Vrlo je moguce da zeli da probije za Totenhem nevjerovatnu trocifrenu cifru, pa me to ne bi cudilo.Hegemonista je napisao/la:Nije upitno dal će Klempo u Madrid, samo je pitanje kol'ko duboko će Levy uvalit Peri :kava:
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
trocifrenu cifru?bparena je napisao/la:Vrlo je moguce da zeli da probije za Totenhem nevjerovatnu trocifrenu cifru, pa me to ne bi cudilo.Hegemonista je napisao/la:Nije upitno dal će Klempo u Madrid, samo je pitanje kol'ko duboko će Levy uvalit Peri :kava:
naprijed rejal
- RickBlaine
- Kontakt:
A daaaaaj

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Joj Bepe, šta radiš to od sebe...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RealMoudrid
- Kontakt:
Cijenjen je od strane naše legende Barbareza, slikao se u njegovom zagrljaju na njegovim toplim grudima, a sada je javnosti rekao da poznaje i Ce Ronalda i njegov karakter. Jedan jedini, Bepe Arena.bparena je napisao/la:
Ja to onako poslozio znajuci karaktere tih ljudi i svu ovu sapunicu. Mislim da nema prepreke u citavoj toj prici oko Balea osim samo u toj kvaki i karakteru CR7. Madrid ima para, Levy hoce kolko hoce, Bale zeli u Madrid i sad je samo ostalo kako ovog "ovamo" ubijediti da njegov transfer nije vise najveci na svijetu. Mnogi o tome vec govore a i cvjetko se potrudio neki dan u svlacionici i iznenadnim izjavama i hvali za CR7. No u biti to druge i nije neka briga, ali ako mislite da ce to ovaj primiti sa odusevljenjem grdno se varate.
Ova država ima perspektivu. Kopači poznaju psihološke, sociološke, filozofske i druge sfere prirode svih ljudi ovog svijeta, ovog čovječanstva itd... Šta je tek sa doktorima nauka?
2012/2013
Navodno 120 milki hoce za Bale?
.....Bgt meni nikad nece biti bolji od CR-a kojeg ste doveli za 97 mil mislim ovi Spursi pretjeruju. 
04.10.2009 !!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Uh kakav ce to bit udarac na Ronaldov ego, ako transfer Bale prodje, jos velšanin ni blizu kvalitetom kao C.Ronaldo.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
RealMoudrid je napisao/la:Cijenjen je od strane naše legende Barbareza, slikao se u njegovom zagrljaju na njegovim toplim grudima, a sada je javnosti rekao da poznaje i Ce Ronalda i njegov karakter. Jedan jedini, Bepe Arena.bparena je napisao/la:
Ja to onako poslozio znajuci karaktere tih ljudi i svu ovu sapunicu. Mislim da nema prepreke u citavoj toj prici oko Balea osim samo u toj kvaki i karakteru CR7. Madrid ima para, Levy hoce kolko hoce, Bale zeli u Madrid i sad je samo ostalo kako ovog "ovamo" ubijediti da njegov transfer nije vise najveci na svijetu. Mnogi o tome vec govore a i cvjetko se potrudio neki dan u svlacionici i iznenadnim izjavama i hvali za CR7. No u biti to druge i nije neka briga, ali ako mislite da ce to ovaj primiti sa odusevljenjem grdno se varate.
Ova država ima perspektivu. Kopači poznaju psihološke, sociološke, filozofske i druge sfere prirode svih ljudi ovog svijeta, ovog čovječanstva itd... Šta je tek sa doktorima nauka?
koji fakin
sarajlija je napisao/la:Navodno 120 milki hoce za Bale?.....Bgt meni nikad nece biti bolji od CR-a kojeg ste doveli za 97 mil mislim ovi Spursi pretjeruju.

evo citava jedna ekipa u vrijednosti jednog balea
ustvari ova ekipa je cak i jeftinija jer kosta "samo" oko 82 miliona funti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Fakat , Pero ce izvadit "svoje" pare da bi ja mogao uzivati u princu od Velsa narednih 5 + godina
taman posla jos da gledam na cifre ..
bparena je uvijek dominirao ..
EDIT: i za sta je ova ekipa ?
taman posla jos da gledam na cifre ..
bparena je uvijek dominirao ..
EDIT: i za sta je ova ekipa ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Stvarno je Pero glup, bolje da je doveo 11 tih igraca i ustedio par milioncica...
ne znam ovo se sve oduzelo fakat kontroli ,ovo vec odavno vise nije fudbal,nema onoga starog smeka sportskog kao nekada,tuzno je kada covek vidi da se tako manipulise sa igracima i tolikim ciframa,ako zaista real ostavri ovaj transfer ,to je meni bolest iskreno ,tolim svotama manipulisati.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- RickBlaine
- Kontakt:
Kao nekad... kad se placalo 50 miliona za Figa, 75 za Zidanea :kava:
Nogomet treba biti zahvalan Real Madridu. Real Madrid ce omoguciti Garethu da napreduje u karijeri, da igra u najvecem klubu na svijetu, da ostvari svoj djecacki san i da igra Ligu prvaka. S druge strane, u Tottenhamovom ropstvu ne bi imao ni priblizno onoliko mogucnosti koliko mu Madrid nudi :kava:
Dobrocinitelji :kava:
Izbavili smo Figa iz barceludnickog ropstva. Ronalda iz Unitedovskog.
Bale ce nam biti zahvalan sto cinimo ovako dobra djela :kava:
Nogomet treba biti zahvalan Real Madridu. Real Madrid ce omoguciti Garethu da napreduje u karijeri, da igra u najvecem klubu na svijetu, da ostvari svoj djecacki san i da igra Ligu prvaka. S druge strane, u Tottenhamovom ropstvu ne bi imao ni priblizno onoliko mogucnosti koliko mu Madrid nudi :kava:
Dobrocinitelji :kava:
Izbavili smo Figa iz barceludnickog ropstva. Ronalda iz Unitedovskog.
Bale ce nam biti zahvalan sto cinimo ovako dobra djela :kava:
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 31 jul 2013, 17:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Treba u fudbal obavezno uvesti transfer cap i salary cap.PEP je napisao/la:ne znam ovo se sve oduzelo fakat kontroli ,ovo vec odavno vise nije fudbal,nema onoga starog smeka sportskog kao nekada,tuzno je kada covek vidi da se tako manipulise sa igracima i tolikim ciframa,ako zaista real ostavri ovaj transfer ,to je meni bolest iskreno ,tolim svotama manipulisati.
To jest ograniciti cifre za transfere i plate. Kapitalizam ce unistiti fudbal ako se nesto ne poduzme.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ya es oficial: Bale, nuevo jugador del Real Madrid
Firma por cinco temporadas
Firma por cinco temporadas
2012/2013
Gareth,princ od Velsa,je spreman da plodi sa svojim idolom i jedinim koji je bolji od njega.
Ja bih ga minimalno 120 platio.
Ja bih ga minimalno 120 platio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
"Najskuplje investicije su nekad najeftnije."
Florentino Perez
mislim , sam kae da je svaki veliki transfer sa financijskog aspekta bio povoljan i apsorbirao se sam (drugo je sto Kaka nije uspio na terenu etc,)
al da mu se obilo o glavu 70 mil. za Zidana(sto je u to vrijeme bilo jos brutalnije pa taman bio i on) , pa 09 godina
vjerujem da ne bi radio slicno.
A i od njega se svakako vec napravio dobar brend , da se vraca dio novca sam od sebe.

A na terenu , cemo? vidjeti.
Florentino Perez
mislim , sam kae da je svaki veliki transfer sa financijskog aspekta bio povoljan i apsorbirao se sam (drugo je sto Kaka nije uspio na terenu etc,)
al da mu se obilo o glavu 70 mil. za Zidana(sto je u to vrijeme bilo jos brutalnije pa taman bio i on) , pa 09 godina
vjerujem da ne bi radio slicno.
A i od njega se svakako vec napravio dobar brend , da se vraca dio novca sam od sebe.

A na terenu , cemo? vidjeti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne može se porediti jedan Zidane sa ovim orangutanom iz Welsa.
Bale ne može ostvariti kroz 5 života ono što je Zidane radio u Juventusu, Realu i reprezentaciji Francuske.Za njega je 75 mil sitnica.
Dati 100+ mil za igrača koji je imao jednu dobru sezonu je čista ludost.
Bale ne može ostvariti kroz 5 života ono što je Zidane radio u Juventusu, Realu i reprezentaciji Francuske.Za njega je 75 mil sitnica.
Dati 100+ mil za igrača koji je imao jednu dobru sezonu je čista ludost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.