barca_87 je napisao/la:
ocit primjer je transfer neymara koji je kostao 57 miliona i kad se to objelodanilo doslo je kamion realovih fanova na stranicu barce (ne 1 ili 2) ,"toliko para dat za igraca "ovo ono,a sad druga prica ,"neka da real i 150 miliona "neki govore,"ne ide iz nasih dzepova ",oni isti koji su se smijali transferu neymara koji je kostao malo vise nego neki illaramendi kojeg je real doveo koji mjesec poslije.
al neka ,nije da nismo naviki na takvu dvolicnost
Drkas pojmove frau Elza Nojgebauer.
Nitko od nas, u redu, ja nisam sebi dao za pravo da na takav nacin kritiziram Barcinu upravu i govorim kako Barca tim transferom unistava nogomet kao sto je rekao ovaj vamo @harry.
To sto ste naisli na bujicu ismijavanja zbog ogromne kolicine novca koji ste dali za igraca koji je u zadnjoj godini ugovora je druga stvar. Ja sam prvi rekao da je Illarra preplacen, kao sto bi rekao i za Balea ukoliko Madrid stvarno ponudi vise od 90 miliona, ali necu reci da klubovi koji preplacuju igrace
unistavaju nogomet.
Mislim ono, dosao momak na temu Real Madrida objasnjavat da Madrid ima tri od pet najskupljih transfera u povijesti. Kolumbo. Kojem ste obukli dres :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.