GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Damian
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 14:30

Bertone7 je napisao/la:
Damian je napisao/la:Nemojte ljudi molim vas.

Zasto mi imamo takvu hebenu potrebu podcijenjivat svakoga i pricat kako smo bolji od ostalih. Celtic, Steaua, BATE - sve su to klubovi koji su napravili puno vise od nas u Europi i zasluzuju respekt. Dinamo nije bolji ni od koga od njih.

Bit ce tesko, en znam, s ovim idiotom na klupi mozda i nemoguce. Ali vidjet cemo.
Trenutno pričamo o trećem pretkolu. Uključi malo mozak.
BATE je trenutno goli k... i izbacili bi ga rutinski.
Nema veze, Dinamo nije bolji od njih.

Po cemu je bolji?
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2013, 15:55

Po igračima, po iskustvu, po kvalitetu.

Vrijednost Bate Borisova je 22 miliona. Trenutno zaostaju 6 bodova za prvoplasiranom ekipom u prvenstvu. 95% tima su im Bjelorusi. Celtic je već druga priča.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 17:28

Neutral je napisao/la:Po igračima, po iskustvu, po kvalitetu.

Vrijednost Bate Borisova je 22 miliona. Trenutno zaostaju 6 bodova za prvoplasiranom ekipom u prvenstvu. 95% tima su im Bjelorusi. Celtic je već druga priča.
Pa 95% tima su bili bjelorusi i prosle sezone pa pogledaj kako su igrali u ligi prvaka.

oni su pobijedili bayern kod kuce, uzeli 6 bodova u skupini, a dinamo u 2 godine 1 bod..
RIP CITY!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 17:30

Damian je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Po igračima, po iskustvu, po kvalitetu.

Pa 95% tima su bili bjelorusi i prosle sezone pa pogledaj kako su igrali u ligi prvaka.

oni su pobijedili bayern kod kuce, uzeli 6 bodova u skupini, a dinamo u 2 godine 1 bod..
Nastimano, vjeruj.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2013, 17:32

Jesi li gledao utakmice protiv Bayerna ? Ja jesam.

Odlično su krenuli u grupi, onda su se rasuli. Pa je li Plzen dobio Napoli, Atletico Madrid ? a Željo im zavali hladno 3 komada.

Slaven Belupo je dobilo Bilbao i morali su proći šta su sve promašivali, no to automatski ne mora značiti da imaju bolji tim tj da su u globalu bolji.

Bate je nezgodan protivnik, no daleko od toga da je bolji od Dinama.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 17:35

Ma, ova tekma protiv Bayerna kuci je jako sumnjiva, ogromne se cifre uplacivale na Batea, ali posto je bio upleten i evropski gigant, sve je zataskano. Sjeti se i onog poraza Bayerna od Zenita prije 3-4 godine, ista situacija, istocna Evropa, visok poraz, velike uplate...

Ja kontam da ce Dinamo lagano do Play offa, a tamo mozda budu i nositelji.
Ovaj Soudani je igracina.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 17 jul 2013, 17:41

Neutral je napisao/la:Jesi li gledao utakmice protiv Bayerna ? Ja jesam.

Odlično su krenuli u grupi, onda su se rasuli. Pa je li Plzen dobio Napoli, Atletico Madrid ? a Željo im zavali hladno 3 komada.

Slaven Belupo je dobilo Bilbao i morali su proći šta su sve promašivali, no to automatski ne mora značiti da imaju bolji tim tj da su u globalu bolji.

Bate je nezgodan protivnik, no daleko od toga da je bolji od Dinama.
ja ti kazem da mi nicim nismo zasluzili da govorimo da smo bolji od njih.
RIP CITY!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 jul 2013, 17:41

Basel je definitivno najjaca ekipa u ovoj ruti kvalifikacija za Ligu Prvaka, praceni od strane Steaue koja ima zaista veoma dobru ekipu ove sezone, te odmah tu u blizini je i Celtic. APOEL i BATE nisu me ubjedili ove sezone nesto previse, no BATE nije ni prosle sezone igrao nesto specijalno kvalifikacije za Ligu Prvaka pa na kraju zavrsise treci u grupnoj fazi, dok je Kiparski fudbal pravo pogodjen krizom i sumnjam da ce nesto postici i ove sezone. Viktoria Plzen iako nije bila ubjedljiva protiv Želje, smatram da su opet ako prodju u trece pretkolo poprilicni favoriti protiv vecine ekipa, a u play-off bi bili pravo tvrd orah svakoj ekipi. A Partizan i Legia mogu se pokazati kao opasni protivnici, ali ne kao ovi iznad (izuzetak APOEL kojeg bi trebao biti u mogucnosti svaki nenosioc u play-off Lige Prvaka da izbaci).

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 17 jul 2013, 19:13

Ljudi idemo korak po korak. Tko kaže da će bilo koja od tih ekipa biti u play offu?
Prvo rutinski završiti Luksemburžane. Tu bih dao šansu Kramariću i Haliloviću od prve minute.
Onda čekati ždrijeb i ići korak po korak. Najvažnije je proći treće pretkolo jer onda imamo zagarantirano grupnu fazu EL, iako sam uvjeren da ovaj Dinamo ide u LP i da će tamo napraviti bolji rezultat nego prošle dvije sezone tj. da će natjecanje završiti s više od jednog boda.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 20:19

[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2013, 21:22

Ćiro legenda :lol:

Na kraju je najjače za Štimca :mrgreen:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jul 2013, 21:59

Neutral je napisao/la:Ćiro legenda :lol:

Na kraju je najjače za Štimca :mrgreen:
Ciro k'o Ciro, puno teatralnosti, ali sve sto je rekao tako ti je. Dok nije Bilic otisao sa mjesta izbornika, ni ja nisam bio svjestan koliko je Mamic uticaj na sva desavnja u hrvatskom nogometu. Covjek je Bog i batina gore.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 17 jul 2013, 23:32

Consigliere je napisao/la:Ma, ova tekma protiv Bayerna kuci je jako sumnjiva, ogromne se cifre uplacivale na Batea, ali posto je bio upleten i evropski gigant, sve je zataskano. Sjeti se i onog poraza Bayerna od Zenita prije 3-4 godine, ista situacija, istocna Evropa, visok poraz, velike uplate...

Ja kontam da ce Dinamo lagano do Play offa, a tamo mozda budu i nositelji.
Ovaj Soudani je igracina.
:lol: Nemas ti pojma o njemackom mentalitetu....

BAYERN iz Münchena dobio je sudsku tužbu protiv bivšega glavnog antikorupcijskog istražitelja Europske nogometne federacije (UEFA) Petera Limachera i njegovog kultnog pomoćnika Robina Bokšića.

Bavarski je klub dvojicu bivših UEFA-inih uposlenika tužio nakon što je u lipnju 2010. godine hamburški magazin Stern objavio skandalozan tekst o navodno namještenoj utakmici polufinala Kupa UEFA-e 2008. godine. Informatori dvojice novinara koji su napisali tekst, u kojem je navedeno da je Bayern na račun primio 40 milijuna eura kako bi u St. Peterburgu od Zenita izgubio 4:0 nakon što je prva utakmica u Münchenu završila 1:1, bili su upravo Limacher i Bokšić, a njihovi motivi za lažno iznesenu priču i dalje su nepoznati.

Tijekom svjedočenja novinari su priznali da su ih Limacher i Bokšić zaveli, te da su to sami shvatili nakon što je tekst već bio objavljen.

Bayern je na objavu reagirao trenutačnom tužbom. UEFA je brzopotezno otpustila obojicu svojih zaposlenika, a u četvrtak je konačno nadležni sud u Hamburgu Limacheru i Bokšiću odredio novčane kazne proglasivši ih krivima za klevetu.

Limacher će morati platiti 9000 eura, a Bokšić 5400. Kao osnova za kaznu Limacheru je oduzeto 90 njegovih dnevnica (100 eura), a Bokšiću 180 njegovih (30 eura). 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2013, 01:32

Pa, bolje da ste prodali utakmice nego da vas regularno samaraju klubovi za koje pola Bayernovih navijaca nije ni culo do tada. :lol:

I, nemoj molim te sad o njemackom postenju i sl. Bilo je dosta kladionicarskih skandala u vezi nizih liga i Kupa Njemacke.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2013, 02:24

Neutral je napisao/la:Jesi li gledao utakmice protiv Bayerna ? Ja jesam.
Da,odlično su krenuli u grupi pa se rasuli.GNK se rasuo već u prvom kolu.Ne,uopće nema razlike.
Ne vidim šta je čudno to kaj su dobili Napoli i Atletico,obje ekipe su igrale sa rezervnim sastavima (za Napoli nisam 100 posto siguran).I kakve to veze sa Željezničarem ima?Nit je kontekst isti,nit išta.
Nekad ne znam jel se zajebavate s ovakvim postovima ili ozbiljno pišete.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2013, 02:25

Ko ti je kriv što ne znaš povezati stvari.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 jul 2013, 11:32

ovaj soudani je zvijer :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2013, 12:30

Neutral je napisao/la:Ko ti je kriv što ne znaš povezati stvari.
Evo nije mi dobro.

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 18 jul 2013, 13:37

Pozdrav ekipa, ja sam novi ovdje
da se rodim ponovo
ja sam tvoj a ti si moj
DINAMO DINAMO
..
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 jul 2013, 18:55

Evo ipak nije sve crno...
...dresovi su i dalje plavi heuheuheuheu
slika

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []