FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ima li gužve na grbavici za članske...konto ispaliti se sa posla da je uzmem, da javi neko ko je bio nedavno
P.S. i do kojeg je broja dosla clanska????
-edit-. može li se dici kartica na tribini u fan shopu
Semper Fidelis
- Consigliere
- Kontakt:
OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma ne obracaj uopste paznju sta drugi pisu o nasem klubu, Plzen je veoma, veoma malo promjenio sastav i uopste nisu losiji nego prosle godine.Protiv nas je igralo 90% ekipe koja je razbila Napoli.A sada sto smo mi imali srece, odlicnog golmana a nadasve hrabrosti, srca i borbenosti i sto smo zbog svega toga ostvarili dobar rezultat to je nesto sasvim drugo.Druga je stvar da su jedva cekali da dozivimo katastrofu i da ovdje pocnu palamuditi.Sve sjajni fudbalski kriticari koji nabrajaju Litex, Maribor i Izraelce kao nasu bruku(i ja je licno smatram brukom) a ne vide svoje bruke od Kusisija, Bazela, Sparte, Besiktasa, Zete a da ne spominjem da im jedna ekipa sa Malte da sest komada, da jedna ekipa iz San Marina da svoj drugi go u Evropi uopste protiv njih da Albanci koji pojma nemaju urade ono sinoc.A niko nece da primjeti jednu razliku, a to je da smo i mi i Sarajevo poslije rata izlazili u Evropu po deset sezona(sa ovom trenutnom) i da smo mi od tih deset izlazaka pet sezona igrali kvalifikacije lige prvaka (gdje su protivnici za nekoliko klasa jaci) a oni samo jednu i da su ekipe koje su nas izbacivale obicno zavrsavale u grupnoj fazi nekog takmicenja.Zato jarane neka svako cisti svoju avliju i ne obracaj paznju na to.Ja licno vise uopste ne polememisem sa njima, niti mi pada na pamet.SarajlijaTM je napisao/la:nova fora/izvlakusa jufki po gradu je to da je plzen promjenio 9 igraca pred prvu utakmicu s nama i da to nije ista ekipa koja je derala napoli,nego skroz neki drugi levati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo hrabro i u kost,kao i prvu utakmicu!
vec sam pisao,nakon one borbe u prvoj tekmi i zalaganja,rekao sam sebi,sad nek zijane za mene su prosli dalje
A sto se tice utorka i revansa sve je otvoreno, oni objektivno jesu dosta kvalitetniji od nas i imaju go prednosti, ali nada zadnja umire, draz fudbala i jeste ta sto su iznenadjenja cesta i moguca.Neka nasi igraci odigraju hrabro i cestito pa sta bude.Sretno nam svima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Naravno ovaj Kalja iz Estonije je bezveze ako nju izvucete bgm komsije.Consigliere je napisao/la:OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.

Vec Helsinki je ozb protivnik i mozda jaci od Plzena prvak je Finske tako da puno srece..

04.10.2009 !!
Jel bilo skenirano negdje izjava mislim sa FB mladog igrača Želje kad je napisao sjesti na klupu i sakrit se negdje da me trener ne uvede u igru,o čemu pričamo onda..Igrači nisu vjerovali u to da mogu izvući 4:3 ,a kamoli onda navijači..Ima revanš pa ćemo vidjeti ako budu ulazili u gol oni promašaji Victorie iz prve utakmice smao da ne bude nemamo sreće,a volio bi da prođu sve ekipe pa nek nam dođe i Stutgart i Udinese u Bosnu..
Jarane js sam bio oko jedan, bilo nas je desetak.Uzeo cetiri za porodicu i redni brojevi su od 0207 pa nadalje, ovo su redovni brojevi, ali ima dosta raje koja uzima druge brojeve, znas ono rodjendan i slicno pa tako je izdato vise clanskih.fixator je napisao/la:ima li gužve na grbavici za članske...konto ispaliti se sa posla da je uzmem, da javi neko ko je bio nedavno
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Helsinki jaci od Plzenasarajlija je napisao/la:Naravno ovaj Kalja iz Estonije je bezveze ako nju izvucete bgm komsije.Consigliere je napisao/la:OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.![]()
Vec Helsinki je ozb protivnik i mozda jaci od Plzena prvak je Finske tako da puno srece..

Po meni je Viktorija ipak dosta jača od Helsinkija.sarajlija je napisao/la:Naravno ovaj Kalja iz Estonije je bezveze ako nju izvucete bgm komsije.Consigliere je napisao/la:OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.![]()
Na kraju krajeva, vrijednost igrača Vikotrije je oko 27 miliona, a Helsinkija 7.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
nije bilo skenirano, neko je napisao da je čuo u nekoj kafani, tako neštozgembo89 je napisao/la:Jel bilo skenirano negdje izjava mislim sa FB mladog igrača Želje kad je napisao sjesti na klupu i sakrit se negdje da me trener ne uvede u igru,o čemu pričamo onda..Igrači nisu vjerovali u to da mogu izvući 4:3 ,a kamoli onda navijači..Ima revanš pa ćemo vidjeti ako budu ulazili u gol oni promašaji Victorie iz prve utakmice smao da ne bude nemamo sreće,a volio bi da prođu sve ekipe pa nek nam dođe i Stutgart i Udinese u Bosnu..
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Kakav HJK i uopsteno finski fubal nigdje veze. Takve nama ekipe leze poput norvezana, danaca, finaca a mi uvijek dobijemo po izrealu itd.terabajt je napisao/la:Helsinki jaci od Plzenasarajlija je napisao/la:Naravno ovaj Kalja iz Estonije je bezveze ako nju izvucete bgm komsije.Consigliere je napisao/la:OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.![]()
Vec Helsinki je ozb protivnik i mozda jaci od Plzena prvak je Finske tako da puno srece..![]()
znas li kolko plzen ima koeficijent a kolko helsinki.
Rijec '' mozda'' tako sam rekao.terabajt je napisao/la:Helsinki jaci od Plzenasarajlija je napisao/la:Naravno ovaj Kalja iz Estonije je bezveze ako nju izvucete bgm komsije.Consigliere je napisao/la:OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.![]()
Vec Helsinki je ozb protivnik i mozda jaci od Plzena prvak je Finske tako da puno srece..![]()
znas li kolko plzen ima koeficijent a kolko helsinki.

Ja bi najvise bio sretan da izvucete Kalju ako cemo realno.
04.10.2009 !!
ma pusti budaleceze je napisao/la:Po meni je Viktorija ipak dosta jača od Helsinkija.sarajlija je napisao/la:Naravno ovaj Kalja iz Estonije je bezveze ako nju izvucete bgm komsije.Consigliere je napisao/la:OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.![]()
Na kraju krajeva, vrijednost igrača Vikotrije je oko 27 miliona, a Helsinkija 7.

sarajlija je napisao/la:Naravno ovaj Kalja iz Estonije je bezveze ako nju izvucete bgm komsije.Consigliere je napisao/la:OK, prvo Plzen i sve to, ali ako se prodje Plzen, nije bas gotov posao. Ovaj HJK nije naivan, otprilike je naseg ranga.![]()
šta je s' mozgom ?
DRUG NEBI TI PUNCA
U 18:00 igra Viktorija sa Bohemiasom prvo kolo češke lige, pa eto koga zanima 
Edit
Zna li neko šta je, ali tačna informacija, sa Obucinom ?
Nisam bio na forumu neko vrijeme, a ne da mi se tražiti po forumu sad.

Edit
Zna li neko šta je, ali tačna informacija, sa Obucinom ?
Nisam bio na forumu neko vrijeme, a ne da mi se tražiti po forumu sad.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 19 jul 2013, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Važe!jug-onostalgicar je napisao/la:da upitam vaze li karte one od hajduka za tekmu![]()

U koliko počinje prodaja ulaznica sutra? (1684. put na zadnjih par stranica, no niko ne obraća pažnju na pitanje ili ne zna, a to je vala nemoguće

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam rekao mozda je jaci vidjecemo dok prodjete ove koga ce te izvuci. 

04.10.2009 !!
Onda je Azot iz Vitkovića jači od Sarajeva možda.sarajlija je napisao/la:Ja sam rekao mozda je jaci vidjecemo dok prodjete ove koga ce te izvuci.
To što si ti stavio možda ne umanjuje količinu gluposti koju si uspio iznijeti u samo jednoj rečenici.
DRUG NEBI TI PUNCA
Viktoria jeste sila sto i rezultati govore, ali jednostavno i Helsinki ako izvucete/dobijete bice veoma nezgodno ni su ni oni za odbacivat ako cemo relano, bezveze raspravljamo kako sretno vama.
04.10.2009 !!
a sta cemo sa kapacitetom juga na kosevu? siguran sam da ce jug biti popunjen u 100% kapacitetu samo od godisnjih i pojedinacnih karata za jug. gdje mislis da bezbjedno stanu ovi koji kupe godisnju za sjever, a zeljeli bi protiv plzena na jug? + tome, sigurno ce i uefini ljudi paziti na sve pojedinosti tokom utakmice, ukljucujuci i ovaj segment, tako da nam neki glupi repovi nisu potrebniAnonimac je napisao/la:Ne mogu normalno da ga je..š, moraju nešto "usrati"...ccc Ne znam koji k... su promjenili, ako je Amar rekao da oni koji kupe godišnje za sjevernu tribinu mogu birati tribinu na "lavoru" protiv Plzena, ne znam koji k... mjenjaju. Ima raje koja bi htjela na jug ili zapad recimo. Ovako pojedini ništa nemaju ako kupe godišnju za sjever i dobiju kartu za istok koju moraju prodati da bi bili sa svojim društvom na tribini koju žele.ipetm je napisao/la:U prodaji 24.000 ulaznica
http://fkzeljeznicar.ba/u-prodaji-24-000-ulaznica/6013/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Pa normalno da nisu za odbacit ekipa koja igra u 3. pretkolu Lige šampiona sigurno nije za odbacit