FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:28

Hajmo sada jedan zabiti do 60 i onda juris :)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 avg 2013, 21:28

Ona taraba od adilovica od pocetka sezone nista nije napravila i on opet pocinje utakmicu i hoce da ga kupi neko hahaha pa ko ce ga onakog smotanog.Daj Amare Hodzicu i Baji da igraju a ove manekene na hladjenje.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 17 avg 2013, 21:29

astra1922 je napisao/la:niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
vise volimo kantat ove manje ekipe iz gradacca ;)

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 17 avg 2013, 21:30

Meni je najvise zao sto svaku utakmicu bezveze iskoristimo dvije izmjene na Adilovica i Svraku, pa ti momci se ne vide na terenu, mali Urdinov i Stanic tanki skroz svaki napad po strani je prosao, Kerla katastrofa, malog Sadikovica ne treba kriviti jer dijete je mlad je i igra na veoma vaznoj poziciji. Jedino ko nesto pokusava su Jamak i Selimovic svi ostali tanki ko dlaka

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 avg 2013, 21:30

ovo je odlicno u prva 4 kola 9 bodova,3 igrali u gostima..
Kakva 2-3 idiota imamo u ekipi,ja sam prezadovoljan.
Ne znam sto se nervirat,kome vise govorit o Adilovicu,onim sto sami sebe lazu,ja ipak vidim napredak,poceo je cesto da igra petom,veceras jedno 3 ili 4 puta.Samo te pete nidje veze.Sto je najveca tuga veceras i nije najgori.
Mnogi na forumu hvale Stanica mjesecima,ja cu samo reci jadni mi kad od njega zavisimo,trci on cinjenica je to ali ko muha bez glave,a tehnika na nivou Adilovica..Svraka i Kerla presmijesni.
ZAdnji 20 minuta uci ce Ara i Bajic valjda pa ce se i nesto moci vidjeti valjda.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 avg 2013, 21:31

damirc je napisao/la:Meni je najvise zao sto svaku utakmicu bezveze iskoristimo dvije izmjene na Adilovica i Svraku, pa ti momci se ne vide na terenu, mali Urdinov i Stanic tanki skroz svaki napad po strani je prosao, Kerla katastrofa, malog Sadikovica ne treba kriviti jer dijete je mlad je i igra na veoma vaznoj poziciji. Jedino ko nesto pokusava su Jamak i Selimovic svi ostali tanki ko dlaka
ovo je sadikovic stari i ima 23 godine :mrgreen: eo cole spasioca :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:31

Evo Colica evo preokreta :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2013, 21:32

BigBang je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:niste vi naucili gubiti .nedaj boze da krene po zlu ne bi vas bilo 200 na stadionu.opet se nastavlja da gubite od jacih ekipa a da na malim dobijate prvenstvo
vise volimo kantat ove manje ekipe iz gradacca ;)
pokrij se dijete po glavi.protiv nas mali mozete stimati a zato od vas bolji omjer imaju sve ekipe iz vrha i to godinama.jado jedan navijam za vas i volio bi da pobijedite ali ovo sto gledam je dno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 avg 2013, 21:32

Idemo PLAVI,idemo ZGAZIT ove Banja Lucke stakore

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 17 avg 2013, 21:32

Bože pomozi :roll:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 21:33

barbarez je napisao/la:ovo je odlicno u prva 4 kola 9 bodova,3 igrali u gostima..
Kakva 2-3 idiota imamo u ekipi,ja sam prezadovoljan.
Ne znam sto se nervirat,kome vise govorit o Adilovicu,onim sto sami sebe lazu,ja ipak vidim napredak,poceo je cesto da igra petom,veceras jedno 3 ili 4 puta.Samo te pete nidje veze.Sto je najveca tuga veceras i nije najgori.
Mnogi na forumu hvale Stanica mjesecima,ja cu samo reci jadni mi kad od njega zavisimo,trci on cinjenica je to ali ko muha bez glave,a tehnika na nivou Adilovica..Svraka i Kerla presmijesni.
ZAdnji 20 minuta uci ce Ara i Bajic valjda pa ce se i nesto moci vidjeti valjda.
ne zavisimo mi baš od stanića, ali treba biti realan i priznati da je momak imao mnogo više dobrih nego loših partija zadnju polusezonu. ja prvi stvarno ne volim igrače skromnijih mentalnih sposobnosti :mrgreen: ali u zadnje vrijeme od stanića viđamo puno više dobrog nego lošeg.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 17 avg 2013, 21:33

@astra , imas dovoljno problema u svojoj Zvijezdi, pusti ti našeg Želju na miru i razligu sa teme.

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:34

Moj Adilovicu spusti je spustili te da bog da

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 17 avg 2013, 21:36

DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Moj Adilovicu spusti je spustili te da bog da
Neka bolan ovo je uspjeh udario loptu glavom.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 17 avg 2013, 21:36

Je li ovo naš Željo igra ljudi :?: :?: meni ovo liči na jednu prosječnu ekipu iz sredine tabele, pa Borac ko da je Real igraju se ljudi sa nama, J*** VIŠE I ADILOVIĆA I ONOGA ZBOG KOGA ON IGRA, ovdje nadodajem još i SELIMOVIĆA, Svraka definitivno zaslužio klupu, što se Jamaka tiče izgleda i njegova epizoda završila na Bajram, o odbrani neću trošiti riječi i kada ćemo se više naučiti kulturi, NE šutati loptu bezveze pa dobijati žute kartone bez potrebe, ne prigovarati, pa ŠAMPIONI SMO majka mu stara zašto se više ne počnemo tako i ponašati već jednom :!: :!: :!:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 17 avg 2013, 21:37

Stanicu treba apaurin da smiri loptu. Komentator svrsava na bakljadu agresora a mi kada ili Sarajevo napravimo bakljadu odmah ovo ne treba ovo ce biti kazna itd

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 avg 2013, 21:38

IGRAC VISE

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 17 avg 2013, 21:38

Hajmo sad momciiiiiii,

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 17 avg 2013, 21:39

sto prije shvatimo da smo, ipak, ove godine dosta limitirani sa igracima, prvenstveno zahvaljuci povredama kvesica i zole, a sada i suspenzijom tomica, lakse ce nam svima biti. iskreno, znao sam da ova utakmica moze otici ovim tokom i pripremio sam se na ovakav scenario. i bokaco u svojim postovima cesto istice da krpimo mjesta na terenu sa igracima kojima to nisu prirodne pozicije, igracima koji nemaju osnovnih predznanja za kvalitetno pokrivanje odredjenih pozicija, nemamo desetke da valja, o spicu necu pricati... da ne nabrajam dalje. mozemo samo zahvaljivati Bogu sto su drugi losiji od nas, pa se opet nadam i cvrsto vjerujem da mozemo do titule, jer itekako dobro igramo te "male" utakmice na strani i skupljamo bodove koji na kraju odluce. medjutim, u ovim jacim utakmicama dodje so izrazaja ta limitarnost. kako god, zelju volim i uz njega sam i u dobru i u zlu, ali pokusavam realno sagledati stvari, pa onda i ove situacije i ovakve predstave lakse prihvatam.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 avg 2013, 21:40

tooooo ajmoooo
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []