GNK Dinamo Zagreb
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ćiro legenda
Na kraju je najjače za Štimca

- Consigliere
- Kontakt:
Ciro k'o Ciro, puno teatralnosti, ali sve sto je rekao tako ti je. Dok nije Bilic otisao sa mjesta izbornika, ni ja nisam bio svjestan koliko je Mamic uticaj na sva desavnja u hrvatskom nogometu. Covjek je Bog i batina gore.Neutral je napisao/la:Ćiro legenda![]()
- gerdmuller
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Ma, ova tekma protiv Bayerna kuci je jako sumnjiva, ogromne se cifre uplacivale na Batea, ali posto je bio upleten i evropski gigant, sve je zataskano. Sjeti se i onog poraza Bayerna od Zenita prije 3-4 godine, ista situacija, istocna Evropa, visok poraz, velike uplate...
Ja kontam da ce Dinamo lagano do Play offa, a tamo mozda budu i nositelji.
Ovaj Soudani je igracina.

BAYERN iz Münchena dobio je sudsku tužbu protiv bivšega glavnog antikorupcijskog istražitelja Europske nogometne federacije (UEFA) Petera Limachera i njegovog kultnog pomoćnika Robina Bokšića.
Bavarski je klub dvojicu bivših UEFA-inih uposlenika tužio nakon što je u lipnju 2010. godine hamburški magazin Stern objavio skandalozan tekst o navodno namještenoj utakmici polufinala Kupa UEFA-e 2008. godine. Informatori dvojice novinara koji su napisali tekst, u kojem je navedeno da je Bayern na račun primio 40 milijuna eura kako bi u St. Peterburgu od Zenita izgubio 4:0 nakon što je prva utakmica u Münchenu završila 1:1, bili su upravo Limacher i Bokšić, a njihovi motivi za lažno iznesenu priču i dalje su nepoznati.
Tijekom svjedočenja novinari su priznali da su ih Limacher i Bokšić zaveli, te da su to sami shvatili nakon što je tekst već bio objavljen.
Bayern je na objavu reagirao trenutačnom tužbom. UEFA je brzopotezno otpustila obojicu svojih zaposlenika, a u četvrtak je konačno nadležni sud u Hamburgu Limacheru i Bokšiću odredio novčane kazne proglasivši ih krivima za klevetu.
Limacher će morati platiti 9000 eura, a Bokšić 5400. Kao osnova za kaznu Limacheru je oduzeto 90 njegovih dnevnica (100 eura), a Bokšiću 180 njegovih (30 eura).

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, bolje da ste prodali utakmice nego da vas regularno samaraju klubovi za koje pola Bayernovih navijaca nije ni culo do tada.
I, nemoj molim te sad o njemackom postenju i sl. Bilo je dosta kladionicarskih skandala u vezi nizih liga i Kupa Njemacke.

I, nemoj molim te sad o njemackom postenju i sl. Bilo je dosta kladionicarskih skandala u vezi nizih liga i Kupa Njemacke.
Da,odlično su krenuli u grupi pa se rasuli.GNK se rasuo već u prvom kolu.Ne,uopće nema razlike.Neutral je napisao/la:Jesi li gledao utakmice protiv Bayerna ? Ja jesam.
Odlično su krenuli u grupi, onda su se rasuli. Pa je li Plzen dobio Napoli, Atletico Madrid ? a Željo im zavali hladno 3 komada.
Ne vidim šta je čudno to kaj su dobili Napoli i Atletico,obje ekipe su igrale sa rezervnim sastavima (za Napoli nisam 100 posto siguran).I kakve to veze sa Željezničarem ima?Nit je kontekst isti,nit išta.
Nekad ne znam jel se zajebavate s ovakvim postovima ili ozbiljno pišete.
Ko ti je kriv što ne znaš povezati stvari.
-
- Kontakt:
ovaj soudani je zvijer 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Evo nije mi dobro.Neutral je napisao/la:Ko ti je kriv što ne znaš povezati stvari.
Pozdrav ekipa, ja sam novi ovdje
da se rodim ponovo
ja sam tvoj a ti si moj
DINAMO DINAMO..
da se rodim ponovo
ja sam tvoj a ti si moj
DINAMO DINAMO..
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Evo ipak nije sve crno...
Odlični dresovi. Prvi mi je prošli ipak bolji, dok je ovaj europski odličan, duplo bolji od onog.
Evo sad gledam našu službenu facebook stranicu.
Alžirci okupirali stranicu i spamaju.

- Sportfanatik
- Kontakt:
Neka ih, širimo navijačku bazu po svijetu.Bertone7 je napisao/la:Evo sad gledam našu službenu facebook stranicu.
Sutra samo da je na ždrijebu izbjeć Izraelce, sve ostale ćemo lako izbaciti, pa čak i Molde, jučer sam ih gledo Sligo je dominiro, trebo ih je pobijediti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Gdje ima popis svih nositelja i nenositelja?Sportfanatik je napisao/la:Neka ih, širimo navijačku bazu po svijetu.Bertone7 je napisao/la:Evo sad gledam našu službenu facebook stranicu.
Sutra samo da je na ždrijebu izbjeć Izraelce, sve ostale ćemo lako izbaciti, pa čak i Molde, jučer sam ih gledo Sligo je dominiro, trebo ih je pobijediti
- Consigliere
- Kontakt:
Dinamo je od Modrih presao u Plave.
Navijam da Sutjeska izbaci Sheriff (imaju 1:1 iz Tiraspola), pa da ih onda mi izvučemo.
Nije daleko putovanje, a poigrali bi se s njima.
Od ostalih volio bih izbjeći Izraelce. S njima nikad ne znaš. Eforični navijači, nabijena atmosfera, a svake godine naprave dobar rezultat u Europi. Ostali mogu svi...
Nije daleko putovanje, a poigrali bi se s njima.

Od ostalih volio bih izbjeći Izraelce. S njima nikad ne znaš. Eforični navijači, nabijena atmosfera, a svake godine naprave dobar rezultat u Europi. Ostali mogu svi...
- francobaresi
- Kontakt:
Izgleda da je Soudani poprilično popularan u Alžiru , sudeći prema njegovoj službenoj Fb. stranici koja ima preko 40 000 članova . Nijedan drugi igrač Dinama nema toliko. 

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.