GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 16 jul 2013, 23:14

Imam drugacije informacije, al nije tema, necemo ovdje o tome :mrgreen:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 jul 2013, 23:22

U 3-pretkolu samo izbjeći Molde i Izraelce, sve ostale lakoćom prolazimo, protiv ove 2 ekipe bi bilo patnje. Pričekajmo petak najprije
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 16 jul 2013, 23:27

Sada ce ponovo biti prazan stadion nakon 0-5 :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 jul 2013, 23:28

Ma u petak na Zadru 10 000 :mrgreen:

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 16 jul 2013, 23:46

Ne bi se cudio da bude toliko ljudi, dobro ne bas 10 000 ali 6, 7 000 otprilike, ipak Zadarkomerc nije bas nesto atraktivan protivnik. :)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2013, 23:51

Sportfanatik je napisao/la:U 3-pretkolu samo izbjeći Molde i Izraelce, sve ostale lakoćom prolazimo, protiv ove 2 ekipe bi bilo patnje. Pričekajmo petak najprije

Molde igra katastrofalnu sezonu u prvenstvu. 16 utakmica 4 pobjede, 6 remija i čak 6 poraza. Trenutno su tek 10 u svojoj ligi sa ogromih 16 bodova zaostatka za Rosenborgom.

Azijci tzv šalomci su svakom težak zalogaj, mora biti kada je ratna atmosfera tj. puške na stadionu i gledaš hoće li te ubiti ako zabiješ gol. Mossad te prati u stopu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 jul 2013, 00:49

Bertone7 je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:
Bertone7 je napisao/la:Otjerati Jurčića i Ibaneza za dobrobit kluba.

Džaba ti da imaš 11 Messija i Ronalda kad cijelu utakmicu momčad nema nikakvu želju napasti. Samo gledam **** Ibaneza kako se dodaje sa Šimunićem i Ademijem.
Ma neeeeeeeeeee,ipak je ovo kako ti kazes najbolji Dinamo od povratka imena :lol: :lol: :lol:
Zbog jedne utakmice nije? Ovaj Dinamo ima dvije slabe karike - trenerski antitalent Jurčić i glupi Ibanez kojem je mozak veličine oraha.
Takvi antitalenti će ti jedino i bit na klupi dok se onaj psihopat ne makne jer nitko normalan neće radit u ovoj situaciji.A i ako tko slučajno dođe odletit će brzo ko i Vaha.Jer će mu je*at mater ili pokušat slagat momčad.
Sportfanatik je napisao/la:Soudani igračina, isplati se svaki euro koji je uložen u njega, Maminjo je opet pogodio sa strancem. Hvala Vahi što ga je preporučio
Opet :lol:

Da su neka bolja vremena ovaj Soudani bi mislim bio veliki miljenik tribina.Je da je odigrao tek 2,3 utakmice,ali vidi se da je strašan igrač.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 17 jul 2013, 09:56

Sačekajmo da prođe ovo drugo pretkolo, pa ćemo onda razmišljati o protivnicima u trećem.
Mislim da smo izraziti favoriti protiv bilo koje ekipe, ali opet ih sve treba shvatiti ozbiljno.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 11:07

Nemojte ljudi molim vas.

Zasto mi imamo takvu hebenu potrebu podcijenjivat svakoga i pricat kako smo bolji od ostalih. Celtic, Steaua, BATE - sve su to klubovi koji su napravili puno vise od nas u Europi i zasluzuju respekt. Dinamo nije bolji ni od koga od njih.

Bit ce tesko, en znam, s ovim idiotom na klupi mozda i nemoguce. Ali vidjet cemo.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 17 jul 2013, 11:11

Damian je napisao/la:Nemojte ljudi molim vas.

Zasto mi imamo takvu hebenu potrebu podcijenjivat svakoga i pricat kako smo bolji od ostalih. Celtic, Steaua, BATE - sve su to klubovi koji su napravili puno vise od nas u Europi i zasluzuju respekt. Dinamo nije bolji ni od koga od njih.

Bit ce tesko, en znam, s ovim idiotom na klupi mozda i nemoguce. Ali vidjet cemo.
Trenutno pričamo o trećem pretkolu. Uključi malo mozak.
BATE je trenutno goli k... i izbacili bi ga rutinski.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 17 jul 2013, 12:27

BATE igra najbolje kad je najteže, izvuče li se iz Kazahstana, ide on do play offa ;)

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 14:30

Bertone7 je napisao/la:
Damian je napisao/la:Nemojte ljudi molim vas.

Trenutno pričamo o trećem pretkolu. Uključi malo mozak.
BATE je trenutno goli k... i izbacili bi ga rutinski.
Nema veze, Dinamo nije bolji od njih.

Po cemu je bolji?
RIP CITY!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2013, 15:55

Po igračima, po iskustvu, po kvalitetu.

Vrijednost Bate Borisova je 22 miliona. Trenutno zaostaju 6 bodova za prvoplasiranom ekipom u prvenstvu. 95% tima su im Bjelorusi. Celtic je već druga priča.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 17:28

Neutral je napisao/la:Po igračima, po iskustvu, po kvalitetu.

Vrijednost Bate Borisova je 22 miliona. Trenutno zaostaju 6 bodova za prvoplasiranom ekipom u prvenstvu. 95% tima su im Bjelorusi. Celtic je već druga priča.
Pa 95% tima su bili bjelorusi i prosle sezone pa pogledaj kako su igrali u ligi prvaka.

oni su pobijedili bayern kod kuce, uzeli 6 bodova u skupini, a dinamo u 2 godine 1 bod..
RIP CITY!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 17:30

Damian je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Po igračima, po iskustvu, po kvalitetu.

Pa 95% tima su bili bjelorusi i prosle sezone pa pogledaj kako su igrali u ligi prvaka.

oni su pobijedili bayern kod kuce, uzeli 6 bodova u skupini, a dinamo u 2 godine 1 bod..
Nastimano, vjeruj.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2013, 17:32

Jesi li gledao utakmice protiv Bayerna ? Ja jesam.

Odlično su krenuli u grupi, onda su se rasuli. Pa je li Plzen dobio Napoli, Atletico Madrid ? a Željo im zavali hladno 3 komada.

Slaven Belupo je dobilo Bilbao i morali su proći šta su sve promašivali, no to automatski ne mora značiti da imaju bolji tim tj da su u globalu bolji.

Bate je nezgodan protivnik, no daleko od toga da je bolji od Dinama.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 17:35

Ma, ova tekma protiv Bayerna kuci je jako sumnjiva, ogromne se cifre uplacivale na Batea, ali posto je bio upleten i evropski gigant, sve je zataskano. Sjeti se i onog poraza Bayerna od Zenita prije 3-4 godine, ista situacija, istocna Evropa, visok poraz, velike uplate...

Ja kontam da ce Dinamo lagano do Play offa, a tamo mozda budu i nositelji.
Ovaj Soudani je igracina.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 17:41

Neutral je napisao/la:Jesi li gledao utakmice protiv Bayerna ? Ja jesam.

Odlično su krenuli u grupi, onda su se rasuli. Pa je li Plzen dobio Napoli, Atletico Madrid ? a Željo im zavali hladno 3 komada.

Slaven Belupo je dobilo Bilbao i morali su proći šta su sve promašivali, no to automatski ne mora značiti da imaju bolji tim tj da su u globalu bolji.

Bate je nezgodan protivnik, no daleko od toga da je bolji od Dinama.
ja ti kazem da mi nicim nismo zasluzili da govorimo da smo bolji od njih.
RIP CITY!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 jul 2013, 17:41

Basel je definitivno najjaca ekipa u ovoj ruti kvalifikacija za Ligu Prvaka, praceni od strane Steaue koja ima zaista veoma dobru ekipu ove sezone, te odmah tu u blizini je i Celtic. APOEL i BATE nisu me ubjedili ove sezone nesto previse, no BATE nije ni prosle sezone igrao nesto specijalno kvalifikacije za Ligu Prvaka pa na kraju zavrsise treci u grupnoj fazi, dok je Kiparski fudbal pravo pogodjen krizom i sumnjam da ce nesto postici i ove sezone. Viktoria Plzen iako nije bila ubjedljiva protiv Želje, smatram da su opet ako prodju u trece pretkolo poprilicni favoriti protiv vecine ekipa, a u play-off bi bili pravo tvrd orah svakoj ekipi. A Partizan i Legia mogu se pokazati kao opasni protivnici, ali ne kao ovi iznad (izuzetak APOEL kojeg bi trebao biti u mogucnosti svaki nenosioc u play-off Lige Prvaka da izbaci).

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 17 jul 2013, 19:13

Ljudi idemo korak po korak. Tko kaže da će bilo koja od tih ekipa biti u play offu?
Prvo rutinski završiti Luksemburžane. Tu bih dao šansu Kramariću i Haliloviću od prve minute.
Onda čekati ždrijeb i ići korak po korak. Najvažnije je proći treće pretkolo jer onda imamo zagarantirano grupnu fazu EL, iako sam uvjeren da ovaj Dinamo ide u LP i da će tamo napraviti bolji rezultat nego prošle dvije sezone tj. da će natjecanje završiti s više od jednog boda.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.