GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Ma nije, vjeruj mi da nije 
Slobodno pročitaj još jednom što sam napisao.
Bod u ovoj LP vrijedi kao 10 bodova u LP iz 90-tih kada je jedan Hajduk igrao četvrtfinale LP.
Zanima me da li je onda Canjuga dobar pošto je on bio predsjednik Croatie iz tih vremena?
Bod u ovoj LP vrijedi kao 10 bodova u LP iz 90-tih kada je jedan Hajduk igrao četvrtfinale LP.
Zanima me da li je onda Canjuga dobar pošto je on bio predsjednik Croatie iz tih vremena?
- gerdmuller
- Kontakt:
Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profitera
Osobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Uništila? Da nema Zdravka Dinamo ne bi bio ništa bolji od Hajduka. U najboljem slučaju kao Hajduk. A svi znamo da je Dinamo zadnjih godina svemirski brod za Hajduk u svim pogledima. Ako netko misli da bi bio (puno) bolji od Hajduka volio bih čuti zašto.gerdmuller je napisao/la:Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profiteraOsobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju
Uništio klupski nogomet? Na koji način? Mamić je se zagovarao za ligu 10 i svi vidimo da je po n-ti put bio u pravu. Izvlačio je mnoge klubove iz financijskih problema kupujući igrače koji možda Dinamu tada i nisu baš trebali. Nekada je i davao odštetu iako ih je mogao dovesti besplatno (npr. Alispahić).
Reprezentaciju? Pa kostur reprezentacije danas upravo čine igrači koji su igrajući za Dinamo ostvarili inozemni transfer.
On je od Dinama napravio klub koji funkcionira iznad svih ostalih klubova na ovim prostorima, koji je financijski moćan i nema problema takve prirode kao svi ostali.
- gerdmuller
- Kontakt:
Procitao sam prvu recenicu i vise ne.Nema smisla vodit raspravu s nekim balavcem poput tebe.Bertone7 je napisao/la:Uništila? Da nema Zdravka Dinamo ne bi bio ništa bolji od Hajduka. U najboljem slučaju kao Hajduk. A svi znamo da je Dinamo zadnjih godina svemirski brod za Hajduk u svim pogledima. Ako netko misli da bi bio (puno) bolji od Hajduka volio bih čuti zašto.gerdmuller je napisao/la:Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profiteraOsobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju
Uništio klupski nogomet? Na koji način? Mamić je se zagovarao za ligu 10 i svi vidimo da je po n-ti put bio u pravu. Izvlačio je mnoge klubove iz financijskih problema kupujući igrače koji možda Dinamu tada i nisu baš trebali. Nekada je i davao odštetu iako ih je mogao dovesti besplatno (npr. Alispahić).
Reprezentaciju? Pa kostur reprezentacije danas upravo čine igrači koji su igrajući za Dinamo ostvarili inozemni transfer.
On je od Dinama napravio klub koji funkcionira iznad svih ostalih klubova na ovim prostorima, koji je financijski moćan i nema problema takve prirode kao svi ostali.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Da nema Mamica ne bi bilo ni Dinama, da nema Mamica ne bi bilo Hrvatske
Zdravko povedi nas
Zdravko povedi nas
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Insect_terminator
- Kontakt:
Recimo da je istina ovo za ratnog profitera (nije nogometna tema), pojasni malo bolje kako je unistio Dinamo, reprezentaciju i opcenito klupski nogomet.gerdmuller je napisao/la:Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profiteraOsobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju
Ne, nego nemaš šta napisati, pa se povlačiš.gerdmuller je napisao/la:
Procitao sam prvu recenicu i vise ne.Nema smisla vodit raspravu s nekim balavcem poput tebe.
Obična jeftina demagogija i montaža. Sramotno jer je Vođa plakao u toj emisiji zbog pokojnog oca.gerdmuller je napisao/la:
- gerdmuller
- Kontakt:
Dinamo je nekad bio nogometni klub a sada je Mamiceva firma,klupski nogomet tako sto je tisucama navijaca ubijo strast za nogometom a reprezentaciju tako sto zbog njegovih Stimaca i Sammira necemo otic na svjetsko prvenstvo.Insect_terminator je napisao/la:Recimo da je istina ovo za ratnog profitera (nije nogometna tema), pojasni malo bolje kako je unistio Dinamo, reprezentaciju i opcenito klupski nogomet.gerdmuller je napisao/la:Nevjerojatna mi je cinjenica da uopce postoje ljudi koji su na strani ratnog profiteraOsobi koja je unistila nekdasnji hrvatski ponos,hrvatski klupski nogomet a na najboljem je putu i da nam unisti reprezentaciju
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 15 jul 2013, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Znamo svi koliko je Zdravko Mamić pomagao braniteljima i Domovini u teškim trenucima ranih 90-tih.
Da nije bilo njega Hrvatska bi se branila praćkama.

Ali neka je Čermak nacionalni heroj, a Mamić zločinac.
Da nije bilo njega Hrvatska bi se branila praćkama.

Ali neka je Čermak nacionalni heroj, a Mamić zločinac.
gerdmuller je napisao/la:
Dinamo je nekad bio nogometni klub a sada je Mamiceva firma,klupski nogomet tako sto je tisucama navijaca ubijo strast za nogometom a reprezentaciju tako sto zbog njegovih Stimaca i Sammira necemo otic na svjetsko prvenstvo.
Jadni navijači. Stadioni bi bili krcati kao prije da nije tog zločinca Mamića koji svima brani pristup stadionu.
Hrvatska će ići na SP, ako Zdravko tako kaže onda će to i biti tako. Srbiju ćemo pregaziti u Beogradu i čekati kiks Belgije. Ako ništa kroz baraž ćemo se prošetati kao protiv Turaka.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ne znam jel me pokusavas provocirati ali pretpostavljam,pa odmah da ti u startu kazem nista od toga dupeliscu ratnog profitera.Bertone7 je napisao/la:gerdmuller je napisao/la:
Dinamo je nekad bio nogometni klub a sada je Mamiceva firma,klupski nogomet tako sto je tisucama navijaca ubijo strast za nogometom a reprezentaciju tako sto zbog njegovih Stimaca i Sammira necemo otic na svjetsko prvenstvo.![]()
![]()
![]()
Jadni navijači. Stadioni bi bili krcati kao prije da nije tog zločinca Mamića koji svima brani pristup stadionu.Opće je poznato da je prosjek gledatelja prije Mamića bio 25000.
Hrvatska će ići na SP, ako Zdravko tako kaže onda će to i biti tako. Srbiju ćemo pregaziti u Beogradu i čekati kiks Belgije. Ako ništa kroz baraž ćemo se prošetati kao protiv Turaka.
350 000 ljudi pogledalo ruganje ratnog profitera
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Insect_terminator
- Kontakt:
U svakom slucaju moze se reci da iako se radi o udruzi to je na neki nacin firma kao i bilo koji drugi nogometni klub (trguje se na velikogerdmuller je napisao/la:
Dinamo je nekad bio nogometni klub a sada je Mamiceva firma,klupski nogomet tako sto je tisucama navijaca ubijo strast za nogometom a reprezentaciju tako sto zbog njegovih Stimaca i Sammira necemo otic na svjetsko prvenstvo.
Mario Hrnjak (ovaj "glavni" huligan) - par puta razbojništvo, oštećenje tuđe imovine, narušavanje javnog reda i mira (policijski dosjei).gerdmuller je napisao/la:
350 000 ljudi pogledalo ruganje ratnog profitera" onclick="window.open(this.href);return false; Sta je bilo glavati? Gdje su muda
Ne znam zašto postavljaš ovog okorjelog kriminalca ovdje?
- gerdmuller
- Kontakt:
Bertone7 je napisao/la:Mario Hrnjak (ovaj "glavni" huligan) - par puta razbojništvo, oštećenje tuđe imovine, narušavanje javnog reda i mira (policijski dosjei).gerdmuller je napisao/la:
350 000 ljudi pogledalo ruganje ratnog profitera" onclick="window.open(this.href);return false; Sta je bilo glavati? Gdje su muda
Ne znam zašto postavljaš ovog okorjelog kriminalca ovdje?
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Apsolutno nebitno kako se taj huligan, propalitet i klošar zove.gerdmuller je napisao/la:
![]()
![]()
Inače evo još jedna slika, da ne kažete da pravim foto-montaže:

ja ne vjerujem da covjek moze ovak orazmislajt
boze dragi, na cemu si ti, ali reci iskreno. jbem ti ako je ovo normalno.
boze dragi, na cemu si ti, ali reci iskreno. jbem ti ako je ovo normalno.
RIP CITY!
@Ovca
Mene je sram koliko si ti limitiran.Ozbiljno.Crvenim se na najjače.I i dalje pokušavaš tu nešto opravdat,a ni najmanje potrebe nema za time,jel tako?Pa tebi i tebi sličnima je sve super,kaj ne?Miglioni su na računu,puni ste ko brod,naslovi su tu,ispred gayduka ste,punite stadione svako kolo,pravi ste navijači,kaj te boli kuki za nas hejtere.Čemu se objašnjavaš?Nešto te ipak je*e i neda ti mira,a?Ne mozes podnijet da ima normalnih ljudi koji se zalažu za civiliziran klub?Jbg,nemaju svi te kmetovske komplekse.
Mene je sram koliko si ti limitiran.Ozbiljno.Crvenim se na najjače.I i dalje pokušavaš tu nešto opravdat,a ni najmanje potrebe nema za time,jel tako?Pa tebi i tebi sličnima je sve super,kaj ne?Miglioni su na računu,puni ste ko brod,naslovi su tu,ispred gayduka ste,punite stadione svako kolo,pravi ste navijači,kaj te boli kuki za nas hejtere.Čemu se objašnjavaš?Nešto te ipak je*e i neda ti mira,a?Ne mozes podnijet da ima normalnih ljudi koji se zalažu za civiliziran klub?Jbg,nemaju svi te kmetovske komplekse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.