Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- KapioFootball
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ma stvarno sto je previse, previse je... Ne kazem da Bale nije dobar, ali ja bi sa tolikim parama prije kupio Ibrahimovica nego Balea, ionako imamo solidan vezni red...
HALA MADRID!!!
Samo zbog ovih gluposti koje čitam bih volio da ga dovedemo,pa platili ga i 150 miliona.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Joj necu da pricam o Levyu popusio sam ban zbog vrijednja pripadnika tog naroda.Sto neko rece bolje kupiti Spurse.
Edit: da se hoce zahukat ovo oko Kielinija tog sam ratnika vazda zelio vidjeti u bjelom dresu.
Edit: da se hoce zahukat ovo oko Kielinija tog sam ratnika vazda zelio vidjeti u bjelom dresu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Koliko je igrača koji su ponikli u Realu trenutno u kadru ?
NIje provokacija nikakva, samo me zanima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
8ceze je napisao/la:Koliko je igrača koji su ponikli u Realu trenutno u kadru ?
Ali Ramos i Marcelo se komotno mogu smatrati Canteranima, s obzirom ko se sve smatra produktom Masije.
- Consigliere
- Kontakt:
Sta je objasnio? Real mora malo paziti na ugled a ne da ga neki predsjednik nekog Tottenhama ucjenjuje na multimilionske iznose za nekog velskog konja-tegljaca! Pa, nismo City, u pmmadridist je napisao/la:Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
I gori ste od Citya,PSG,Monaca itd..Consigliere je napisao/la:Sta je objasnio? Real mora malo paziti na ugled a ne da ga neki predsjednik nekog Tottenhama ucjenjuje na multimilionske iznose za nekog velskog konja-tegljaca! Pa, nismo City, u pmmadridist je napisao/la:Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
Da vam je na silu sve,al ne ide nesto
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Jeote zivot kad ljudi zakljucuju neke stvari na osnovu transfera KOJI SE NIJE DOGODIO. Nevjerojatno...
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Koliko je retardiran klub ne bi me cudilo da dodje do transfera,sve kukate protiv timova koji uzimaju kvalitetne igrace za dobre pare,a vi kada to radite to je odlicno,najjaci klub bla bla..RickBlaine je napisao/la:Jeote zivot kad ljudi zakljucuju neke stvari na osnovu transfera KOJI SE NIJE DOGODIO. Nevjerojatno...
druze, prestani, znamo ko si i sta si, ne pije vode kada ismijavas nekoga 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zar i ti mislis da ce Messi i Iniesta potpisati za Real?madridist je napisao/la:Čovjek objasnio.Sveti je napisao/la:meni nikako ne idu u glavu ovi koji konstantno govore kako ne treba previše davati za balea jer se tobože puno klub troši. Koga boli qrac za klupskim novcem kad mi ionako nemamo ništa od njeg, ako hoće neka daju i 200 miliona samo da gledamo 1. i 2. najboljeg igrača svijeta u real madridu. ha ya
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Pa pojasnite malo ljudima koliko košta penal, crveni karton, sudija i tako to.Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- RickBlaine
- Kontakt:
Dobro, jesi li ti normalan? TKO JE SE JEEBENO ZALIO OD NAVIJACA REAL MADRIDA NA TO?!harry_90 je napisao/la:Koliko je retardiran klub ne bi me cudilo da dodje do transfera,sve kukate protiv timova koji uzimaju kvalitetne igrace za dobre pare,a vi kada to radite to je odlicno,najjaci klub bla bla..
Nedavno sam ti odgovorio na jedan takav lobotomacki komentar koji si ostavio ovdje, pa da ponovimo: Prvo. Ne mozes generalizirati, tko je to ovdje pricao da PSG, City i ostali unistavaju nogomet? Ako je netko i rekao, to mozebitno nije misljenje vecine nego samo odredjene individue koja nije dovoljan uzorak za vadjenje cjeline.
Ili da pojednostavimo. NE. Navijaci Madrida u ogromnoj vecini ne kritiziraju rad drugih klubova i boli ih kurrcina za to koliko ce PSG ili Monaco dati para za Falcaa ili Moutinha. Ukoliko si nasao jednog, ili dvojicu da tako misle i iz toga si dao izvesti zakljucak, onda je tvoje misljenje na nivou homo erectusa.
Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Upravo.RickBlaine je napisao/la:Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Plus Bale klempaviji od pehara.
i messi je manji od pehara pa staDonnie Darko je napisao/la:Upravo.RickBlaine je napisao/la:Kao mrski nam rival prije par godina. :kava:Donnie Darko je napisao/la:Bolje da kupe Ligu Prvaka za te pare nego Balea.
Plus Bale klempaviji od pehara.
Zadnja izmjena: LenBias, dana/u 30 jul 2013, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa ako je Brazilac u zadnjoj godini ugovora placen 60 miliona , onda mora Pero reda,radi platit 150 miliona da dokaze da ima veci..
A uvijek zanimljiva dusebriznost drugih simpatizera
A uvijek zanimljiva dusebriznost drugih simpatizera
Tako je , uvijek si znao.LBJ MVP je napisao/la:Samo zbog ovih gluposti koje čitam bih volio da ga dovedemo,pa platili ga i 150 miliona.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ko sam i sta sam ?LenBias je napisao/la:druze, prestani, znamo ko si i sta si, ne pije vode kada ismijavas nekoga
@Rick Blaine
Sta ti bi da napises toliki post.. opusti se
- Hegemonista
- Kontakt:
Pero je u svom predsjednikovanju (2000.-2006. i 2009.-) potrošio oko 850 milja € na pojačanja, a u tom periodu je Real osvojio samo 3 Primere i 1 LP u 10 sezona. Flop od predsjednika?!
Uskoro je za očekivati da Pero dođe do brojke od miljardu €.
Uskoro je za očekivati da Pero dođe do brojke od miljardu €.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.