Ma ne obracaj uopste paznju sta drugi pisu o nasem klubu, Plzen je veoma, veoma malo promjenio sastav i uopste nisu losiji nego prosle godine.Protiv nas je igralo 90% ekipe koja je razbila Napoli.A sada sto smo mi imali srece, odlicnog golmana a nadasve hrabrosti, srca i borbenosti i sto smo zbog svega toga ostvarili dobar rezultat to je nesto sasvim drugo.Druga je stvar da su jedva cekali da dozivimo katastrofu i da ovdje pocnu palamuditi.Sve sjajni fudbalski kriticari koji nabrajaju Litex, Maribor i Izraelce kao nasu bruku(i ja je licno smatram brukom) a ne vide svoje bruke od Kusisija, Bazela, Sparte, Besiktasa, Zete a da ne spominjem da im jedna ekipa sa Malte da sest komada, da jedna ekipa iz San Marina da svoj drugi go u Evropi uopste protiv njih da Albanci koji pojma nemaju urade ono sinoc.A niko nece da primjeti jednu razliku, a to je da smo i mi i Sarajevo poslije rata izlazili u Evropu po deset sezona(sa ovom trenutnom) i da smo mi od tih deset izlazaka pet sezona igrali kvalifikacije lige prvaka (gdje su protivnici za nekoliko klasa jaci) a oni samo jednu i da su ekipe koje su nas izbacivale obicno zavrsavale u grupnoj fazi nekog takmicenja.Zato jarane neka svako cisti svoju avliju i ne obracaj paznju na to.Ja licno vise uopste ne polememisem sa njima, niti mi pada na pamet.SarajlijaTM je napisao/la:nova fora/izvlakusa jufki po gradu je to da je plzen promjenio 9 igraca pred prvu utakmicu s nama i da to nije ista ekipa koja je derala napoli,nego skroz neki drugi levati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo hrabro i u kost,kao i prvu utakmicu!
vec sam pisao,nakon one borbe u prvoj tekmi i zalaganja,rekao sam sebi,sad nek zijane za mene su prosli dalje
A sto se tice utorka i revansa sve je otvoreno, oni objektivno jesu dosta kvalitetniji od nas i imaju go prednosti, ali nada zadnja umire, draz fudbala i jeste ta sto su iznenadjenja cesta i moguca.Neka nasi igraci odigraju hrabro i cestito pa sta bude.Sretno nam svima.