Sejad Salihovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Legenda_BiH
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Legenda_BiH » 13 dec 2009, 01:28

Cestitke za gol, ali penal nije bio 100%
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 dec 2009, 01:30

Ne gleda ona gol :mrgreen:

Ona gleda njega :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 dec 2009, 16:50

Sejad Salihović operisan u Berlinu

Sejad Salihović, 25-godišnji veznjak Hoffenheima i bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije, podvrgnuo se u Berlinu operaciji prepona.

Kapiten tima koji vodi Ralf Rangnick propustit će gostovanje kod Stuttgarta u subotnjem srazu 17. kola Bundeslige. Trebao bi biti spreman za početak zimskih priprema s početkom iduće godine.

Kroničnih problema s trbušnim zidom Salihović je imao tokom posljednjih godinu dana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 15 dec 2009, 14:38

Seji sto brži oporavak želim,i da se vrati u prošlogodišnju formu,jer ovu jesen realno bio je tropa :oops:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 dec 2009, 18:37

jbg sad se sejo povrijedi :( :( želim mu što brži oporavak
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Sandra
Kontakt:

Post Postao/la Sandra » 16 dec 2009, 00:48

Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi :( :( želim mu što brži oporavak
povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!
Ni za 50g to nece da se promijeni!!!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 dec 2009, 00:50

Sandra je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi :( :( želim mu što brži oporavak
povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!
ja mislim da je povreda od proslogodisnjeg susreta sa Bayernom.

Sandra
Kontakt:

Post Postao/la Sandra » 16 dec 2009, 00:54

Wolverine je napisao/la:
Sandra je napisao/la:
ja mislim da je povreda od proslogodisnjeg susreta sa Bayernom.

da,da.....ali sjecam se pred jednu od ove dvije tekme da je bilo da nece igrati...ja mislim turske,jer smo koliko se sjecam igrali kod kuce1!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 dec 2009, 01:03

sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.

Sandra
Kontakt:

Post Postao/la Sandra » 16 dec 2009, 01:07

Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.
Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!! :D :D :D :D :D

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 dec 2009, 01:08

Sandra je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.
Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!! :D :D :D :D :D
ne zovu ga SEJAD SALIHOVIC, nego SEJAD SALIHOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC ;)

Sandra
Kontakt:

Post Postao/la Sandra » 16 dec 2009, 01:12

Wolverine je napisao/la:
Sandra je napisao/la:
ne zovu ga SEJAD SALIHOVIC, nego SEJAD SALIHOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC ;)
Ispravno!!!moja greska..... :D :D :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 dec 2009, 13:47

Izgleda da je ugrabio priliku i da kartone očisti danas protiv Stuttgarta. Neće ništa propustiti zbog te operacije, aBd.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 dec 2009, 14:07

Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg???? :mrgreen:

Nezezam se treba mi info!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 jan 2010, 00:14

Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
Tracy McGrady!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jan 2010, 00:24

Edo_Majka je napisao/la:Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
Pitanje je koliko ce biti spreman.Nije vise od mjesec dana uopste bio u trenaznom procesu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 jan 2010, 00:27

Ponos Torina je napisao/la:Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg???? :mrgreen:

Ma brate kod Svaba su tereni perfektni, imaju podno grijanje sto legenda Kritic kaze za Emirates neki dan

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 jan 2010, 00:30

The Game je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg???? :mrgreen:

Ma brate kod Svaba su tereni perfektni, imaju podno grijanje sto legenda Kritic kaze za Emirates neki dan
The Game, stresao si mi monitor sa tim cicama :mrgreen: Kvalitetno, kvalitetno....
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 jan 2010, 14:57

Edo_Majka je napisao/la:Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
Sumnjam da ce on u petak biti na nekom zavidnom nivou,ipak je dugo bio odsutan!.. Hoce li eurosport2 prenositi tu utakmicu?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jan 2010, 11:42

ima prenos na eurosportu 2 :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron i 14 gostiju.