8ceze je napisao/la:Koliko je igrača koji su ponikli u Realu trenutno u kadru ?
NIje provokacija nikakva, samo me zanima.
Ali Ramos i Marcelo se komotno mogu smatrati Canteranima, s obzirom ko se sve smatra produktom Masije.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
8ceze je napisao/la:Koliko je igrača koji su ponikli u Realu trenutno u kadru ?
NIje provokacija nikakva, samo me zanima.
Sta je objasnio? Real mora malo paziti na ugled a ne da ga neki predsjednik nekog Tottenhama ucjenjuje na multimilionske iznose za nekog velskog konja-tegljaca! Pa, nismo City, u pmmadridist je napisao/la:Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
I gori ste od Citya,PSG,Monaca itd..Consigliere je napisao/la:Sta je objasnio? Real mora malo paziti na ugled a ne da ga neki predsjednik nekog Tottenhama ucjenjuje na multimilionske iznose za nekog velskog konja-tegljaca! Pa, nismo City, u pmmadridist je napisao/la:Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
Koliko je retardiran klub ne bi me cudilo da dodje do transfera,sve kukate protiv timova koji uzimaju kvalitetne igrace za dobre pare,a vi kada to radite to je odlicno,najjaci klub bla bla..RickBlaine je napisao/la:Jeote zivot kad ljudi zakljucuju neke stvari na osnovu transfera KOJI SE NIJE DOGODIO. Nevjerojatno...
Zar i ti mislis da ce Messi i Iniesta potpisati za Real?madridist je napisao/la:Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
Pa pojasnite malo ljudima koliko košta penal, crveni karton, sudija i tako to.Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Dobro, jesi li ti normalan? TKO JE SE JEEBENO ZALIO OD NAVIJACA REAL MADRIDA NA TO?!harry_90 je napisao/la:Koliko je retardiran klub ne bi me cudilo da dodje do transfera,sve kukate protiv timova koji uzimaju kvalitetne igrace za dobre pare,a vi kada to radite to je odlicno,najjaci klub bla bla..
Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Upravo.RickBlaine je napisao/la:Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
i messi je manji od pehara pa staDonnie Darko je napisao/la:Upravo.RickBlaine je napisao/la:Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Plus Bale klempaviji od pehara.
Tako je , uvijek si znao.LBJ MVP je napisao/la:Samo zbog ovih gluposti koje čitam bih volio da ga dovedemo,pa platili ga i 150 miliona.
Ko sam i sta sam ?LenBias je napisao/la:druze, prestani, znamo ko si i sta si, ne pije vode kada ismijavas nekoga
Kad prestanes sa lobotomackim komentarima :kava:harry_90 je napisao/la: @Rick Blaine
Sta ti bi da napises toliki post.. opusti se
Ipak su svi trofeji posteno osvojeni :kava:Hegemonista je napisao/la:Pero je u svom predsjednikovanju (2000.-2006. i 2009.-) potrošio oko 850 milja € na pojačanja, a u tom periodu je Real osvojio samo 3 Primere i 1 LP u 10 sezona. Flop od predsjednika?!
Uskoro je za očekivati da Pero dođe do brojke od miljardu €.
Kupili su Cakira prosle sezone al zeznu in Lewa,na njega zaboravili!Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Sudac koji nam je propustio dosuditi cist penal i zbog kojeg smo primili gol iz ofsajda. Dok sedmicu prije toga United daje gol iz nepostojeceg kornera.ForcaBarca je napisao/la: Kupili su Cakira prosle sezone al zeznu in Lewa,na njega zaboravili!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.