kao u Valenciji. Simone majstor za iznuditi penal 
Mendieta najveći flop Lazija ikad, al' fokus slike je kakve su to igračine bile u tom timu tada 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kakva je to momčad bila....zbog njih sam i počeo navijat za Lazio...JTS je napisao/la:Favalli, Couto, Stam, Nesta, Fiore, Peruzzi, Stanković, S.Inzaghi, Simeone, Mendieta, Crespo![]()
nego jel ima ko kakve informacije hoćemo li kakvog napadača dovest, ne želim ni pomišljat da bi mogli uc u sezonu bez pojačanja u napadu, Lotito je izjavio da ga ne zanima Matri te da Lulic i Candreva nisu na prodaju, da se zaključit da bi Juventus rado zamjenio igrace...
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
mogli bismo dovesti Hysaja iz Empolija, lijevi bek .. Albanac logično
siguran sam da će to biti novi Radu
a za napad, pa najviše se piše o Matavzu
također se piše i o Emeghari .. Elez je novi igrač Lazija, čeka se samo 'ufficialita', kao i za Lucasa Bigliu .. Hernanes kaže da se razni klubovi interesuju za njega, ali da se vraća u Rim, a šta će biti, vidjeti ćemo
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Lulić legendaNakon što je u finalu Kupa Italije srušio velikog Rivala Romu za trofej Nebeskoplavih, postao je ubjedljivo najomiljeniji fudbaler Lazija među navijačima.
Koliko ga u Rimu vole i cijene dovoljno govori činjenica da je dres Senada Lulića sa brojem 19 trenutno najprodavaniji od svih igrača Lazija. Za 10 dana koliko su movi dresovi Lazija u prodaji, prodano je čak 4000 dresova s Lulićevim imenom.
Corriere dello Sport piše i kako su dresovi u kojima je Lazio igrao finale Kupa također dosta traženi, a i tu je Lulić vodeći, te je njegov dres kupilo više od 2500 ljudi za 10 dana.
Svakako je ovaj podatak veliki motiv za Lulića da u narednoj sezoni Serie A bude još bolji.
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
'El Principito' je stigao na pripreme u Auronzo .. odličan igrač

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
jbt, nisam skontao da ste imali ovaku ekipu, pa sad kad skontaš koja imena, ovo je bilo za osvajanja LP-aJTS je napisao/la:Favalli, Couto, Stam, Nesta, Fiore, Peruzzi, Stanković, S.Inzaghi, Simeone, Mendieta, Crespo![]()
ali zato dok je Lazio imao ovu ekipu imali su i drugi također mnogo jake timove, tad je Serie A bila beton...
ali zaista sam se iznenadio kad sam vidio sve ove face na jednom mjestu
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.