Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
- TheManiacs
- Kontakt:
Sejad Salihović, 25-godišnji veznjak Hoffenheima i bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije, podvrgnuo se u Berlinu operaciji prepona.
Kapiten tima koji vodi Ralf Rangnick propustit će gostovanje kod Stuttgarta u subotnjem srazu 17. kola Bundeslige. Trebao bi biti spreman za početak zimskih priprema s početkom iduće godine.
Kroničnih problema s trbušnim zidom Salihović je imao tokom posljednjih godinu dana.
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi![]()
želim mu što brži oporavak
ja mislim da je povreda od proslogodisnjeg susreta sa Bayernom.Sandra je napisao/la:povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi![]()
Wolverine je napisao/la:ja mislim da je povreda od proslogodisnjeg susreta sa Bayernom.Sandra je napisao/la:povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi![]()
da,da.....ali sjecam se pred jednu od ove dvije tekme da je bilo da nece igrati...ja mislim turske,jer smo koliko se sjecam igrali kod kuce1!!
Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!!Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.
ne zovu ga SEJAD SALIHOVIC, nego SEJAD SALIHOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICSandra je napisao/la:Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!!Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.![]()
![]()
![]()
![]()
Ispravno!!!moja greska.....Wolverine je napisao/la:ne zovu ga SEJAD SALIHOVIC, nego SEJAD SALIHOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICSandra je napisao/la:Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!!Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.![]()
![]()
![]()
![]()
Visca el Višća!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nezezam se treba mi info!!
Pitanje je koliko ce biti spreman.Nije vise od mjesec dana uopste bio u trenaznom procesu.Edo_Majka je napisao/la:Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma brate kod Svaba su tereni perfektni, imaju podno grijanje sto legenda Kritic kaze za Emirates neki danPonos Torina je napisao/la:Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg????
- NoName
- Kontakt:
The Game, stresao si mi monitor sa tim cicamaThe Game je napisao/la:Ma brate kod Svaba su tereni perfektni, imaju podno grijanje sto legenda Kritic kaze za Emirates neki danPonos Torina je napisao/la:Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg????
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sumnjam da ce on u petak biti na nekom zavidnom nivou,ipak je dugo bio odsutan!.. Hoce li eurosport2 prenositi tu utakmicu?Edo_Majka je napisao/la:Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, AmorVincitOmnia, Atlanta, Beduin, CHR, Daduli, darker10, dena24, DzaniMehmet, Edincapitano, Elddar, Fudo, Futbol, General505, Google Adsense [Bot], Halix131, HariTz, hurem, husrefbeg, inzomni, klasik, Kljukusar, Konzerva, Majstorinho, Matterhorn22, Micron, MostarNeretva, PeppermintSA, random11, rimljanin90, RobijasiZenica1988, rukometubih23, s4mke, Scholl, seha77, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, ugursuz, Venom, Wolffire i 249 gostiju.