FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U koliko je trening?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Godišnjih se proda, za sve tribine, u vrh glave 1000 (i to je previše, možda je 500 realnije), tako da to nije nikakav problem. Ima određen broj ulaznica (5.000 za jug, tako je rekao Muharemović) i oni koji kupe godišnje dobijaju ulaznicu džaba, tako da oni nisu nikakva smetnja a i te sa godišnjim od sjeverne tribine (koje pominješ), ako budu htjeli na jug oni će tamo i biti, kupiće karte za jug isto kao i svi ostali. Na jugu neće biti niko ko nema karte, niti će iko ulaziti sa godišnjim na Hadison, nego će dobiti jednu od tih ulaznica koje su namjenjene za tu tribinu.starigrad je napisao/la:a sta cemo sa kapacitetom juga na kosevu? siguran sam da ce jug biti popunjen u 100% kapacitetu samo od godisnjih i pojedinacnih karata za jug. gdje mislis da bezbjedno stanu ovi koji kupe godisnju za sjever, a zeljeli bi protiv plzena na jug? + tome, sigurno ce i uefini ljudi paziti na sve pojedinosti tokom utakmice, ukljucujuci i ovaj segment, tako da nam neki glupi repovi nisu potrebni
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Pa šef je reko ko kupi godišnju za sjever dobiće kartu za istok i eto.Ne kontam što pravite problem od ovoga.
DRUG NEBI TI PUNCA
evo sad mi jaran rece,sutra od 12 prodaja karata na Grbavici,Skenderiji,Ferhadiji...
Ko ima godisnju za sjever bira izmedju istoka i juga. Informaciju dobio od gospodina Dine Pekicabagrcavi je napisao/la:Pa šef je reko ko kupi godišnju za sjever dobiće kartu za istok i eto.Ne kontam što pravite problem od ovoga.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- karlovacko
- Kontakt:
Ne znam sta cete na Jugu ako necete navijat' !? 

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Od koliko h se pustaju ulaznice u prodaju i na kojim mjestima ce se moci uzeti?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Da se slikaju.karlovacko je napisao/la:Ne znam sta cete na Jugu ako necete navijat' !?
Kad bih birao između istoka i juga, uvijek bih izabrao istok.Lijepo utakmicu gledam, vidim sve, a mogu da navijam 90 minuta ako hoću.
DRUG NEBI TI PUNCA
Da se slikaju valja na facebook slike okacitikarlovacko je napisao/la:Ne znam sta cete na Jugu ako necete navijat' !?

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- karlovacko
- Kontakt:
A ne ozbljno brate . Na ovim Evropskim tekmama svi biraju Jug prije Istoka jer im je jeftiniji ,dodju i stoje 90.minuta . Ne kontam ,tu smo da podrzimo Zelju pjesmom (mi na Jugu) ,a ko ne zeli ima istok (skuplji 4. marke od Juga ) pa nek' fino sjedne i gleda . To je moje misljenje .bagrcavi je napisao/la:Da se slikaju.karlovacko je napisao/la:Ne znam sta cete na Jugu ako necete navijat' !?
Kad bih birao između istoka i juga, uvijek bih izabrao istok.Lijepo utakmicu gledam, vidim sve, a mogu da navijam 90 minuta ako hoću.

bagrcavi
je l' to nisi na Jugu ?
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Kad je trening? Sastav Plzena protiv Bohemiansa ?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nisam, evo me kući jaranekarlovacko je napisao/la: je l' to nisi na Jugu ?

Fino sa djevojkom na istok da i ona vidi da se Željo može nositi i sa jačim od njega.

DRUG NEBI TI PUNCA
To je kriva uprava i udruženje navijača, ja lično bih uveo članske karte THE MANIACS 1987 ili recimo da se na jug može ulaziti samo sa godišnjim, tako da na jug nebi mogli ulaziti tzv. derbi navijači i sl. Time bi i klub više zarađivao samim tim što bi takvi morali ići na druge tribine i plaćati skuplje karte, a i na jugu bi bili samo pravi navijači koji znaju sve pjesme i konstantno podržavaju klub. Ali ko bi se sa tim složio? Evo samo na ovom forumu će odmah mene kritikovati što sam samo iznio svoje mišljenje a kamoli u stvarnosti. Morao bi se osposobiti istok i napraviti jeftinija tribina ali daleko smo od toga još. Istina je i da tada na jugu nikad nebi bilo više od 1000-2000.karlovacko je napisao/la:A ne ozbljno brate . Na ovim Evropskim tekmama svi biraju Jug prije Istoka jer im je jeftiniji ,dodju i stoje 90.minuta . Ne kontam ,tu smo da podrzimo Zelju pjesmom (mi na Jugu) ,a ko ne zeli ima istok (skuplji 4. marke od Juga ) pa nek' fino sjedne i gleda . To je moje misljenje .bagrcavi je napisao/la:Da se slikaju.karlovacko je napisao/la:Ne znam sta cete na Jugu ako necete navijat' !?
bagrcavi
je l' to nisi na Jugu ?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
pa normalno da cemo te kritikovat kad pricas glupostiAnonimac je napisao/la: To je kriva uprava i udruženje navijača, ja lično bih uveo članske karte THE MANIACS 1987 ili recimo da se na jug može ulaziti samo sa godišnjim, tako da na jug nebi mogli ulaziti tzv. derbi navijači i sl. Time bi i klub više zarađivao samim tim što bi takvi morali ići na druge tribine i plaćati skuplje karte, a i na jugu bi bili samo pravi navijači koji znaju sve pjesme i konstantno podržavaju klub. Ali ko bi se sa tim složio? Evo samo na ovom forumu će odmah mene kritikovati što sam samo iznio svoje mišljenje a kamoli u stvarnosti. Morao bi se osposobiti istok i napraviti jeftinija tribina ali daleko smo od toga još.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 19 jul 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
- karlovacko
- Kontakt:
Da se slikaju.bagrcavi je napisao/la:
Kad bih birao između istoka i juga, uvijek bih izabrao istok.Lijepo utakmicu gledam, vidim sve, a mogu da navijam 90 minuta ako hoću.[/quote]
A ne ozbljno brate . Na ovim Evropskim tekmama svi biraju Jug prije Istoka jer im je jeftiniji ,dodju i stoje 90.minuta . Ne kontam ,tu smo da podrzimo Zelju pjesmom (mi na Jugu) ,a ko ne zeli ima istok (skuplji 4. marke od Juga ) pa nek' fino sjedne i gleda . To je moje misljenje .

bagrcavi
je l' to nisi na Jugu ?[/quote]
To je kriva uprava i udruženje navijača, ja lično bih uveo članske karte THE MANIACS 1987 ili recimo da se na jug može ulaziti samo sa godišnjim, tako da na jug nebi mogli ulaziti tzv. derbi navijači i sl. Time bi i klub više zarađivao samim tim što bi takvi morali ići na druge tribine i plaćati skuplje karte, a i na jugu bi bili samo pravi navijači koji znaju sve pjesme i konstantno podržavaju klub. Ali ko bi se sa tim složio? Evo samo na ovom forumu će odmah mene kritikovati što sam samo iznio svoje mišljenje a kamoli u stvarnosti. Morao bi se osposobiti istok i napraviti jeftinija tribina ali daleko smo od toga još.[/quote]
Sto kritike ? I ja slazem sa tim . Tribina nam izgleda k'o **** kad' su vece utakmice . Svi hoce na Jug (radi furke valjda) te tekme ,a na ostalim ih nikad' nema . Nema veceg meraka nego kisa,polupopunjen Jug i ludnica .

bagrcavi

Volim te Željo!
Volim te Željo!
- corleone87
- Kontakt:
Evo link za Plzen,sastav poprilicno isti bar koliko sam procitao ova imena,ima par izmjena
Cisovsky M.
16Darida V.
7Horava T.
26Kolar D.
19Kovarik J.
1Kozacik M.
8Limbersky D.
11Petrzela M.
21Prochazka V.
14Reznik R.
15Wagner T.
http://0eb.net/playerallr.php?id=518215
Cisovsky M.
16Darida V.
7Horava T.
26Kolar D.
19Kovarik J.
1Kozacik M.
8Limbersky D.
11Petrzela M.
21Prochazka V.
14Reznik R.
15Wagner T.
http://0eb.net/playerallr.php?id=518215
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
gdje cemo mi s jugo-istoka ?TeaM87 je napisao/la:pa normalno da cemo te kritikovat kad pricas glupostiAnonimac je napisao/la: To je kriva uprava i udruženje navijača, ja lično bih uveo članske karte THE MANIACS 1987 ili recimo da se na jug može ulaziti samo sa godišnjim, tako da na jug nebi mogli ulaziti tzv. derbi navijači i sl. Time bi i klub više zarađivao samim tim što bi takvi morali ići na druge tribine i plaćati skuplje karte, a i na jugu bi bili samo pravi navijači koji znaju sve pjesme i konstantno podržavaju klub. Ali ko bi se sa tim složio? Evo samo na ovom forumu će odmah mene kritikovati što sam samo iznio svoje mišljenje a kamoli u stvarnosti. Morao bi se osposobiti istok i napraviti jeftinija tribina ali daleko smo od toga još.

Željeznicar za život cijeli !
- corleone87
- Kontakt:
Vas cemo na onu travu ispod semaforalikusa je napisao/la:gdje cemo mi s jugo-istoka ?TeaM87 je napisao/la:pa normalno da cemo te kritikovat kad pricas glupostiAnonimac je napisao/la: To je kriva uprava i udruženje navijača, ja lično bih uveo članske karte THE MANIACS 1987 ili recimo da se na jug može ulaziti samo sa godišnjim, tako da na jug nebi mogli ulaziti tzv. derbi navijači i sl. Time bi i klub više zarađivao samim tim što bi takvi morali ići na druge tribine i plaćati skuplje karte, a i na jugu bi bili samo pravi navijači koji znaju sve pjesme i konstantno podržavaju klub. Ali ko bi se sa tim složio? Evo samo na ovom forumu će odmah mene kritikovati što sam samo iznio svoje mišljenje a kamoli u stvarnosti. Morao bi se osposobiti istok i napraviti jeftinija tribina ali daleko smo od toga još.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
da cupkam u pauzama
ondje se tacno zna gdje ko sjedi i skim
i tacno te ceka mjesto osim kad je derbi al et sta sad ne mozes se bit sa svijetom 

Željeznicar za život cijeli !
- corleone87
- Kontakt:
Tri izmjene u sastavu Plzena u odnosu na utakmicu sa nama,Horvath P,Rajtoral F.,Tecl S ne igraju protiv Bohemiansa
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BungaBum, sebalos i 97 gostiju.