Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
fb otpravnik
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.
- Principatus
- Kontakt:
Sacuvaj boze. Evo da udarim triput u drvo.omerbavarac je napisao/la:I na kraju krajeva jedina mogucnost je da ostane u Budeski.
Naravno da prijedje u drugi klub, a kao jedini klub koji ima sredstva da plati za njegove usluge i u kojem ce jos vise procvjetati je........... zna se vec.![]()
![]()
Citajte mi sa accounta.
- Stone Island
- Kontakt:
A naše 'vamo maltretira.fb otpravnik je napisao/la: Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.
Šala mala.Dobar je Edo,samo je mlad,neiskusan.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisam gled'o prvih 15 minuta. Sad u dvije minute Džeko namjestio idealnu šansu Grafiteu, a ovaj sam s golmanom jadno šutir'o. I onda u sljedećem napadu golman izvadio Džekin lob iz rašlji. Miske ne igra zbog povrede.
Sad Ziani fuli stopostotnu. Jede ih Wolfsburg!
Visca el Višća!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
neLegenda_BiH je napisao/la:Igral Miske?
FK DELFIN NEUM
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jel povredjen il sta? Ja sad evo gledam tekmu i vidim da ga nema :SBIHfan je napisao/la:neLegenda_BiH je napisao/la:Igral Miske?
JOOOjj ovi dade gol:S
Visca el Višća!
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
FK DELFIN NEUM
Visca el Višća!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
FK DELFIN NEUM
ali zato moze djeko19TM87 je napisao/la:ne moze Wolfsburg meda s kasike
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AA23, al87, Alipasino, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, atomac123, bhfanatic14, Bordeaux433, bordobijeli, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, bvsic, club21, Confiance, DanijelTZ, DeeWa, denza, DjaniTarik, Edincapitano, EdinjoBos, EdinTz, edvaE2, enobarca, ExEsPerac, FerdinandF, Fudbalbr1, Fudo, fukare987, galia95, gh0stHZ, GoldenLilies, Gomis99, guadalupe, guillermo, Hajdeee, HariTz, harko35, HordasFks, Hrammm1921, Hrasno15, Jabroni, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, Kajkutenjoyer, Kapetan, kontra, Konzerva, L-Train, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Maroon1946, mavi, miguelramos, MostarNeretva, MrPink, myself, N3R3D, napapijri1987, OzmoodPinglewood, PointBlank, Principatus, RaymondRed, rishovski, RobijasiZenica1988, ronaldo99, rukometubih23, s4mke, Sheyi, shminka, signalidunapark, Skojevska, Slobodanpad1945, soccerfan, THEC, TofiTofita, Toxin, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Vanja8, Vaya, VolimBiH96, Wisey, Yucca, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 808 gostiju.