Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
Cestitke za gol, ali penal nije bio 100%
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
- TheManiacs
- Kontakt:
Sejad Salihović operisan u Berlinu
Sejad Salihović, 25-godišnji veznjak Hoffenheima i bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije, podvrgnuo se u Berlinu operaciji prepona.
Kapiten tima koji vodi Ralf Rangnick propustit će gostovanje kod Stuttgarta u subotnjem srazu 17. kola Bundeslige. Trebao bi biti spreman za početak zimskih priprema s početkom iduće godine.
Kroničnih problema s trbušnim zidom Salihović je imao tokom posljednjih godinu dana.
Sejad Salihović, 25-godišnji veznjak Hoffenheima i bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije, podvrgnuo se u Berlinu operaciji prepona.
Kapiten tima koji vodi Ralf Rangnick propustit će gostovanje kod Stuttgarta u subotnjem srazu 17. kola Bundeslige. Trebao bi biti spreman za početak zimskih priprema s početkom iduće godine.
Kroničnih problema s trbušnim zidom Salihović je imao tokom posljednjih godinu dana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Seji sto brži oporavak želim,i da se vrati u prošlogodišnju formu,jer ovu jesen realno bio je tropa 

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
jbg sad se sejo povrijedi
želim mu što brži oporavak

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi![]()
Ni za 50g to nece da se promijeni!!!!
ja mislim da je povreda od proslogodisnjeg susreta sa Bayernom.Sandra je napisao/la:povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi![]()
Wolverine je napisao/la:ja mislim da je povreda od proslogodisnjeg susreta sa Bayernom.Sandra je napisao/la:povreda je jos od turske ili estonije..nisam 100% sigurna!!!pridruzujem se lijepim zeljama!!!!Mirza_Hordas je napisao/la:jbg sad se sejo povrijedi![]()
da,da.....ali sjecam se pred jednu od ove dvije tekme da je bilo da nece igrati...ja mislim turske,jer smo koliko se sjecam igrali kod kuce1!!
sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.
Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!!Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.

ne zovu ga SEJAD SALIHOVIC, nego SEJAD SALIHOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICSandra je napisao/la:Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!!Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.![]()
![]()
![]()
![]()

Ispravno!!!moja greska.....Wolverine je napisao/la:ne zovu ga SEJAD SALIHOVIC, nego SEJAD SALIHOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICSandra je napisao/la:Tad je bilo da ce na operaciju,pa onda da nije ozbiljno da ce cekati kraj sezone...na nasu radost,jer od te tekme turci slobodni udarac zovu:SEJAD SALIHOVIĆ!!!Wolverine je napisao/la:sumnjam da vuce povredu toliko vrijeme. vjerovatno je neka nova povreda, odnosno obnova te povrede pred Tursku.![]()
![]()
![]()
![]()

Izgleda da je ugrabio priliku i da kartone očisti danas protiv Stuttgarta. Neće ništa propustiti zbog te operacije, aBd.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg???? 
Nezezam se treba mi info!!

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
Tracy McGrady!!!
Pitanje je koliko ce biti spreman.Nije vise od mjesec dana uopste bio u trenaznom procesu.Edo_Majka je napisao/la:Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma brate kod Svaba su tereni perfektni, imaju podno grijanje sto legenda Kritic kaze za Emirates neki danPonos Torina je napisao/la:Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg????
- NoName
- Kontakt:
The Game, stresao si mi monitor sa tim cicamaThe Game je napisao/la:Ma brate kod Svaba su tereni perfektni, imaju podno grijanje sto legenda Kritic kaze za Emirates neki danPonos Torina je napisao/la:Ima li ko informacije kakvi su tereni trenutno u Njemackoj hoce li bii cisti i pada li jak snijeg????

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Sumnjam da ce on u petak biti na nekom zavidnom nivou,ipak je dugo bio odsutan!.. Hoce li eurosport2 prenositi tu utakmicu?Edo_Majka je napisao/la:Salihovic je spreman za Petak i bice u prvoj postavi protiv Bayerna, tako je njihov trener izjavio
- Ponos Torina
- Kontakt:
ima prenos na eurosportu 2 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.