GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Bertone7
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 10:57

Damian je napisao/la:Koliko je Zdravko veliki biznismen govori i cinjenica da je Krstanovica kupio za milijun eura, a on otisao kao slobodan igrac u Rijeku :lol:
Krstanović je se isplatio samo golom protiv Kijeva kojim smo izborili povijesni bod u LP.
Sada je postao višak i normalno da bi se svi željeli riješiti njegovog ugovora. Nadam se da odlazi i Rukavina.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 jul 2013, 11:42

Bertone7 je napisao/la:
Damian je napisao/la:Koliko je Zdravko veliki biznismen govori i cinjenica da je Krstanovica kupio za milijun eura, a on otisao kao slobodan igrac u Rijeku :lol:
Krstanović je se isplatio samo golom protiv Kijeva kojim smo izborili povijesni bod u LP.
Sada je postao višak i normalno da bi se svi željeli riješiti njegovog ugovora. Nadam se da odlazi i Rukavina.
:lol: :lol: :lol:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2013, 14:51

Bertone7 je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Ne obaziri se uopće na nas,idi na svoje utakmice i uživaj kad ti je sve tako bajno,a pusti ljude koji imaju obraza i morala da pljunu na ovu izdrkotinu.Zašto bi se zamarao nama,ne vidim razlog.Ti i gazda najbolji na balkanu,para imate,gazite po HNL-u.Pusti nas pacenike,okupi se pravim ljubiteljima kluba,punite stadion svaki vikend,brojite miglione...
Jel vam sve super?Je?!Eto,ne vidim razlog zašto bi se nama uopće više ikada zamarao i obraćao.Ili te ipak nešto muči pa moraš svako malo jer ti neda mira?
Obraza i morala? Kao oni BBB-ovci koji su napali Zdravka na press konferenciji, a svaki je bio par godina u zatvoru zbog pljački.

Tebe Dinamo ne zanima tako da nemaš šta raditi na ovom topicu. Otvori si topic "liječenje frustracija" pa se iživljavaj u njoj na tipkovnici.
A znači ipak te nešto muči pa imaš potrebu nekome objašnjavat?slika

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 jul 2013, 15:41

Ovaj Bertone prikazuje lažne činjenice, Dinamo povijesni bod protiv Kijeva, kakav lapsus za jednog znalca, fuck.
Strašno , nije relevantan sugovornik.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 17:59

England je napisao/la:Ovaj Bertone prikazuje lažne činjenice, Dinamo povijesni bod protiv Kijeva, kakav lapsus za jednog znalca, fuck.
Da, povijesni.
Prošla su vremena kad je jedan Hajduk mogao igrati četvrtfinale Lige Prvaka bez ikakvih ulaganja.
Danas za takvo što moraš uložiti mnogo u momčad. Nekada niti to nije dovoljno, recimo u primjeru Manchester Citya koji je kanta za napucavanje u LP, a ima momčad vrijednu stotine i stotine milijuna eura. Izuzetaka ima (Dortmund recimo), ali izuzetak potvrđuje pravilo.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 jul 2013, 18:09

Bertone7 je napisao/la:
England je napisao/la:Ovaj Bertone prikazuje lažne činjenice, Dinamo povijesni bod protiv Kijeva, kakav lapsus za jednog znalca, fuck.
Da, povijesni.
Prošla su vremena kad je jedan Hajduk mogao igrati četvrtfinale Lige Prvaka bez ikakvih ulaganja.
Danas za takvo što moraš uložiti mnogo u momčad. Nekada niti to nije dovoljno, recimo u primjeru Manchester Citya koji je kanta za napucavanje u LP, a ima momčad vrijednu stotine i stotine milijuna eura. Izuzetaka ima (Dortmund recimo), ali izuzetak potvrđuje pravilo.
Logicno.

A Dinamov prvi izlet u LP?

1 bod nije povijesni, nego hebena sprdacina.
RIP CITY!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 18:10

Damian je napisao/la: A Dinamov prvi izlet u LP?

.
Na što konkretno misliš?
Ako je to na one dvije sezone Croatie u LP, pa to je isto iz tih vremena sredine i kraja 90-tih.
Danas je neko potpuno drugo vrijeme.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 jul 2013, 18:12

Bertone7 je napisao/la:
Damian je napisao/la: A Dinamov prvi izlet u LP?

.
Na što konkretno misliš?
Ako je to na one dvije sezone Croatie u LP, pa to je isto iz tih vremena sredine i kraja 90-tih.
Danas je neko potpuno drugo vrijeme.
aj ne rise vise.

ista je bila razlika između klubova, tako da...
RIP CITY!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 18:18

Damian je napisao/la: aj ne rise vise.

ista je bila razlika između klubova, tako da...
Naravno da nije.
Danas su puno veća ulaganja nego u to vrijeme. Teško se i velikim europskim klubovima nositi sa svim tim ruskim i arapskim multimilijarderima, a kako će onda tek biti Dinamu.
Na kakvom su nivou u to vrijeme bile ruska i ukrajinska liga? Danas su ti klubovi u svemu konkurentni ovima sa Zapada.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2013, 18:48

Bertone7 je napisao/la:
Daj me nemoj je*at. Ti vjerojatno Dinamo pratis od one sezone kad se izbacio Ajax i kad je bilo moderno po fejsu pisat statuse i velicati modre pa nisi svjestan da taj bod nije povijesni. Povijesnim bodom mozemo nazvati onaj protiv Ajaxa (0-0) na Maksimiru 1998., jer je to bio prvi Dinamov bod u LP, ali uvijek ce to 'povijesni' stojati samo uz jedan bod, onaj na Old Trafordu. Vidim da mi nisi nesto upucen, Dinamo je u sezonu 1999./2000. izborio svoj drugi nastup u LP, te odigrao 0-0 s Manchester Unitedom na Old Trafordu. Nazivati bod protiv Dynama povijesnim je u najmanju ruku smijesno, jer je Dinamu to bio cetrnaesti bod u grupnim fazama LP.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 jul 2013, 18:53

Mozda covjek misli od kada je Dinama, a ne Croatie :mrgreen: . U svakom slucaju taj bod je najbolje sto prije zaboraviti i poceti misliti o nekoj pobjedi :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2013, 18:57

Ma nije, vjeruj mi da nije :mrgreen:

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 19:01

Slobodno pročitaj još jednom što sam napisao.
Bod u ovoj LP vrijedi kao 10 bodova u LP iz 90-tih kada je jedan Hajduk igrao četvrtfinale LP.

Zanima me da li je onda Canjuga dobar pošto je on bio predsjednik Croatie iz tih vremena?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2013, 20:26

Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profitera :roll: Osobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju :twisted:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 15 jul 2013, 21:01

gerdmuller je napisao/la:Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profitera :roll: Osobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju :twisted:
Uništila? Da nema Zdravka Dinamo ne bi bio ništa bolji od Hajduka. U najboljem slučaju kao Hajduk. A svi znamo da je Dinamo zadnjih godina svemirski brod za Hajduk u svim pogledima. Ako netko misli da bi bio (puno) bolji od Hajduka volio bih čuti zašto.
Uništio klupski nogomet? Na koji način? Mamić je se zagovarao za ligu 10 i svi vidimo da je po n-ti put bio u pravu. Izvlačio je mnoge klubove iz financijskih problema kupujući igrače koji možda Dinamu tada i nisu baš trebali. Nekada je i davao odštetu iako ih je mogao dovesti besplatno (npr. Alispahić).
Reprezentaciju? Pa kostur reprezentacije danas upravo čine igrači koji su igrajući za Dinamo ostvarili inozemni transfer.
On je od Dinama napravio klub koji funkcionira iznad svih ostalih klubova na ovim prostorima, koji je financijski moćan i nema problema takve prirode kao svi ostali.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2013, 21:08

Bertone7 je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profitera :roll: Osobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju :twisted:
Uništila? Da nema Zdravka Dinamo ne bi bio ništa bolji od Hajduka. U najboljem slučaju kao Hajduk. A svi znamo da je Dinamo zadnjih godina svemirski brod za Hajduk u svim pogledima. Ako netko misli da bi bio (puno) bolji od Hajduka volio bih čuti zašto.
Uništio klupski nogomet? Na koji način? Mamić je se zagovarao za ligu 10 i svi vidimo da je po n-ti put bio u pravu. Izvlačio je mnoge klubove iz financijskih problema kupujući igrače koji možda Dinamu tada i nisu baš trebali. Nekada je i davao odštetu iako ih je mogao dovesti besplatno (npr. Alispahić).
Reprezentaciju? Pa kostur reprezentacije danas upravo čine igrači koji su igrajući za Dinamo ostvarili inozemni transfer.
On je od Dinama napravio klub koji funkcionira iznad svih ostalih klubova na ovim prostorima, koji je financijski moćan i nema problema takve prirode kao svi ostali.
Procitao sam prvu recenicu i vise ne.Nema smisla vodit raspravu s nekim balavcem poput tebe.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 jul 2013, 21:14

Da nema Mamica ne bi bilo ni Dinama, da nema Mamica ne bi bilo Hrvatske :shock:

Zdravko povedi nas :shock:
RIP CITY!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2013, 21:19

" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
- Karl-Heinz Rummenigge

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 jul 2013, 21:23

gerdmuller je napisao/la: 8-)
:lol: :lol:
RIP CITY!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 jul 2013, 21:34

Recimo da je istina ovo za ratnog profitera (nije nogometna tema), pojasni malo bolje kako je unistio Dinamo, reprezentaciju i opcenito klupski nogomet.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.